Jump to content
shb

Fake or real Magic? o0

Recommended Posts

Posted

:rofl1: m-am gandit la nr. 5 =))

pai si ti'a iesit ? :dontknow:

cica trebuia sa pui degetu pe "nr5" si dupaia sa muti cum zicea el acolo si cica iesea

Posted

criss ala e un mare fake

la fel cu levitarea pe loc unde,care a dezvaluito cum o face,la fel si aici picioare ii sunt la fel de morte adica nu se misca(pantalonii),si poti observa clar ca merge cu ele.

Posted

nu stiu ce aveti cu criss angel, e unul dintre ci mai buni magicieni, a castigat de 2 ori la rand magicianul anului (poate chiar de 3 ori), magia la tv se vede total diferit de cea fata in fata.

shourile de magie sunt pt amuzament, daca stam sa zicem la fiecare ca e fake si e naspa ca e fake de ce ne mai uitam. nu ziceti si de d-zeu ca e fake?? adica criss a mers pe apa, s-a ridicat la cer, a transformat apa in bere etc.

Criss Angel este singurul "magician" faimos care a fost prins cu trucurile aranjate din culise , adica cu specatatori platiti .. daca o sa dai un search pe youtube o sa vezi filmulete originale pe care sunt demonstrate si argumentat frumos(cu stop cadruri si zoom'uri) aranjamentele din culise ..

Ideea e ca "magiile" lui Cris Angel sau David Blaine sunt chestii care se leaga de tehnologie si nu de indemanare.

Te-ai uitat la David Blane street magic ? E suerb filmuletul ... iar tot ce e in el este 95% indemanare (multe trucuri cu carti/obiecte/cu nr. si multe multe alte trucuri clasice , facute ca la carte <--pe unele dintre ele le fac si eu ..diferenta dintre mine si el este o mare prapastie de dexteritate si rapiditate)

PS: David Blaine fan :wub:

Posted

ShadyMonto daca te uitai atent si la david blaine in filmele de pe odc, ca la tv erau altfel montate, observai in unele secvente raven-ul in mana, o gresala la efectul "invisible deck", la levitatie, etc.

daca stai sa analizezi obeservi greseli nu poate sa iasa perfect, mai ales la cand te filmeaza cam din toate unghiurile :)

ps: ati vazut cum a nimerit numerele de la loterie? aia cum a facut-o? o fi aranjat cu aia de la loterie, cred ca aia a fost cea mai tare.

ps:

wayne houchin a "inventat" trucu
Posted

^ la minutul 1:11 face schimb cu altcineva, daca va uitati atent observati ca in multe trucuri existe secvente in care draga doamne nu l-a putut filma cum trebuie, avand timp sa faca asa zisa iluzie :P

btw: david blaine e mult mai bun :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...