Jump to content
IceMan

A trait cu o inima artificiala 120 de zile

Recommended Posts

Posted

Imagine IPB

Doctorii au spus ca nu mai e nimic de facut pentru micutul britanic Jack, care avea nevoie de transplant de inima. Parintii sai au decis totusi sa astepte si, astfel, l-au conectat pe Jack la o inima artificiala, un dispozitiv revolutionar.

Imagine IPB

Timp de 120 de zile, inima din pieptul baietelului s-a odihnit, iar functiile acesteia au fost preluate de aparat. Ieri, Jack a iesit din spital, iar inima sa este din nou sanatoasa, conform Daily Mail.

Sursa: Libertatea Online

Posted

pff.. ma gandesc ce zile groaznice au avut parintii lui :< + ca el o sa ramana cu cicatricea aia e piept :-s

tui cicatricea mamii ei omu nare inima si tu te gandesti la cicatrice =))=))

Posted

Eu zik ca nu cicatricile sunt problema,asta inseamna ca viata lui nu face cat o cicatrice?.

On:Noroc de tehnologie,a avansat si din ce in ce mai multe persoane sunt salvate datorita tehnologiei,sa traiesti 4 luni cu o inima artificiala este ceva extraordinar.

Ma bucur foarte mult ca deznodamantul este fericit.

Posted

:blink: well..e ca si cum ar avea un ceas cu baterii in tine...oricum bine ca se termina cu bine

Stati lnistit ca cicatriciile se scot cu laserul..de park asta ar fi problema lui

Posted

dupa cele 120 de zile,inima micutului si-a indeplinit functiile, asta e mai mult, o minune de la Dumnezeu, altfel toti ne-am conecta la aparate tongue.gif

daca facea era minunea lui nu mai era nev de aparat. daca nu era aparatul mai era minunea!? ;)

Posted

poate dupa cazul asta vor investi mai mult in cercetare si poate vor reusi sa faca inimi artificiale cu care poti tri mai mult de 120 de zile.oricum imi pare bine k a trait baietelul pt k nimeni nu merita sa moara la o varsta asa de frageda si nici un parinte nu merita asa o pedeapsa !

Posted

Da..inima nu are prea mare atributie..adica nu face un lichid sau ceva..ci doar pompeaza sangele deci foarte usor poate fi inlocuit cu orice mecanism care face acelasi lucru.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...