IceMan Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Andrea Lynch, o studenta de 20 de ani din Florida, a scapat cu viata dupa ce a fost atacata de un rechin de 2 metri lungime. Andrea a plecat intr-o excursie cu barca pe ocean cu niste prieteni si in larg s-a hotarat sa faca o baie. Atunci a fost atacata de un rechin, care a muscat-o puternic de spate, insa apoi i-a dat drumul. Tanara a fost dusa de urgenta la spital. Desi a pierdut mult sange si a suferit o rana de 54 de cm, studenta a supravietuit. Andrea a avut noroc ca, desi rechinul a muscat-o de coaste si de pelvis, nu i-a afectat nici un organ vital. Sursa: Libertatea online
Gokuu Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Mama miramas.De obicei cand rechinii ataca nu prea mai scapi,adica scapi dar nu cu toate membrele intacte.Rechin de 2 metrii?Cred ca era un ''rechinus'' adica un rechin mic pentru ca aia mari din cate stiu ajung si la 4-5 metrii lugime...parca asa am vazut pe discovery
Firestarter Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ce noroc pe ea.Mai rar scapi din asa ceva.. d-zeu a fost cu ea.. I supose..
BlackDevil Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Poate nu i-a placut ce gust are :rofl1:Oricum depinde mult ce rechin a atacat-o... dupa rani nu pare foarte grav ..
Az. Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 In general rechinii nu prea ataca oamenii doar daca is foarte flamanzi cel putin asa am vazut pe discovery si ce a facut rechinu ala a fost " o muscatura sa guste" ,nu i`a placut si a plecat:)
Gokuu Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Probabil rechinu era ocupat cu altceva sau poate avea vreo rana si i-a curs sange...rechinii simt mirosu de sange sau ceva de genu
Lancelot Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 era atoasa;;)oricum mai sunt destui oameni care au scapat de rechini..chiar daca acum nu mai au chiar toate organele la locul lor
iLoveCalifornia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Hmm....... rana ar fi fost letala [ 54 cm :-s], insa a avut noroc. De obicei rechini nu halesc tot si atat.
Azra'il Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 A fost rechinu' mic... daca era de 5 metri nu scapa :D
shb Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 am doar 2 motive sa cred ca a scapat cu viata1. a avut zile , Dumnezeu a fost cu ea2. rechinului nu ii era foamerechinul s'a simtit atacat si deaia a muscat'o..doar ca sa o avertizeze
Mysterio Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Mai rar scapi cu viatza din atacuri de astea..dar poate o iubeste prea mult Dumnezeu :D
Guest Blaidy Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 am doar 2 motive sa cred ca a scapat cu viata1. a avut zile , Dumnezeu a fost cu ea2. rechinului nu ii era foamerechinul s'a simtit atacat si deaia a muscat'o..doar ca sa o avertizeze1. BULLSHIT2. Asta parca mai merge ... Rechinii nu ataca aiurea niciodata.
johnyboy155 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Cred ca a avut noroc; era un rechin mofturos si nu i-a placut carnea ei... =))
iLoveCalifornia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Cred ca a avut noroc; era un rechin mofturos si nu i-a placut carnea ei... =)) Articolul e din 24 august si tu nici macar nu l-ai tratat cu seriozitate , postezi de dracu masterandului . :dooh: Doamne . someone close this