Firestarter Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Oke ...nick`ul meu l-am ales pt. ca imi place cum suna si pt. ca imi place The Prodigy, piesa mea preferata fiind Firestarter.
Guest NearbyHermit Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Deci intrun fel esti piroman?Scuze nu am vrut sa fiu ''Flamer''
Firestarter Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Nini o problema :) Nu sunt piroman :) Dar imi place acea melodie si trupa The Prodigy cum am spus mai sus :)
RaifalM3n Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 dece eram sigur ca de acolo il ai?! :D Eu am avut mai multe nick'name-uri contzinand RifleMan in decurs de catva ani ' Intrun final a ramas acesta :) Sincer chiar nu stiu de la ce...jucam mai multe jocuri si dintro data mi lam pus ...cred ca de la counter strike
Guest PisiMic Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Pai...am decis sa invat sa joc CS (acum 4-5 ani) si...deh, nu mi-am gasit nici un nick mai dur pt ca nu ma reprezenta, plus ca fiind novice ma gandeam ca daca "inamicul" vede un PisiMic...nu trage in el pt ca suna asa, dulce si suav:)..."and he will let me live"... Ciuciu...ma omorau de-mi sareau toti fulgii (pisi are fulgi?) insa...INSA! am invatat sa joc CS :)
dev Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 1r1' date='Aug 17 2007, 15:18' post='2175898']paaai.. sa incep.. acum' 3-4 ani..cand am inceput eu sa joc cs.. pe LM ...un vecin..de al meu .. candyman :wub: ia venit ideea...sa ne punem acest tag [LsD] = dr0g B) iar 1r1 = Iri( Irina nu Irinel =) ) asa ma alintau fanii..si na...B) That`s my story... NOT !Last Stagium of Delerium 1r1 :P ...OT: Am fost "botezat" de catre profu` de engleza ... devil ... [acum ... 7 ani] ... si de acolo dev/devil/devilish ;)