Jump to content
Guest kAtA_ssj6

joc Dragon Ball Z

Recommended Posts

Guest kAtA_ssj6
Posted

incep yo :D

Cand a folosit Son Gohan prima data valul Ka-Me-Ha-Me-Ha ?

Guest kAtA_ssj6
Posted

te referi la cell ?

sau tu ai vazut seria in enleza ? oricum nu conteaza .

raspunsul pentru intrebarea de mai sus era : In timpul Legendei Cell (sau Saga Cell cum vreti sa ii spuneti ) :D

bine . acum o alta intrebare (chiar cea mai usoara posibila ) :

De cate bile ale dragonului este nevoie pentru a indeplini marea dorinta ?

Posted

te referi la cell ?

sau tu ai vazut seria in enleza ? oricum nu conteaza .

raspunsul pentru intrebarea de mai sus era : In timpul Legendei Cell (sau Saga Cell cum vreti sa ii spuneti ) :D

bine . acum o alta intrebare (chiar cea mai usoara posibila ) :

De cate bile ale dragonului este nevoie pentru a indeplini marea dorinta ?

1.7 globuri,nu bile

2.Nu vad rostul topicului asta.

3.Hai ca iti trag eu o intrebare.Cand era goku mic,care au fost cei mai importanti pasi care l-au ajutat sa creasca in performanta de a lupta?Hai sa te vad.

Posted

3.Hai ca iti trag eu o intrebare.Cand era goku mic,care au fost cei mai importanti pasi care l-au ajutat sa creasca in performanta de a lupta?Hai sa te vad.

sa duca laptele =)))

Posted
=)) Nop,il astept pe el sa posteze daca to le are cu dbz-ul.Presupun k dupa ce vede postul se apuca sa dld seria dragon ball sa vada =)) Oricum in fata mea nu are sanse.Sunt un mare fan dbz :kar:
Guest kAtA_ssj6
Posted

mah goku ia spune tu carei idiu sa vorbim noi pe messenger sa vad ce mare fan dragon ball z esti tu . primii pasi ? mare lucru . inseamna ca tu teai uitat la dragon ball pentru copii . =)) uitate mah goku la DBZ ca asta e serial . nu dragon ball . te uitai tu pe tvr 2 in 2001 la serial sau pe rtl II . daca esti fan dbz asa mare intra pe messenger ca stau non-stop. am idiu exact ca numele de membru .

apropo de intrebare, raspunsul e : Dragon Ball fost creat de Akira Toriyama in 1984 , mai intai a aparut ca forma manga (daca sti ce ii asta) si dupa aceea s-a creat chiar un serial de animatie (numit anime) . In legatura cu povestea, primii pasi facuti de Goku au fost cand era inca foarte mic si bunicul adoptiv il cara in brate, cand deodata l-a scapat intr-o prapastie si s-a lovit la cap . Iar din aceasta cauza Goku a devenit un saiyan care si-a uitat misiunea de a distruge pamantul .A fost invatat arte martiale de bunicul sau adoptiv, Gohan, care l-a crescut in salbaticie. La 9 ani a invatat cu ajutorul maestrului Roshi valul Ka-Me-Ha-Me-HA (sau Valul Testoasei)cu care a reusit sa invinga liderul Armatei Panglicii Rosii (sau Red Riborn Army).

sa ma contactezi pe messenger . si uita-te si la site-ul meu , am acolo sute de informatii despre caractere si altele.

Posted

mah goku ia spune tu carei idiu sa vorbim noi pe messenger sa vad ce mare fan dragon ball z esti tu . primii pasi ? mare lucru . inseamna ca tu teai uitat la dragon ball pentru copii . =)) uitate mah goku la DBZ ca asta e serial . nu dragon ball . te uitai tu pe tvr 2 in 2001 la serial sau pe rtl II . daca esti fan dbz asa mare intra pe messenger ca stau non-stop. am idiu exact ca numele de membru .

apropo de intrebare, raspunsul e : Dragon Ball fost creat de Akira Toriyama in 1984 , mai intai a aparut ca forma manga (daca sti ce ii asta) si dupa aceea s-a creat chiar un serial de animatie (numit anime) . In legatura cu povestea, primii pasi facuti de Goku au fost cand era inca foarte mic si bunicul adoptiv il cara in brate, cand deodata l-a scapat intr-o prapastie si s-a lovit la cap . Iar din aceasta cauza Goku a devenit un saiyan care si-a uitat misiunea de a distruge pamantul .A fost invatat arte martiale de bunicul sau adoptiv, Gohan, care l-a crescut in salbaticie. La 9 ani a invatat cu ajutorul maestrului Roshi valul Ka-Me-Ha-Me-HA (sau Valul Testoasei)cu care a reusit sa invinga liderul Armatei Panglicii Rosii (sau Red Riborn Army).

sa ma contactezi pe messenger . si uita-te si la site-ul meu , am acolo sute de informatii despre caractere si altele.

:o

omg :rofl1:

ps: ppl, si mie imi place dbz, dar nu incat sa ma bat cu cineva =))

Guest kAtA_ssj6
Posted

:o

omg :rofl1:

ps: ppl, si mie imi place dbz, dar nu incat sa ma bat cu cineva =))

da yo mam batut cu cineva ? nu mam batut cu nimeni vreau doar sa vorbesc si atat . doar nu sunt nebun sa dau cu ciocanu in cap , ce naiba.

Posted

1.Eu am vazut toate db/dbz/dbgt

2.Nimic din ce ai scris tu acolo nu facea parte din raspuns.Raspunsu era ca goku sa urcat in turnu ala si a baut cele 2 feluri de apa fermecata.

3.Nu mai face tu pe interesantu pentru ca pe mine nu m-a interesat cine a facut desenul,ma intereseat doar...desenul si atat.Nimic mai mult asa ca daca incepi sa ne insiri povestea desenului mai bine ai face sa termini.Aici este vb de intrebari parca,nu de cand a fost creeat,cu ce pix si culori a fost colorat,cu ce aparat a fost animat si dastea.

Ciao!

@Nu inteleg care e legatura dintre continutul topicului si numele sau?in afara faptului k ai gresit sectiunea.Data viitoare hotarastete si tu ce vrei sa faci si mai documenteaza-te in privinta sectiunilor potrivite :right: ;)

Guest kAtA_ssj6
Posted

nui adevarat . cum adica , daca el a baut cele 2 ape fermecate a capatat puteri sau ce vrei sa spui ? oricum el era puternic ca era un saiyan-jin . dar cel mai important a fost

In legatura cu povestea, primii pasi facuti de Goku au fost cand era inca foarte mic si bunicul adoptiv il cara in brate, cand deodata l-a scapat intr-o prapastie si s-a lovit la cap . Iar din aceasta cauza Goku a devenit un saiyan care si-a uitat misiunea de a distruge pamantul .A fost invatat arte martiale de bunicul sau adoptiv, Gohan, care l-a crescut in salbaticie. La 9 ani a invatat cu ajutorul maestrului Roshi valul Ka-Me-Ha-Me-HA (sau Valul Testoasei)cu care a reusit sa invinga liderul Armatei Panglicii Rosii (sau Red Riborn Army).

ca doar am scris mai sus .

Posted

nui adevarat . cum adica , daca el a baut cele 2 ape fermecate a capatat puteri sau ce vrei sa spui ? oricum el era puternic ca era un saiyan-jin . dar cel mai important a fost

In legatura cu povestea, primii pasi facuti de Goku au fost cand era inca foarte mic si bunicul adoptiv il cara in brate, cand deodata l-a scapat intr-o prapastie si s-a lovit la cap . Iar din aceasta cauza Goku a devenit un saiyan care si-a uitat misiunea de a distruge pamantul .A fost invatat arte martiale de bunicul sau adoptiv, Gohan, care l-a crescut in salbaticie. La 9 ani a invatat cu ajutorul maestrului Roshi valul Ka-Me-Ha-Me-HA (sau Valul Testoasei)cu care a reusit sa invinga liderul Armatei Panglicii Rosii (sau Red Riborn Army).

ca doar am scris mai sus .

extraordinar, si eu care stiam ca-i placea orezu :o

Guest kAtA_ssj6
Posted

extraordinar, si eu care stiam ca-i placea orezu :o

:))))) nu poate te referi la altceva . intradevar, son goku manca extraordinar de repede si de mult, indiferent de ce mancare era , chiar si orez .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...