Jump to content
IceMan

Escrocheriile prin SMS fraieresc mii de romani

Recommended Posts

Posted

Ganditi-va ca sunt si oameni creduli, oameni in varsta. Nu mai fiti rai. Daca mie mi-ar trimite cineva un sms in prima faza as suna (bine, nu dupa ce am citit pe net despre aceste trucuri)....dar asta nu inseamna ca as comunica vreo informatie personala. Oricum, cred ca dupa o bere...le-as face jocul acestor oameni....coduri false.....poate isi bocheaza telefonul...:P

Posted

Romanii sunt inventivi ca s-au gandit la chestia asta cu SMS-ul. Acest gen de escrocherie se foloseste de mult timp, mai ales pe mail. Am primit zilele astea, de la o firma de prin Anglia sau Franta, nu mai retin, ca am castigat 250.000 EUR. Pentru a intra in posesia banilor trebuia sa le bag in contul lor 490 EUR. Doh!

Posted

Pare banal sa crezi in asemenea aiureli..... Trebe sa nu ai minte deloc sa nu iti dai seama ca e o vrajeala.....Poate persoanele in varsta sa nu isi dea seama....

O tara de ..... O lume aiureal .....Am ajuns sa ne pacalim intre noi......" ASTA E ROMANIA " ;)

Posted

1. cand primesti un sms de genul , nu trebuie sa fie un numar de connex sau orange , trebuie sa fie ceva de genul 1234

2. romanii inca mai cred in minuni :) :blink:

Guest OhRilLy?x_X
Posted

uni mai cred si in dinalea :rofl1:

Posted

Mama unui prieten dea;l meu o patzito :rofl1: .A sunat-o cineva cu nr privat si i-a spus k a castigat 10.000 de euro, iar ca sa poata intra in posesia banilor trebuie sa cumpere 3 cartele a cate 10$ si sa le spuna condul de reincarcare. :rofl1: :rofl1:

Sunt chiar banalitati...bine k nu te suna sau trm sms k ai castigat o masina de spalat =))

Posted

1. cand primesti un sms de genul , nu trebuie sa fie un numar de connex sau orange , trebuie sa fie ceva de genul 1234

2. romanii inca mai cred in minuni :) :blink:

Mai nou mesajele le trimit de la numere scurte, gen 333, 415, 444, 311. Ma amuz cand cei de pe cartela prepay primesc de la 415, serviciul cronos de pe abonament care nu exista pe cartela prepay ca au castigat. Daca lumea s-ar informa putin mai mult despre servicii cred ca s-ar reduce fraudele astea.

' date='Aug 22 2007, 01:07' post='2185128']

Mama unui prieten dea;l meu o patzito :rofl1: .A sunat-o cineva cu nr privat si i-a spus k a castigat 10.000 de euro, iar ca sa poata intra in posesia banilor trebuie sa cumpere 3 cartele a cate 10$ si sa le spuna condul de reincarcare. :rofl1: :rofl1:

Sunt chiar banalitati...bine k nu te suna sau trm sms k ai castigat o masina de spalat =))

Chiar asa au inceput fraudele, ca au castigat masini de spalat si combine frigorifice, concurs de pe la tele7abc :))

Posted

am un prieten care a luat tzeapa de la cocalari astia ....saracu a cerut bani imprumut pt a cumpara cartele ....in ziua aia a fi aflat ca a luat tzeapa :| nasol moment

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...