Fallout Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Timiş: Aer irespirabil la Cenei din cauza arderii porcilor Sute de săteni din localitatea Cenei, judeţul Timiş, sunt nevoiţi să suporte de câteva săptămâni mirosul îngrozitor provenit de la animalele care au murit, din cauza pestei porcine, la ferma Smithfield. Localnicii se plâng că aerul este irespirabil şi sunt nevoiţi să stea cu gemurile închise. Mirosul se simte cel mai tare dimineaţa şi seara, dar şi atunci când afara se încălzeşte puţin. Oamenii ar trebui să se aştepte la mirosuri şi mai puternice, după ce se va începe arderea porcilor. "Am început procedura de ardere a porcilor şi arderea acestora. În urma arderii va fi un miros şi mai puternic, dar aşa sunt procedurile, sperăm că va fi pe o perioadă scurtă", a declarat Daraczi Csaba, director adjunct DSV Timiş. Decizia de ardere a porcilor a fost luata ieri, după ce aproximativ 1.000 de porci au fost deja îngropaţi în cadrul fermei, în recipiente speciale. sursa
Frosty Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 imi aduc aminte in ce hal mirosea aerul cand topeau oase la o fabrica din constanta.... Iti vine sa versi instantaneu.
BlackDevil Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 cred ca multi isi vor lua o scurta vacanta departe de casa pana se termina toata povestea ...o sa apara plangeri din partea oamenilor care sufera de afectiuni respiratorii in zona ...
ShoX Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Ar trebui transportate cadavrele la mai multe incineratoare si dezinfectata zona...
Thade Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 in braila e abator d-ala de porci, caruz ii zice, cand aia fac curat, miroase tot orasul a pisat si cacat de porci, e insuportabil!