Jump to content
Rebelle

Persoana De Deasupra...:p

Recommended Posts

Posted

Locatia lui Harghita Sf Gheorghe sau Covasna , isi doreste o scoala in limba lor ( cu cerinte minime ca si pt aia cu rumegus in creier ) , semnatura lui lipseste pt ca oricum nimeni nu intelege ozo sep si alte hip hoparaie ala GANGSTA ZOLI

Posted

Locatia lui Harghita Sf Gheorghe sau Covasna , isi doreste o scoala in limba lor ( cu cerinte minime ca si pt aia cu rumegus in creier ) , semnatura lui lipseste pt ca oricum nimeni nu intelege ozo sep si alte hip hoparaie ala GANGSTA ZOLI

scuzati de off-topic dar trebuie ...

stiai ca regulamentul linkmania interzice rasismul pe forum ? si ce faci tu ? discrimezi

maghiarii ! rusine mai tarane , rusine ... daca pentru tine ungaria inseamna doar "ozo

sep" taci naibii din gura ca te faci de cacat ! nici nu stii sa scrii da te dai mare patriot !

asa ai sa faci si cand ai sa fi pe picioarele tale ? discriminare intre rase ? propun un

ban pentru acest user ! :|

Posted

Ba imbecilule asta e parerea mea despre el poate e o gluma poate nu, ii treaba mea. Tarani ii faci pe tovarasii tai si pe tactu. Daca tu stai la banii lu mata si lu tactu nu inseamna ca si eu tre sa fiu ca tine.

PS aolex nu ajungi nicaieri cu atitudinea asta de 2 lei

Posted

Ba imbecilule asta e parerea mea despre el poate e o gluma poate nu, ii treaba mea. Tarani ii faci pe tovarasii tai si pe tactu. Daca tu stai la banii lu mata si lu tactu nu inseamna ca si eu tre sa fiu ca tine.

PS aolex nu ajungi nicaieri cu atitudinea asta de 2 lei

temerile mele s-au confirmat :)

Posted

Am uitat apropo de rasism , daca ai iesit vreodata din tara cu gandul sa lucrezi in alte tari poate ai simtit ce e rasism ...............defapt unu ce sta acasa si face mofturi la mancarea lui maicasa nu are de unde sti.

Acum parerea mea despre tine aolex :

monteaza-ti un semafor in creier sa nu faca accident aia doi neuroni

Posted

Discriminarea in functie de rasa sau nationalitate nu e acceptata. Te invitam, domnule Andi, sa iti manifesti aceste "sentimente" in alte locuri decat un forum public.

Regret, insa modul in care s-au derulat discutiile pe ultimele pagini fac necesara inchiderea threadului.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...