lifedesignerboy Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 stie cineva ce potzi face k sa obtzii adresa de mail a unui user de pe hi5..stiu k se poate pt k imi reusi mie azi da nu mai merge,aveam Opera,dadui click dreapta pe user[open in new tab] si apoi imi zisa dak vreau sa accesez mailul userului respectiv si scria exact adresa lui..da habar nu am cum sa mai fac sa mearga..
Baby_BLu3 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 habar n-am cum ai reusit..dar din moment ce vrei id-ul persoanei respective..poate ca ar fi mai bine sa il ceri personal..cel putin asa mi se pare mie normal :tiphat:
davoli Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 nu ai cum sa afli si cum a zis si baby ,mai bine il ceri u...daca ai vazut tipe mai dezbracate pe acolo nu iti bate capu cu ele :rofl1:
ShoX Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 nu ai cum sa afli si cum a zis si baby ,mai bine il ceri u... daca ai vazut tipe mai dezbracate pe acolo nu iti bate capu cu ele :rofl1: =))
Ahilosu Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 personal message si aia e. daca nu vrea sa-ti raspunda la pm, fii sigur ca nu o va face pe mail.