Jump to content
Guest NearbyHermit

De unde tia venit nickname-ul

Recommended Posts

Guest NearbyHermit
Posted

Doar o simpla intrebare-De unde ti-a venit Nick-ul tau?

O sa incep eu

Nearbu Hermit il folosesc pe toate forumurile mele active,cand m-am registrat la primu forum mi-a venit nick-ul asha pe moment shi de atunci oriunde ma registrez cu Nearby Hermit :hello::hello:

Posted

Pai nick'u Montoya ... se trace din clasa a 8-a (acum vreo 5ani) cand era in voga F1 , eram tuns mai scurt si colegii din clasa ziceau ca seman cu J.P.Montoya..si a ramas Montoya/Monto/Monty.

Useru pe forum este ShadyMonto...fiindca nick Montoya era "already in use".

Guest BR!0SHA
Posted

De la un produs de patiserie :)

Posted

paaai.. sa incep.. acum' 3-4 ani..cand am inceput eu sa joc cs.. pe LM ...un vecin..de al meu .. candyman :wub: ia venit ideea...sa ne punem acest tag [LsD] = dr0g B) iar 1r1 = Iri( Irina nu Irinel =) ) asa ma alintau fanii..si na...B)

That`s my story... NOT !

Posted

este un topic asemanator :| "Cum tiai ales nickul ... "

so sa fiu ot :)

fan Bug Mafia :D

ala se numeste " cum ti-ai ales nick`ul la cs " :tiphat:

Posted

Na bene, si eu am facut topic cu provenienta nickului, dar la star wars jedi academy acum un an parca :P

So, repet Geo- George, Strike- lovitura si m-am gandit ca suna bine daca le combin aceste doua cuvinte :D

Guest <Raziel>
Posted

din jocu Legacy Of Kain ,e mai misto Raziel decat Kain =))

Guest Chakuza
Posted

nick-ul meu vine de la un rapper german :D

k noh se poarta sa aven nickuri ciudate iar datorita faptului k toata ziua ascult doar CHAKUZA colegii asa imi spun:))mai am si o droaie de porecle:P

Posted

Pai razvan este numele meu real iar night = imi place noaptea si m'am gandit ca razvan_night nu merge iar apoi mi'a venit in minte fire si asa a iesit razvan_nightfire.. razvan focul noptii sau flacara noptii cum vreti sa o luati :)

Posted

alexix... derivare de la alex

nick-uri pe mu:

VorceRayd -> akm vro 3 ani jucam un joc stupid si era un monstru cu o coasa care se numea Vorse Rayder, insa am pus Vorce [ cu C in loc de S ], pentru ca suna a Force.. dar ma' cool

PalaAladin -> paladin si aladin :nanana:

nick pe cs:

[Z-team]alexix ( de la ZoHaN team )

Posted

acum ceva timp era pe #oradea @ undernet un egg de protectie pe nume |KGuard.. de acolo l-am luat. la inceput am folosit |K|Guard apoi K|Guard dar pana la urma am ajuns la KGuard

Posted

[insane MG42] e numele clanului meu de pe call of duty,iar Andy provine de la Andrei.Oricum ma gandeam sa il schimb,nu mi se pare chiar potrivit pentru forum. :)

Posted

Nagasaky , mi-a venit de un banner de acum 2 ani de pe siteul linkmania cu o reclama la MoH:Pacific Assault , ma uitam si nu stiam ce sa pun (sau 3 ani nici nush cat a trecut , oricum mult) . Iar apoi am pus Y in loc de I ca arata mai bine :-? . Si tot aia e oricum . [sF] e clanul in care sunt de ... f f mult timp .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...