Guest NearbyHermit Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Doar o simpla intrebare-De unde ti-a venit Nick-ul tau? O sa incep eu Nearbu Hermit il folosesc pe toate forumurile mele active,cand m-am registrat la primu forum mi-a venit nick-ul asha pe moment shi de atunci oriunde ma registrez cu Nearby Hermit
ShadyMonto Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Pai nick'u Montoya ... se trace din clasa a 8-a (acum vreo 5ani) cand era in voga F1 , eram tuns mai scurt si colegii din clasa ziceau ca seman cu J.P.Montoya..si a ramas Montoya/Monto/Monty.Useru pe forum este ShadyMonto...fiindca nick Montoya era "already in use".
Irina Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 paaai.. sa incep.. acum' 3-4 ani..cand am inceput eu sa joc cs.. pe LM ...un vecin..de al meu .. candyman :wub: ia venit ideea...sa ne punem acest tag [LsD] = dr0g B) iar 1r1 = Iri( Irina nu Irinel =) ) asa ma alintau fanii..si na...B) That`s my story... NOT !
uzzylicious_ Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 este un topic asemanator "Cum tiai ales nickul ... " so sa fiu ot :) fan Bug Mafia :D
Irina Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 este un topic asemanator "Cum tiai ales nickul ... " so sa fiu ot :) fan Bug Mafia :D ala se numeste " cum ti-ai ales nick`ul la cs " :tiphat:
Geostrike Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Na bene, si eu am facut topic cu provenienta nickului, dar la star wars jedi academy acum un an parca :PSo, repet Geo- George, Strike- lovitura si m-am gandit ca suna bine daca le combin aceste doua cuvinte :D
menace Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Nick`ul meuEduard-Numele meu adevaratvzt.-primul cuvant care mi-a venit in minte :blink: .
Guest <Raziel> Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 din jocu Legacy Of Kain ,e mai misto Raziel decat Kain
Guest Chakuza Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 nick-ul meu vine de la un rapper german :Dk noh se poarta sa aven nickuri ciudate iar datorita faptului k toata ziua ascult doar CHAKUZA colegii asa imi spun:))mai am si o droaie de porecle:P
<Skess> Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 numele meu devine din limba iceland sau ce si inseamna dragon
loveParty Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 nikul meu vine datorita faptului k imi place sa iubesc si petrecerile pe langa fetele frumoase :love1:
BeautifulMind Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Pai razvan este numele meu real iar night = imi place noaptea si m'am gandit ca razvan_night nu merge iar apoi mi'a venit in minte fire si asa a iesit razvan_nightfire.. razvan focul noptii sau flacara noptii cum vreti sa o luati :)
alexix Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 alexix... derivare de la alexnick-uri pe mu:VorceRayd -> akm vro 3 ani jucam un joc stupid si era un monstru cu o coasa care se numea Vorse Rayder, insa am pus Vorce [ cu C in loc de S ], pentru ca suna a Force.. dar ma' coolPalaAladin -> paladin si aladin :nanana:nick pe cs:[Z-team]alexix ( de la ZoHaN team )
POLAND Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 acum ceva timp era pe #oradea @ undernet un egg de protectie pe nume |KGuard.. de acolo l-am luat. la inceput am folosit |K|Guard apoi K|Guard dar pana la urma am ajuns la KGuard
Andy. Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [insane MG42] e numele clanului meu de pe call of duty,iar Andy provine de la Andrei.Oricum ma gandeam sa il schimb,nu mi se pare chiar potrivit pentru forum. :)
Nagasaky Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Nagasaky , mi-a venit de un banner de acum 2 ani de pe siteul linkmania cu o reclama la MoH:Pacific Assault , ma uitam si nu stiam ce sa pun (sau 3 ani nici nush cat a trecut , oricum mult) . Iar apoi am pus Y in loc de I ca arata mai bine :-? . Si tot aia e oricum . [sF] e clanul in care sunt de ... f f mult timp .
never Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 a venit din sant si m-a traznit si mi-am zis: I want more
gexy Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Porecla de cand sunt mic..... si am zis sa il pun nickul si pe jocuri si pe forumuri. :banana: :bananadance2: