Jump to content
Fallout

"Românii la cort" din Spania, un pericol pentru sănătate

Recommended Posts

Posted

"Românii la cort" din Spania, un pericol pentru sănătate

Primarul unui sat din sud-estul Spaniei a cerut ajutor Guvernului de la Madrid, pentru evacuarea unei tabere ilegale în care locuiesc două mii de români, relatează site-ul de ştiri Typically Spanish.

Primarul satului La Herrera, care are aproape 400 de locuitori, este alarmat că cei două mii de români şi-au instalat tabăra chiar lânga sursă de apă potabilă a regiunii. Imigranţii, care locuiesc în corturi, fac baie, îşi spală rufele şi obiectele casnice în apa care curge din conducta Tajo-Segura. Primarul susţine că acest lucru pune în pericol sănătatea locuitorilor din oraşul Levante, alimentat cu apă prin această conductă.

Deşi numărul românilor a mai scăzut din cauza vigilenţei gardienilor publici, locuitorii taberei ilegale produc tone de gunoi zilnic, mai notează site-ul spaniol.

sursa

Posted

Ce nasol, dar aia daca nu-s...tig...pardon minoritati-la-produs ; inseamna ca nu au plecat de bine de acasa, deci e si porblema lor sa o rezolve...intr-un fel amiabil pt toti.

Incurcata treaba. :dooh:

Posted

Stargate nu toti care stau la corturi is tigani...am vazut si romani care au plecat in alte tari, dar nu s-au descurcat si au fost nevoiti sa doarma pe unde apucau..trist, dar nu avem ce face, in ziua de azi banii conteaza cel mai mult...mai mult decat sanatatea :blink:

Posted

Stargate nu toti care stau la corturi is tigani...am vazut si romani care au plecat in alte tari, dar nu s-au descurcat si au fost nevoiti sa doarma pe unde apucau..trist, dar nu avem ce face, in ziua de azi banii conteaza cel mai mult...mai mult decat sanatatea :blink:

corect. dar '2 mii"? :dooh:

Posted

sincer nu am vazut romani sa stea in satra cate 2 -3 mi si sa mai fie si "bombe igienice"

romani se ajuta intre ei.. RRomi se duc la furat...nu romani ne-au facut reclama negativa afara ci RRomi

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...