Jump to content
Diabolik_01

Ce ati face daca ati castiga şapte milioane de euro

Recommended Posts

Posted

mi-as cauta o planeta unde sa imi pot crea un mediu propice vietii , mi-a face multe provizii , dupa care as lansa vreo 40 de bombe atomice astfel incat sa rad tot de pe suprafata pamantului

tie iti trebe vreo de vreo 7miliarde de $ pt ce vrei

Statul impoziteaza 3 milioane din 7 :)

Visul multora a fost deja spulberat!

si doar nu te astepti sa te cred?

Posted

as cumpara 3 masini 1: Golf 4 2: Mercedes C200 3: Opel Vectra din 2005 astea sunt masinile care le plac si as cumpara o Vila cu 4 etaje...la useri LM as cumpara cate un MECEDES CARE VOR EI si o Vila GL la loto eu am bagat 8 variante

Posted

In primul rand la loto nu se castiga pentru ca numerele sunt puse special de calculator incat sa nu se castige... dar totusi sa presupunem ca as castiga 7 mil euro ... pai mias cumpara o casa,restul banilor ias pastra pana cand fac 18 ani sa-mi iau o masina ,termin facultatea ..dupa care as deschide o firma ca microsoft ca sa inmultesc banii .:D...si dupa aceaa indeplinesc 1 milion de vise pe care le am :D

Posted

Eu mias lua o casa in Miami de lux si una prin tara si ce miar ramane as investi intr-o afacere imobiliara :bananadance2: :banana: :cool2: dar nu castiga :error:

Guest OhRilLy?x_X
Posted

o casutza la hollywood o masinuca si restu investitzi :D

Posted

In primul rand la loto nu se castiga pentru ca numerele sunt puse special de calculator incat sa nu se castige...

Numerele nu se extrag pe calculator ;) ... banuiesc ca nu banuiesti care sunt sansele teoretice ca cineva sa nimereasca toate cele 6 numere.

Guest Leutzcs
Posted

1 . Ma las de soala :))

2. Cumpar si tunez o masina :P

3. O casutza la munte/mare (piscina .. alea alea.. )

4. Deschid o firma ...

5. Pun banii in banca

6. Ma distrez cu prietenii :>

7. Ma duc in Monaco .. ma fac cetatean :D ( ptr cine nu stie daca ai 1 milion de dolari si te duci in Monaco iti da Cetatzenie :D) si poate ma stabilesc acolo cu cativa prieteni :D

Posted

In urma acestei trageri, la categoria I nu s-a inregistrat niciun castig, astfel ca premiul se va reporta pentru urmatoarea tragere care va avea loc duminica, 26 august.

AIHA ... O SANSA-N PLUS :D

Posted

tie iti trebe vreo de vreo 7miliarde de $ pt ce vrei

si doar nu te astepti sa te cred?

tu nu vezi ca subiectul acestui topic este o utopie? bine ca ne-ai adus tu cu picioarele pe pamant ...

Posted

Eu unu m-as duce pe Luna cu toate fetele Sexy din Romania =))=))=))

ce om ... poi pe luna ar trebui sa stati imbracati pana in gat tot timpu si cu tubu de oxigen dupa voi =))

Posted

Pai..M-as muta undeva in Germania, mai exact in Freiburg, near my sister :) si mi-as face o casa cu "fitz3".Apoi o masina...un BMW m5 ceva.Si apoi m-as lafai toata viata in lux fara sa muncesc...Si apoi vine mama, imi da o palma si ma trezesc :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...