IceMan Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 In aceasta seara expira avertizarea "cod galben" pentru canicula, iar maine si poimaine vom avea parte de ploi, descarcari electrice si vant puternic, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie La inceput de weekend, vremea se va mentine calda, caniculara la pranz in cea mai mare parte a tarii. Maximele se vor situa, in general, intre 32 si 38 de grade Celsius, cu valorile cele mai ridicate in zonele de campie. In nord-vestul tarii si in zonele de munte, izolat, se vor semnala averse si descarcari electrice, iar minimele vor fi cuprinse intre 17 si 25 de grade C. Maine, vremea se va mentine calduroasa, chiar caniculara la amiaza, in Campia Romana. In jumatatea de nord a teritoriului insa, valorile indicate de termometre vor scadea cu cateva grade. In Maramures, Crisana, Banat, Transilvania si Moldova instabilitatea atmosferica se va accentua treptat: vor fi innorari, vant puternic, ce poate lua aspect de vijelie, averse pe arii extinse si conditii de grindina. La munte, precum si in centrul si estul tarii, cantitatile de apa pot depasi 20-25 l/mp si, izolat, 40 l/mp. Minimele se vor situa intre 12 si 22 de grade C, usor mai ridicate pe litoral. Si duminica, vremea se va mentine instabila in majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime se vor situa intre 24 si 32 de grade C. Sursa: EVZ
Firestarter Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Pfff.. ce vreme aiurea.. schibmarea asta de clima ii tare al naibii.. cine stie unde se ajunge.. ca nu cred ca mai avem mult pana la uragane..
BlackDevil Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Bine ar fi daca ar veni ploile ... in Oradea abia duminica cred ca ajung :crybaby:
dev Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Bine ar fi daca ar veni ploile ... in Oradea abia duminica cred ca ajung :crybaby:Dati-as cu ranga-n falci! FARA PLOAIEEEE!!! Ma duc si eu la munte dupa nush cate secole ... si toti prezic ploaie ... ooooooooooo beeepppp beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeppppppppppppp!!!!!!!!!
Andy. Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ploaie ploaie ploaie :D M-am saturat de caldura asta.Abia astept sa vina frigu.
UmbrA^ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 E bine ca vin ploile ... Dar nu imi place un singur lucru la ele cand tuna si fulgera... nu suport...
iNm Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Bine ar fi daca ar veni ploile ... in Oradea abia duminica cred ca ajung :crybaby: Mda ... e un aer ft sufocant in oras de ceva vreme ... si daca stau pe loc transpir so let the rain come :D
Dretmer' Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Credca azi au fost vreo 35 de grade dar acu 10 min am venit de la plaja :D.
Mysterio Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ciudata vremea asta :blink: dar la ce canicule au fost vara asta .. let the rain come :D
DarkBringer Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Stati as vedeti peste 2-3 ani cand o sa treaca preludiul
hidrofining Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Impotriva caniculei s-au descoperit hainele cu aer conditionat;oricum daca ne miram de schimbarile meteorologice poate ar fi cazul sa ne intrebam care ar fi si singura cauza; pana nu e prea tarziu!!!!! :( :( :(
POLAND Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 azi se zicea ca vin ploile :< dar aici sunt 36 de grade :D
iLoveCalifornia Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 o plouat oleak aseara nimica mai mult , prostii , poate innourari dar nu vijelii , vine ploaia :blink:
Guest Invisible Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 A intarziat o zi ploaia, in Bucuresti ploua urat :(
alecs Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 decat canicula , prefer ploile , chiar daca sunt torentiale .
dev Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Da ... halal ploaie la munte ... doar 39 de grade ... cel putin [sambata] ... ca toata ziua fugeam dupa rau :rofl1: ... duminica mai light ;) [azi adik] ... 30~ de grade ;)
MD_MG Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 e o panarama de vreme ! azi imi vine sa merg in costum de gheatza si maine trebuie sa imi iau pantaloni lunig + o bluza mai grosutza . urrrrrrratttttt !! :angry1: