Jump to content
Rebelle

Persoana De Deasupra...:p

Recommended Posts

Posted

un distrus care nu stie cand sa se opreasca, si care-mi va raspunde la acest reply continuandu-si sirul de lamereala. a se vedea avatarul lui. la urmatorul reply va zice: "macar eu am tupeu sa-mi arat moaca" iar eu ii voi da reply ca si curu lu matza lu Unknown Soldier ii mai frumos si pufos.

Posted

mda , totusi sa imi continui sirul de lamereala pe care l-am inceput , nu de alta , dar ca sa ii indeplinesc prezicerile acestui Nostradamus din zilele noastre . Normal ca tu stii cum arata ms-dos-ul matzei lui US . Doar pupi pe toata lumea in programelul ala . Atata timp cat e pus acolo si nu a deranjat pe nimeni cu nimic , nu stiu de ce te deranjeaza pe tine avatarul meu . De unde stii ca e poza mea ? Ma cunosti ? Aici eu cred ca tu ai fost cel cu "lamereala" . Eu nu am jignit pe nimeni , pe cand tu ma faci pe mine ca pe tine .

Si ca sa iti indeplinesc prezicerile tale , da , macar am tupeu sa imi arat moaca .

Esti fericit acum ?

Si ca sa nu mai stau in coasta domnului Slim-Shady , nu voi mai posta la sectiunea asta , ca am avatarul prea urat .

Posted (edited)

o fata care joaca cod , cica joaca bine (yeah right ... eu nu cred :D ) ii de prin oradea ... si ii plac citatele :P

hai daca urmatoru nu ma injura chiar ma enervez

p.s. era vorba de andreea dar o postat cineva inainte

Edited by alex
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...