Jump to content
Guest Invisible

Concert Muse la Bucureşti

Recommended Posts

Guest Invisible
Posted

Concert Muse la Bucureşti

Formaţia britanică Muse va susţine pe 6 octombrie un concert la Bucureşti, pe stadionul naţional de rugby Arcul de Triumf, biletele urmând să fie puse în vânzare vineri, la preţuri de 45, respectiv 65 de lei .

Muse, una dintre cele mai apreciate formaţii de rock alternativ din Europa, a câştigat numeroase premii, printre care Best New Artist în 2000, în Marea Britanie, Innovation Award, Best Album, Best British Band şi pentru al patrulea an consecutiv, Best Live Act. În plus, activitatea britanicilor a fost premiată cu mai multe discuri de platină şi de aur.

Povestea celor de la Muse a început în 1999, în Londra, cu Matthew Bellamy la voce, chitară, clape, Chris Wolstenholme la bas, clape, voce şi Dominic Howard la tobe, percuţii. Muzica lor îmbină rock-ul alternativ cu funk-ul, cu heavy metal-ul şi chiar cu muzica clasică şi electronică. Hit-uri ca "Time is running out" şi "Starlight" dovedesc că amestecul de stiluri este unul reuşit.

Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 13.08.2007 la ora 07:26

Posted

... eu nu am auzit de ei.... ma rog, nu-s cel mai mare fac al rockului alternativ.... sau heavy metal... eniuei... o sa fie plin ca tara noastra are destui rockeri :P

Posted

Nu am auzit de ei . Dar sunt sigur ca nu vine Spikiy :rofl1:

nici eu nu am auzit de ei :blink: probabil ca-s britanici :lol:

hai fie...recunosc... eu sunt bassistul de la muse B) autografe dupa concert. va puteti inscrie aici :P

http://www.museband.net/

Muse are the greatest British rock heretics of the new century. formed in Teignmouth, Devon in 1994. It has three members; Matthew Bellamy (singer, guitarist and keyboardist), Chris Wolstenholme (bassist) and Dominic Howard (drummer and percussionist). Bellamy is the principal songwriter and creative influence in the band, although some of the band's more recent material has also been credited to Wolstenholme and Howard.

Posted

pai sunt destul de cunoscuti pentru oamenii care gusta genul lor de muzica, si in ciuda faptului ca au abordat un stil o idee mai comercial la ultimul album,au reusit sa ramana in top si sa isi pastreze fanii. probabil inca odata se dovedeste ca la capitolul concerte,anul asta am stat chiar foarte bine,si sunt la fel de surprins de un pret al biletelor mai mult decat acceptabil pt o trupa de calibrul lor,deci nu pot decat sa preconizez ca va fi full stadionul la concert.sper doar sa nu fie amanat din cauza vremii,totusi 6 octombrie pe un stadion in romania poate insemna ceva :P

Posted

din 7 care au postat, 4 nu au auzit de ei. restul ma indoiesc ca se vor duce. am auzit de ei dar nu ma voi duce pentru ca nu sunt stilul meu, cum nu cred ca sunt stilul romanilor in general. cam proasta alegere au facut atat formatia, cat si organizatorii.

Posted

din pacate nu pot am putut edita imediat,dar cam asta inseamna muse:

Discografie:

Showbiz, 1999 (locul 29 in UK, peste 800.000 exemplare vandute)

Origin of Symmetry, 2001 (locul 3 in UK, peste 1,3 milioane exemplare vandute)

Absolution, 2003 (locul 1 in UK, de doua ori discul de platina in SUA, discul de aur si locul 1 in Franta, peste 2,5 milioane exemplare vandute)

Black Holes and Revelations, 2006 (locul 1 in UK, de doua ori discul de platina si locul 1 in Australia, peste 2,6 milioane exemplare vandute).

" Palmares impresionant:

Premiile obtinute de formatie de-a lungul anilor sunt cea mai graitoare carte de vizita: Best New Artist in 2000 in Marea Britanie, Innovation Award, Best Album, Best Live Act sau Best British Band, premii reconfirmate in 2007, cand formatia a castigat Best Live Act si Best British Band. Casa de discuri are si ea motive sa ii iubeasca, trecandu-si pe panoplie discuri de aur si de platina obtinute de Muse, precum si o cifra de vanzari de 2.6 milioane de exemplare numai pentru ultimul album.

Nu exista album Muse care sa nu fi produs cel putin un hit care a guvernat fara drept de apel topurile internationale, si aceasta tot multumita geniului muzical al formatiei si libertatii de creatie pe care acestia si-o aroga.

O dovada a acestui fapt este si albumul Black Holes and Revelations, din 2006, bine primit atat de public, cat si de critici. Ca sa nu isi dezminta statutul de super-vedete, Muse au sustinut in luna iunie 2 concerte cu casa inchisa pe legendarul stadion Wembley. La aceste concerte au participat nu mai putin de 150 000 de spectatori."

ca si gen abordat: "Muse combina inteligent genuri ca heavy metal, funk, electro si muzica clasica" - dar nu ii incadreaza in heavy metal, ci in rock alternativ."

sursa: iqads (http://www.iqads.ro/stire_7325/total_inspirational__muse_live_la_bucuresti_.html).

Din ce am observat si banuiam deja,singurul lucru care ar opri acest concert sa se desfasoare cu casa inchisa este doar o vreme care i-ar impiedica pe cei de la Muse sa cante.

Posted

nu prea ii place romanului heavy metal. :D

1) Muse nu-s metal

2) ba...cat despre <^quote^> zic eu [sarcasm] ca ar fi cativa carora le-ar putea place [/sarcasm]

astia-s mai mult alternative, un gen care dom'le...prea mult nu ma incalzeste, dar am cateva melodii care imi plac...sincer, doar una "Darkshines", dar in fine...I think I know someone who's gonna be happy cand va afla...daca nu a aflat deja ca vin bretonii in Romania.

Posted

sincer, asteptam de mult sa se intample asta. muse in romania. suna excelent live. de unde se pot lua bilete? multumesc

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...