ShadyMonto Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Dupa parerea mea nu exista apa in acele pahare ... se vede clar ca fiecare pahar dupa ce il goleste are un rezid pe marginea acestuia (cum se intampla la tabletele efervescente) si e clar ca pe fundul paharelor exista un anumit praf ..care face ceva cu apa respectiva sa fie mai multa ... :blink: alta explicatie nu gasesc :rofl1:Mult mai plauzibila explicatia asta , decat celelalte auzite pana acum.... :) , dar totusi daca acel praf ar avea efect efervescent am fi observat asta , iar reziduu acela care ramane pe margine poate fi pus si pe seama ca lichidul ar fi destul de dens (poate chiar foarte putin vascos). Oricum , cum am mai zis ...destul plauzibila explicatia asta (sa fie un praf in pahar care sa mareasca usor volumul lichidului)
Guest Leutzcs Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Deci sunt de acord cu cel care a dat Comment acolo " peretii paharelor sunt de grosimi diferite,nici vorba de chimie " . Dati pauza fix cand toarna NU ESTE APA ACOLO ! sa vedeti ca lichidul ajunge pana pe fundul paharului ... Parerea mea :D