Guest NearbyHermit Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Eh salutAm facut acest topic ca am un interes despre cea ce visatiPostati shi voi visele voastre ciudate ca sa le stim shi noiIn ultima vreme tot am un vis despre un sac cu bani care tot nu reusesc sa-l prind.Eh in cele din urma cred ca-l voi prinde,dar lol alearga cu 1.000.000 Km/HCred ca e 50% cosmar 50% vis placut
Geostrike Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ori esti prea stresat cu banii, ori iti doresti foarte mult sa ai bani. Fiecare vis are o explicatie, si e cam complicata filozofia viselor :) .
ShadyMonto Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 este un topic la fel ca asta la discutii generala , care a adunat deja un nr. maricel de pagini. Posteaza acolo ;).Se numeste ceva de genu : "ce a-ti visat ultima oara"
Diabolik_01 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Cel mai misto vis : Ca am castigat la Lotto marele premiu :rofl1: cand m-a trezit telefonu l-am arucnat pe jos :rofl1:Cel mai neplacut vis : nu mai stiu :P
Guest NearbyHermit Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Am si vise legate de MU,cum ca omoram pe oricine doar daca puneam cursorul pe ei
Burne Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 dude ... trebuie sa va povestesc asta si acum ma ingrozescEram cu prietena mea pe o patura pe la 3 noaptea si ne uitam la stele ( era un cer deosebitde frumos ) si undeva la stanga noastra la niste leagane au aparut vreo 3 copii (albino cu ochii rosii ) si cantau o melodie invers in cor in timp ce se jucau, la care prietena mea mi-a spus sa incep sa ma rog ca astia sunt strigoi, zis si facut am inceput sa ma rog si a aparut un dor luminos la care prietena mea ( uite e Dumnezeu ) si a dat cu ceva raze luminoase in copiii aia si au disparut.in seara urmatoare eram cu niste prieteni in locul unde am visat ca s-a intamplat ( curtea unei gradinite ) cam pe la aceeasi ora si le-am povestit ... s-au ingrozit si ei
ShadyMonto Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 dude ... trebuie sa va povestesc asta si acum ma ingrozesc Eram cu prietena mea pe o patura pe la 3 noaptea si ne uitam la stele ( era un cer deosebitde frumos ) si undeva la stanga noastra la niste leagane au aparut vreo 3 copii (albino cu ochii rosii ) si cantau o melodie invers in cor in timp ce se jucau, la care prietena mea mi-a spus sa incep sa ma rog ca astia sunt strigoi, zis si facut am inceput sa ma rog si a aparut un dor luminos la care prietena mea ( uite e Dumnezeu ) si a dat cu ceva raze luminoase in copiii aia si au disparut. in seara urmatoare eram cu niste prieteni in locul unde am visat ca s-a intamplat ( curtea unei gradinite ) cam pe la aceeasi ora si le-am povestit ... s-au ingrozit si ei si eu m-am speriat . OMG nu trebuia sa ma uit la blairy witch project nici macar acum 2 ani . :( , ma inspaimanta filmu ala (si am vazut numeroase filme horror , dar ca witch project nu e nici 1)
galklyfe Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Pai eu cred ca cel mai ciudat vis l-am avut cand am visat ca toata scola se facuse din carton iar cele mai infioratoare le am cand ma visez ca umblu prin cimitire vise placute nu imi prea amintesc si poate cel mai straniu a fost cand am avut senzatia ca plutesc sau ca incep sa levitez a fost poate cel mai nasol
alexix Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 de fiecare data cand am un vis frumos cand devine cel mai interesant ma trezesc si ma chinui al draq sa adorm sa nu pierd continoarea
TwentyTwo Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Eram cu prietena mea pe o patura pe la 3 noaptea si ne uitam la stele ( era un cer deosebitde frumos ) si undeva la stanga noastra la niste leagane au aparut vreo 3 copii (albino cu ochii rosii ) si cantau o melodie invers in cor in timp ce se jucau, la care prietena mea mi-a spus sa incep sa ma rog ca astia sunt strigoi, zis si facut am inceput sa ma rog si a aparut un dor luminos la care prietena mea ( uite e Dumnezeu ) si a dat cu ceva raze luminoase in copiii aia si au disparut.in seara urmatoare eram cu niste prieteni in locul unde am visat ca s-a intamplat ( curtea unei gradinite ) cam pe la aceeasi ora si le-am povestit ... s-au ingrozit si eiIoi ca si eu mam speriat la asta ....
Diabolik_01 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Pe tine te sperie si o bufniuta :rofl1: