Jump to content
Guest NearbyHermit

Cel mai ciudat vis!

Recommended Posts

Guest NearbyHermit
Posted

Eh salut

Am facut acest topic ca am un interes despre cea ce visati

Postati shi voi visele voastre ciudate ca sa le stim shi noi

In ultima vreme tot am un vis despre un sac cu bani care tot nu reusesc sa-l prind.Eh in cele din urma cred ca-l voi prinde,dar lol alearga cu 1.000.000 Km/H

Cred ca e 50% cosmar 50% vis placut

Posted

este un topic la fel ca asta la discutii generala , care a adunat deja un nr. maricel de pagini. Posteaza acolo ;).

Se numeste ceva de genu : "ce a-ti visat ultima oara"

Guest NearbyHermit
Posted

Am si vise legate de MU,cum ca omoram pe oricine doar daca puneam cursorul pe ei

Posted

dude ... trebuie sa va povestesc asta si acum ma ingrozesc

Eram cu prietena mea pe o patura pe la 3 noaptea si ne uitam la stele ( era un cer deosebitde frumos ) si undeva la stanga noastra la niste leagane au aparut vreo 3 copii (albino cu ochii rosii ) si cantau o melodie invers in cor in timp ce se jucau, la care prietena mea mi-a spus sa incep sa ma rog ca astia sunt strigoi, zis si facut am inceput sa ma rog si a aparut un dor luminos la care prietena mea ( uite e Dumnezeu ) si a dat cu ceva raze luminoase in copiii aia si au disparut.

in seara urmatoare eram cu niste prieteni in locul unde am visat ca s-a intamplat ( curtea unei gradinite ) cam pe la aceeasi ora si le-am povestit ... s-au ingrozit si ei

Posted

dude ... trebuie sa va povestesc asta si acum ma ingrozesc

Eram cu prietena mea pe o patura pe la 3 noaptea si ne uitam la stele ( era un cer deosebitde frumos ) si undeva la stanga noastra la niste leagane au aparut vreo 3 copii (albino cu ochii rosii ) si cantau o melodie invers in cor in timp ce se jucau, la care prietena mea mi-a spus sa incep sa ma rog ca astia sunt strigoi, zis si facut am inceput sa ma rog si a aparut un dor luminos la care prietena mea ( uite e Dumnezeu ) si a dat cu ceva raze luminoase in copiii aia si au disparut.

in seara urmatoare eram cu niste prieteni in locul unde am visat ca s-a intamplat ( curtea unei gradinite ) cam pe la aceeasi ora si le-am povestit ... s-au ingrozit si ei

si eu m-am speriat =)) . OMG nu trebuia sa ma uit la blairy witch project nici macar acum 2 ani . :( , ma inspaimanta filmu ala (si am vazut numeroase filme horror , dar ca witch project nu e nici 1)

Posted

Pai eu cred ca cel mai ciudat vis l-am avut cand am visat ca toata scola se facuse din carton iar cele mai infioratoare le am cand ma visez ca umblu prin cimitire vise placute nu imi prea amintesc si poate cel mai straniu a fost cand am avut senzatia ca plutesc sau ca incep sa levitez a fost poate cel mai nasol

Posted

Eram cu prietena mea pe o patura pe la 3 noaptea si ne uitam la stele ( era un cer deosebitde frumos ) si undeva la stanga noastra la niste leagane au aparut vreo 3 copii (albino cu ochii rosii ) si cantau o melodie invers in cor in timp ce se jucau, la care prietena mea mi-a spus sa incep sa ma rog ca astia sunt strigoi, zis si facut am inceput sa ma rog si a aparut un dor luminos la care prietena mea ( uite e Dumnezeu ) si a dat cu ceva raze luminoase in copiii aia si au disparut.in seara urmatoare eram cu niste prieteni in locul unde am visat ca s-a intamplat ( curtea unei gradinite ) cam pe la aceeasi ora si le-am povestit ... s-au ingrozit si ei

Ioi ca si eu mam speriat la asta ....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...