Fallout Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 "Românii la cort" din Spania, un pericol pentru sănătatePrimarul unui sat din sud-estul Spaniei a cerut ajutor Guvernului de la Madrid, pentru evacuarea unei tabere ilegale în care locuiesc două mii de români, relatează site-ul de ştiri Typically Spanish.Primarul satului La Herrera, care are aproape 400 de locuitori, este alarmat că cei două mii de români şi-au instalat tabăra chiar lânga sursă de apă potabilă a regiunii. Imigranţii, care locuiesc în corturi, fac baie, îşi spală rufele şi obiectele casnice în apa care curge din conducta Tajo-Segura. Primarul susţine că acest lucru pune în pericol sănătatea locuitorilor din oraşul Levante, alimentat cu apă prin această conductă.Deşi numărul românilor a mai scăzut din cauza vigilenţei gardienilor publici, locuitorii taberei ilegale produc tone de gunoi zilnic, mai notează site-ul spaniol. sursa
Stargate Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ce nasol, dar aia daca nu-s...tig...pardon minoritati-la-produs ; inseamna ca nu au plecat de bine de acasa, deci e si porblema lor sa o rezolve...intr-un fel amiabil pt toti.Incurcata treaba. :dooh:
m4x Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Stargate nu toti care stau la corturi is tigani...am vazut si romani care au plecat in alte tari, dar nu s-au descurcat si au fost nevoiti sa doarma pe unde apucau..trist, dar nu avem ce face, in ziua de azi banii conteaza cel mai mult...mai mult decat sanatatea :blink:
Frosty Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Stargate nu toti care stau la corturi is tigani...am vazut si romani care au plecat in alte tari, dar nu s-au descurcat si au fost nevoiti sa doarma pe unde apucau..trist, dar nu avem ce face, in ziua de azi banii conteaza cel mai mult...mai mult decat sanatatea :blink:corect. dar '2 mii"? :dooh:
Stargate Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Am si specificat: "daca nu-s.." inseamna ca-s oameni amarati si trebuie rezolvata situatia.E groaznic pt oricine.
davoli Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Stargate nu toti care stau la corturi is tigani...am vazut si romani care au plecat in alte tari, dar nu s-au descurcat si au fost nevoiti sa doarma pe unde apucau..trist, dar nu avem ce face, in ziua de azi banii conteaza cel mai mult...mai mult decat sanatatea :blink:sincer nu am vazut romani sa stea in satra cate 2 -3 mi si sa mai fie si "bombe igienice"romani se ajuta intre ei.. RRomi se duc la furat...nu romani ne-au facut reclama negativa afara ci RRomi