Jump to content
BloodOrchid

question ... best torrent client ...?

Recommended Posts

Posted

Eu mereu am folosit o versiune mai veche de BitComet ( cea care are si un browser in ea ) si am fost semi-multumit ... adika ideea e ... ca nu mai auzisem de ceva mai bun de atat ... it was THE program ... 8-| dar acum cica exista chestii mai bune pe lume ... 8-| ( nu ma refer la programe cu gadgets ... ) cliente care trag mai rpd torrente ... ma rog ... u get the point ..

so my que is ....

Ce client folositi ... ? Care e cel mai bun program din pctu vostru de vedere ( sau din "auzite" :P )

PS - i`m interested in speed @_@ ( care se zvoneste ca trage mai rpd torrentu' :P )

Posted

eu de cand am pc-ul folosesc bitcommetul .....

si eu 8-| dar au aparut "n'sh'pe mii" de programele de genu care "cica" ar fi mai eficiente uTorrent, Azureus ... mama lor ca daka dai un search pe google te plictisesti cate gasesti ...

Posted

aici mai era un topic despre acelasi lucru

ms dar stiu sa folosesc search ... 8-| am cautat si nu am gasit topicul respectiv ...

OT : va sa zica uTorrent rullez a ? btw nu stiam ca BC e banned pe trackere ... anyway gaseam aproape intotdeauna cemi doream ... doar ca viteza sucked...

Posted

ms dar stiu sa folosesc search ... 8-| am cautat si nu am gasit topicul respectiv ...

OT : va sa zica uTorrent rullez a ? btw nu stiam ca BC e banned pe trackere ... anyway gaseam aproape intotdeauna cemi doream ... doar ca viteza sucked...

nu are legatura viteza de download/upload cu clientul pe care il folosesti totul tine de setari / porturi , si bineinteles de numarul de seederi/leecheri

Posted

si eu folosec bitcomet, sunt multumit de viteza de dwl, uneori... am avut si limewire, mergea si ala dar m`am reinstalat la bitcomet :) posibil sa incerc si eu utorrent , daca tot ziceti ca vi se pare ok :D

Posted

Azureus rullz. Parerea mea e ca e cel mai bun ..pana acum nu am gasit altul care sa-l intreaca..BitComet iarasi e bun, dar uTorrent mi se pare slab.Nu stiu pur si simplu nu-mi place.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...