Guest kAtA_ssj6 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 incep yo :DCand a folosit Son Gohan prima data valul Ka-Me-Ha-Me-Ha ?
Mehico Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Exista in cadrul sectiunii Filme & TV, un topic avand aceeasi tema, intrebari din filme.Movie Questions
L!nuX Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 DB are jdemii de episoade , chiar crezi ca stim ?
SpecialEffects Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 incep yo :DCand a folosit Son Gohan prima data valul Ka-Me-Ha-Me-Ha ?omg ... cati pasi a facut Son Gohan in episodul 123 ??
iLoveCalifornia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 omg ... cati pasi a facut Son Gohan in episodul 123 ??:rofl1:multi :blink: ?
bunny Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 incep yo :DCand a folosit Son Gohan prima data valul Ka-Me-Ha-Me-Ha ?Cand l-a antrenat piccolo? :P si venise raditz pe Earth? :D
DenY Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 de cate ori a dat piccolo ala cu pumnu in episodul 153 ?
iNm Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 de cate ori a dat piccolo ala cu pumnu in episodul 153 ?pana o obosit B)
Guest kAtA_ssj6 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 te referi la cell ?sau tu ai vazut seria in enleza ? oricum nu conteaza .raspunsul pentru intrebarea de mai sus era : In timpul Legendei Cell (sau Saga Cell cum vreti sa ii spuneti ) :Dbine . acum o alta intrebare (chiar cea mai usoara posibila ) :De cate bile ale dragonului este nevoie pentru a indeplini marea dorinta ?
Gokuu Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 te referi la cell ?sau tu ai vazut seria in enleza ? oricum nu conteaza .raspunsul pentru intrebarea de mai sus era : In timpul Legendei Cell (sau Saga Cell cum vreti sa ii spuneti ) :Dbine . acum o alta intrebare (chiar cea mai usoara posibila ) :De cate bile ale dragonului este nevoie pentru a indeplini marea dorinta ?1.7 globuri,nu bile2.Nu vad rostul topicului asta.3.Hai ca iti trag eu o intrebare.Cand era goku mic,care au fost cei mai importanti pasi care l-au ajutat sa creasca in performanta de a lupta?Hai sa te vad.
bunny Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 3.Hai ca iti trag eu o intrebare.Cand era goku mic,care au fost cei mai importanti pasi care l-au ajutat sa creasca in performanta de a lupta?Hai sa te vad. sa duca laptele )
Gokuu Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Nop,il astept pe el sa posteze daca to le are cu dbz-ul.Presupun k dupa ce vede postul se apuca sa dld seria dragon ball sa vada Oricum in fata mea nu are sanse.Sunt un mare fan dbz :kar:
Guest kAtA_ssj6 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 mah goku ia spune tu carei idiu sa vorbim noi pe messenger sa vad ce mare fan dragon ball z esti tu . primii pasi ? mare lucru . inseamna ca tu teai uitat la dragon ball pentru copii . uitate mah goku la DBZ ca asta e serial . nu dragon ball . te uitai tu pe tvr 2 in 2001 la serial sau pe rtl II . daca esti fan dbz asa mare intra pe messenger ca stau non-stop. am idiu exact ca numele de membru . apropo de intrebare, raspunsul e : Dragon Ball fost creat de Akira Toriyama in 1984 , mai intai a aparut ca forma manga (daca sti ce ii asta) si dupa aceea s-a creat chiar un serial de animatie (numit anime) . In legatura cu povestea, primii pasi facuti de Goku au fost cand era inca foarte mic si bunicul adoptiv il cara in brate, cand deodata l-a scapat intr-o prapastie si s-a lovit la cap . Iar din aceasta cauza Goku a devenit un saiyan care si-a uitat misiunea de a distruge pamantul .A fost invatat arte martiale de bunicul sau adoptiv, Gohan, care l-a crescut in salbaticie. La 9 ani a invatat cu ajutorul maestrului Roshi valul Ka-Me-Ha-Me-HA (sau Valul Testoasei)cu care a reusit sa invinga liderul Armatei Panglicii Rosii (sau Red Riborn Army). sa ma contactezi pe messenger . si uita-te si la site-ul meu , am acolo sute de informatii despre caractere si altele.
bunny Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 mah goku ia spune tu carei idiu sa vorbim noi pe messenger sa vad ce mare fan dragon ball z esti tu . primii pasi ? mare lucru . inseamna ca tu teai uitat la dragon ball pentru copii . uitate mah goku la DBZ ca asta e serial . nu dragon ball . te uitai tu pe tvr 2 in 2001 la serial sau pe rtl II . daca esti fan dbz asa mare intra pe messenger ca stau non-stop. am idiu exact ca numele de membru . apropo de intrebare, raspunsul e : Dragon Ball fost creat de Akira Toriyama in 1984 , mai intai a aparut ca forma manga (daca sti ce ii asta) si dupa aceea s-a creat chiar un serial de animatie (numit anime) . In legatura cu povestea, primii pasi facuti de Goku au fost cand era inca foarte mic si bunicul adoptiv il cara in brate, cand deodata l-a scapat intr-o prapastie si s-a lovit la cap . Iar din aceasta cauza Goku a devenit un saiyan care si-a uitat misiunea de a distruge pamantul .A fost invatat arte martiale de bunicul sau adoptiv, Gohan, care l-a crescut in salbaticie. La 9 ani a invatat cu ajutorul maestrului Roshi valul Ka-Me-Ha-Me-HA (sau Valul Testoasei)cu care a reusit sa invinga liderul Armatei Panglicii Rosii (sau Red Riborn Army). sa ma contactezi pe messenger . si uita-te si la site-ul meu , am acolo sute de informatii despre caractere si altele. :o omg :rofl1: ps: ppl, si mie imi place dbz, dar nu incat sa ma bat cu cineva
Guest kAtA_ssj6 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 :o omg :rofl1: ps: ppl, si mie imi place dbz, dar nu incat sa ma bat cu cineva da yo mam batut cu cineva ? nu mam batut cu nimeni vreau doar sa vorbesc si atat . doar nu sunt nebun sa dau cu ciocanu in cap , ce naiba.
Gokuu Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 1.Eu am vazut toate db/dbz/dbgt2.Nimic din ce ai scris tu acolo nu facea parte din raspuns.Raspunsu era ca goku sa urcat in turnu ala si a baut cele 2 feluri de apa fermecata.3.Nu mai face tu pe interesantu pentru ca pe mine nu m-a interesat cine a facut desenul,ma intereseat doar...desenul si atat.Nimic mai mult asa ca daca incepi sa ne insiri povestea desenului mai bine ai face sa termini.Aici este vb de intrebari parca,nu de cand a fost creeat,cu ce pix si culori a fost colorat,cu ce aparat a fost animat si dastea.Ciao!@Nu inteleg care e legatura dintre continutul topicului si numele sau?in afara faptului k ai gresit sectiunea.Data viitoare hotarastete si tu ce vrei sa faci si mai documenteaza-te in privinta sectiunilor potrivite :right: ;)
Guest kAtA_ssj6 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 nui adevarat . cum adica , daca el a baut cele 2 ape fermecate a capatat puteri sau ce vrei sa spui ? oricum el era puternic ca era un saiyan-jin . dar cel mai important a fost In legatura cu povestea, primii pasi facuti de Goku au fost cand era inca foarte mic si bunicul adoptiv il cara in brate, cand deodata l-a scapat intr-o prapastie si s-a lovit la cap . Iar din aceasta cauza Goku a devenit un saiyan care si-a uitat misiunea de a distruge pamantul .A fost invatat arte martiale de bunicul sau adoptiv, Gohan, care l-a crescut in salbaticie. La 9 ani a invatat cu ajutorul maestrului Roshi valul Ka-Me-Ha-Me-HA (sau Valul Testoasei)cu care a reusit sa invinga liderul Armatei Panglicii Rosii (sau Red Riborn Army). ca doar am scris mai sus .
bunny Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 nui adevarat . cum adica , daca el a baut cele 2 ape fermecate a capatat puteri sau ce vrei sa spui ? oricum el era puternic ca era un saiyan-jin . dar cel mai important a fost In legatura cu povestea, primii pasi facuti de Goku au fost cand era inca foarte mic si bunicul adoptiv il cara in brate, cand deodata l-a scapat intr-o prapastie si s-a lovit la cap . Iar din aceasta cauza Goku a devenit un saiyan care si-a uitat misiunea de a distruge pamantul .A fost invatat arte martiale de bunicul sau adoptiv, Gohan, care l-a crescut in salbaticie. La 9 ani a invatat cu ajutorul maestrului Roshi valul Ka-Me-Ha-Me-HA (sau Valul Testoasei)cu care a reusit sa invinga liderul Armatei Panglicii Rosii (sau Red Riborn Army). ca doar am scris mai sus .extraordinar, si eu care stiam ca-i placea orezu :o
Guest kAtA_ssj6 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 extraordinar, si eu care stiam ca-i placea orezu :o ))) nu poate te referi la altceva . intradevar, son goku manca extraordinar de repede si de mult, indiferent de ce mancare era , chiar si orez .
jusT<ME> Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 extraordinar, si eu care stiam ca-i placea orezu :o:rofl1:
Nagasaky Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 O sa incerc sa ma arunc si eu in cap sa vad daca devin Syitan .
Guest Invisible Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Intrebarile despre show le pui aicihttp://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=102463closed.