lifedesignerboy Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 mama lor de numere..alea-s numere? 42,43,44,46,47,18 .. in loc sa castig,pierd bani
never Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 numere norocoase... anyway cu atatia bani mi-as cumparat o bomba termo-nucleara de la rusioricum nu as dona niciodata bani la nimeni, mai bine as baga bani in cercetare decat in fundul unor oameni pe care nu ii cunosc
Frosty Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 mama lor de numere..alea-s numere? 42,43,44,46,47,18 .. in loc sa castig,pierd banieu zic sa jucam numai 1,2,3,4,5,6 :rofl1:
POLAND Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 le-as face ciuda la ceilalti care nu au castigat =D ps: i'm back
Schatzi92 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 as face multemi-as cumpara o gramada de lucruri as dona bani la orfani / saracias construi o biserica :)
r0b3r70 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Mi-as face o casuta la mare.. una la munte si as cumpara una in Milano.. Mi-as m-ai lua o mica Pagani Zonda F.. Alte cheltuieli mici.. si restu de bani.. hop cu ei in banca.. si traieste curu meu tot restu vietzi doar din dobanda.. fara munca
alecs Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 mi-as cauta o planeta unde sa imi pot crea un mediu propice vietii , mi-a face multe provizii , dupa care as lansa vreo 40 de bombe atomice astfel incat sa rad tot de pe suprafata pamantului
r0b3r70 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 OF: Dude.. nu-ti ajung 7mil :nanana:ON: Mai adaug si masina http://img292.imageshack.us/img292/7965/bmwyc8.jpg
alecs Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 OF: Dude.. nu-ti ajung 7mil :nanana: ON: Mai adaug si masina http://img292.imageshack.us/img292/7965/bmwyc8.jpg ei , daca nu imi ajung pentru mutat in spatiu , sigur imi ajung ca sa dinamitez lumea , asa ca tot e bine
Eustake Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 o casa, o masina, o afacere profitabila, as calatori peste tot si daca mai raman ii depozitez la banca :)
ShadyMonto Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 7m..de ce sa vrei mai multzi,nu-ti ajunge 1 viatza intreaga sa-i cheltui .. decat dak vrei sa colectionezi masini .. bah nu sh ce nu as face..am atatea idei in cap de park biletu meu ar fi castigator .. -probabil k mi-as lua cei mai buni prieteni,i-as intreba ce ar face ei dak ar castiga 7m,si in final probabil k as calatori alaturi de ei ceva timp si ne-am alege unde sa ne stabilim..ne-am face niste casoaie acolo si am trai fericitzi pana la adanci batranetzi,as depune banii la o banca din elvetzia,iar in timp ce am calatori(s-ar strange atatzia bani din dobanda,bani din care as construi casele).. -si cred k as lua niste case la malul marii si as face un roller-coaster..sau ma rog un fel de parc de distractii cum au americanii prin costinesti..asta ar fi afacerea din care as scoate cel mai mult profit cred.. -si cand as face vreo 25-26 ani si as avea peste 100m as da o suma mare de bani clubului Inter,k sa ma lase sa joc 1meci de fotbal oficial pentru ei,sa ma bage in primu 11,cu cea mai slaba echipa,da sa joc si sa ma vada 1 stadion intreg :banana: -as mai avea 1 idee dar e cam ciudata..as da 100.000$ celor mai buni 5 prieteni sa-i investeasca si sa faca ceva cu ei(as spera si eu k ar face ceva bun cu banii,si le-as da timp sa scoata profit) ..si nu m-as mai vedea cu ei timp de 5 ani..timp in care as calatori cu prietena pretutindeni..iar apoi m-as intalni cu ei,si ne-am face niste casoaie de 10* intr-un cartier de bastani si am povesti si povesti intr-una.. Da da ..vizeaza in continuare , cum am zis si eu si inca vreo 2-3 , vorbim de 7 mil de dolari ...nu de 7 000 de mil. de dolari!! -Pai niste "case alea" care le vrei la malul marii , daca depasesc 7-8 la nr..crek nu iti mai ajung bani nici de paine + un intreg parc de distractii cu roller coaster :blink: ..tu chiar crezi ca e asa de usor? iti trebuie o gramada de bani!!!! iti trebuie muuuuullltt teren care te costa enorm(mai ales la zona care vrei tu) + materialele de constructie + ingineri + aparatura + intretinere + legalizarea functionarii...o gramada! Mai vrei sa mai si calatoresti si sa-ti mai faci "casoaie" pe nu stiu unde . Cat despre meciul tau la Inter ...sa te bage cand joaca contra Milan-ului , sa va rupa aia capu'! OMG trezirea!!! mi-as cauta o planeta unde sa imi pot crea un mediu propice vietii , mi-a face multe provizii , dupa care as lansa vreo 40 de bombe atomice astfel incat sa rad tot de pe suprafata pamantului Ete inca un visator ... apropo suntem in 2007 iar banii nu mai au aceeasi valoare ca acu' 400 de ani. ei , daca nu imi ajung pentru mutat in spatiu , sigur imi ajung ca sa dinamitez lumea , asa ca tot e bine Crek nu iti ajung banii nici sa-ti cumperi destule brichete incat sa aprinzi fiecare padure in parte
Mysterio Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Sincer sa fiu nu`mi trebuie sa castig nici un ban .. ma simt bine asa cum sunt` .. cu jaful meu de masina` .. :D dar sa fiu OnTopic : as bea cu prietenii totzi banii ca doar nu`i iau cu mine in mormant :D :cool2:
Ahilosu Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 imi fac echipa de baschet, ca la banii astia finantezi 10 sezoane o echipa in Ro.
Nagasaky Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 ce e viatza?ce sa faci cu atatzia bani?pentru ce ai mai trai?sa te distrezi,sa te distrugi,prea mult frumos se transforma in urat?de ce oare ce-i frumos nu dureaza mult timp?pt k nu ar mai fi frumos..sincer imi doresc sa trec prin viatza,sa muncesc,sa ma straduiesc,sa lupt..pentru k stiu k pot..am potential,vreau sa demonstrez celor care s-au indoit de mine k sunt mai mult de atat,iar printr-un bilet castigator la Loto nu as demonstra,poate sa nu le spun,sa plec dincolo si sa ma intorc de 1m de ori mai bogat,iar ei sa nu stie de unde am eu atatzia bani,dar ar trebui sa mint si nu-mi place minciuna..singuru lucru de care ma tem in viatza este sa nu imi pierd prietenii..ma refer sa nu dea ortu..iar chestia asta nu cred k se poate preveni cu bani(dak nu mai esti dorit pe Pamant,exista atatea modalitatzi de a se scapa de tine,deci chiar nu se poate preveni),decat dak s-ar imbolnavi de ceva,si probabil dak as castiga 7m,i-as investi si as colinda prin lume si tot profitu l-as impartzi la cei bolnavi si care m-ar impresiona cel mai mult prin caracterul lor..eu cred k acum am tot ce-mi trebuie,chiar si lucruri pe care nu le potzi cumpara cu bani,la facultate o sa fie belea,dar o sa muncesc..si o sa vad eu cum o sa fac..dar o sa ma straduiesc sa am in cont mai mult de 7m$..bani muncitzi..pana la urma eu m-as multzumi si cu un castig la CatIII,doar sa ma simt eu fericit k am castigat la Loto..probabil k apoi nu as mai juca..straduindu-te sa ajungi mare,cunosti multe persoane mici in viatza care pot avea un suflet mai mare decat cei bogatzi(de fapt cu sigurantza e asa),pe cand dak ai ajunge mare,ai fi tentat sa iti petreci timpu numai cu nenorocitzi cu bani muuuultzi care te-ar corupe la fel si fel de prostii ... tHE eND .. atatea de spus Cat de profund . Ne-ai impresionat pe toti :( (not) OT: As incerca sa ii indes in fund ... si ce ramane cumpar Bake Rolls si mananc toata viata . Si le las si nepotilor .
Guest byte_logistik Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 1)mi-as face un sistem de boxe home theater de vro 10 000 de w 2)mi-as lua vro 5 BMW uri si asa pune 5 jackhammere pe ele3)vila la munte si la mare4)cel mai smecher computer5)ce ar ramane i-as investi intr-o firma de boxe :whistle:
[k1ll] Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Pfo` :D daca as castiga eu atatia bani ar fi ceva :Danyway:1.Mi`as lua un PC fffff... bun :D2.As calaltori in toate tarile ^_^3.Cateva masini acol :lol:4.Mi`as lua si un tel mobil mai bun <_<5.As investi intr`o afacere profitabila ;)@de ce mai ramane mi`as lua imbracaminte de la addidas kt incape :lol:
Kane Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Mi-as face o organizatie terorista gen Al`Qaeda si as lua in vizor mai multe personalitati din Romania.
DeathNight Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 As deschide o firma de sotware cu cei mai buni programatoei romani :readthis: As deschide un lant de firme de constructii :right: As deschide o firma de distributie produse IT As construi o sera cu toate soiurile de iarba As deschide un Bar cu biliard pe malul marii As Face o Casa langa mare pe undeva ...
oldman Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 - cumpar arme si echipamente (de la rusi logic) - extermin toti mafiotii din RO - le preiau afacerile :kar: - devin Godfatherul din RO :notworthy:
<Pupak> Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 - cumpar arme si echipamente (de la rusi logic) - extermin toti mafiotii din RO - le preiau afacerile :kar: - devin Godfatherul din RO :notworthy: :rofl1: Firma,1 casa maaaare pt toate familia,Audi RS4 full opt -_-, Hummer H2 pt excursii si 1 Lamborghini Gallardo in vitrina ^_^ aaaa da si cum a spus uZzY.baiamare "tot ce se poate" :D
<<Amar3to>> Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 daca as castiga ...as pleca sa vizitez toata lumea .....fiecare tzara daca as putea si fiecare insula
Dretmer' Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Pai eu mias lua un Xbox, un playstaison 3 un psp un maybach mias face o vila in suceava si mias mai lua vreo 5 plasme tv cam atat deocamdata =))
Savag3 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Statul impoziteaza 3 milioane din 7 :)Visul multora a fost deja spulberat!