Jump to content
Diabolik_01

Ce ati face daca ati castiga şapte milioane de euro

Recommended Posts

Posted

Imobiliare, cred ca m-as apuca de construit blocuri sau ceva in directia asta, in orice caz nu as lasa balta munca.

niste biserici ceva sa-l ajungi pe jiji?:))))))

Posted

As cumpara apartamente ieftine si le-as vinde mai incolo cu 25% mai scump...astfel averea mi s-ar tripla aproape intr-un an... :tiphat:

Posted

:wub: o vila decenta in Ibiza :P si apoi .... :beer: all my life :banana: :bananadance2:

*un ducati 999

*o toyota supra

si probabil ca investitie ...un club in ibiza ...si ...doar vise :banghead:

Posted

Siguuuurrrrr...

Una bucata SLR cu al mai tare tunning de la Hamman

Una bucata M3 cu al mai tare tunning tot de la Hamman

Una bucata vila in satu meu sa moara tza Marcica de ciuda

Una bucata casa de vacanta la Brasov

Una bucata blonda cu al mai tare tunning de la chirurg

Una bucata menajera cu al mai tare tunning de la mama naturii

Una bucata bucatar importat din franta

Una bucata WC din aur masiv

Una pereche de adidasi NIKE cu diamante incrustate in sireturi

Una bucata inel de prost gust (manelist) cu al mai mare diamant

Una bucata lant de vaca din platina (Ca cica se poarta)

Una bucata calculator cu 5 procesoare

Una bucata tara mica. Sa o conduc ca un comunist imputit.

A da si una bucata carne care sa o prepare bucataru mentionat mai sus...ca mi-e foame si imi permit.

crezi ca iti ajung banii? Blonda aia ti papa jumate =)). Si ce tara vrei tu sa cumperi cu 7 mil de Euro(asta in cazul in care vrei sa-ti cheltui banii numai pe statuletu tau? Ca nici de Vatican nu iti ajunge.....

o vila cam in fiecare loc exotic , un PC n1 din lume biggrin.gif , 2-3 masini din top .. si restu ... pentru nevoi (haine .. mancare ,etc )

aceasi treaba si la tine....mai joaca la loto. =))

Posted

niste biserici ceva sa-l ajungi pe jiji?:))))))

ermm cred ca as da vreo 10 000 de coco unor baieti sa te ascunda pe tine ...

vezi ca esti off topic

Posted

vad ca au uni niste idei de dreptul imperialiste =)) am ras unpic de uni care erau foarte seriosi nu stiti aprecia valoarea banilor vorbim de 7 miloane $ nu 7miliarde $ care schimaba totul, a-ti insiruit in liste fel si fel si ajungi pe la a 2-a din lista si vezi ca nu mai ai bani, "un tank" omg 4mil $ m1 abrams ( modern) daca ii vechi de coloectie ala e peste 10 mil$ in fine........

eu a-s investi puternic in ceva imobiliare, terenuri... sau ash juca cu o parte la bursa si cu restu as trai destul de bine pana la adanci batraneti

Guest BR!0SHA
Posted

Hmm ... m'as muta in Irlanda , am auzit ca berea e foarte ieftina :)

Guest I LoSt It AlL
Posted

Nu ma considerati ceva ciudat sincer sa fiu i-as da copiilor din Africa care mor de foame ... as ajuta cauze nobile ... am tot ce imi trebuie si sunt multumuit cu ce am ... marog 90% Mi-as lua un x-box 360 si conecting to internet si baga frate Lost Planet ... da noah As dona la gradina zologica al lui Steve Irwin ... rest in peace BeastMaster of Eternity ...

Sincer sa fiu parerea mea banii nu cumpara orice ... pentru mine nu ... ma refer la iubire si bucurie ...

Banii nu pot cumpara Iubirea adevarata ... in cel mai rau caz numa o tarfa .... :whistle:

Posted

hmmm sa castig atatia bani ? primul lucru care as face e sa plec in diferite tari, sa calatoresc..apoi restu` banilor as investi ;) sau depune in banca, ma multumesc cu cat am acum...

Posted

7m..de ce sa vrei mai multzi,nu-ti ajunge 1 viatza intreaga sa-i cheltui .. decat dak vrei sa colectionezi masini .. bah nu sh ce nu as face..am atatea idei in cap de park biletu meu ar fi castigator :)) ..

-probabil k mi-as lua cei mai buni prieteni,i-as intreba ce ar face ei dak ar castiga 7m,si in final probabil k as calatori alaturi de ei ceva timp si ne-am alege unde sa ne stabilim..ne-am face niste casoaie acolo si am trai fericitzi pana la adanci batranetzi,as depune banii la o banca din elvetzia,iar in timp ce am calatori(s-ar strange atatzia bani din dobanda,bani din care as construi casele)..

-si cred k as lua niste case la malul marii si as face un roller-coaster..sau ma rog un fel de parc de distractii cum au americanii prin costinesti..asta ar fi afacerea din care as scoate cel mai mult profit cred..

-si cand as face vreo 25-26 ani si as avea peste 100m as da o suma mare de bani clubului Inter,k sa ma lase sa joc 1meci de fotbal oficial pentru ei,sa ma bage in primu 11,cu cea mai slaba echipa,da sa joc si sa ma vada 1 stadion intreg :banana:

-as mai avea 1 idee dar e cam ciudata..as da 100.000$ celor mai buni 5 prieteni sa-i investeasca si sa faca ceva cu ei(as spera si eu k ar face ceva bun cu banii,si le-as da timp sa scoata profit) ..si nu m-as mai vedea cu ei timp de 5 ani..timp in care as calatori cu prietena pretutindeni..iar apoi m-as intalni cu ei,si ne-am face niste casoaie de 10* intr-un cartier de bastani si am povesti si povesti intr-una..

Posted

ce e viatza?ce sa faci cu atatzia bani?pentru ce ai mai trai?sa te distrezi,sa te distrugi,prea mult frumos se transforma in urat?de ce oare ce-i frumos nu dureaza mult timp?pt k nu ar mai fi frumos..sincer imi doresc sa trec prin viatza,sa muncesc,sa ma straduiesc,sa lupt..pentru k stiu k pot..am potential,vreau sa demonstrez celor care s-au indoit de mine k sunt mai mult de atat,iar printr-un bilet castigator la Loto nu as demonstra,poate sa nu le spun,sa plec dincolo si sa ma intorc de 1m de ori mai bogat,iar ei sa nu stie de unde am eu atatzia bani,dar ar trebui sa mint si nu-mi place minciuna..singuru lucru de care ma tem in viatza este sa nu imi pierd prietenii..ma refer sa nu dea ortu..iar chestia asta nu cred k se poate preveni cu bani(dak nu mai esti dorit pe Pamant,exista atatea modalitatzi de a se scapa de tine,deci chiar nu se poate preveni),decat dak s-ar imbolnavi de ceva,si probabil dak as castiga 7m,i-as investi si as colinda prin lume si tot profitu l-as impartzi la cei bolnavi si care m-ar impresiona cel mai mult prin caracterul lor..eu cred k acum am tot ce-mi trebuie,chiar si lucruri pe care nu le potzi cumpara cu bani,la facultate o sa fie belea,dar o sa muncesc..si o sa vad eu cum o sa fac..dar o sa ma straduiesc sa am in cont mai mult de 7m$..bani muncitzi..pana la urma eu m-as multzumi si cu un castig la CatIII,doar sa ma simt eu fericit k am castigat la Loto..probabil k apoi nu as mai juca..straduindu-te sa ajungi mare,cunosti multe persoane mici in viatza care pot avea un suflet mai mare decat cei bogatzi(de fapt cu sigurantza e asa),pe cand dak ai ajunge mare,ai fi tentat sa iti petreci timpu numai cu nenorocitzi cu bani muuuultzi care te-ar corupe la fel si fel de prostii ... tHE eND .. atatea de spus

Guest CrIsTiAn`
Posted

ias da la saraci =)) ... as face la lume in ciuda si la preteni la fel ... la fete nici nu le-as baga in seama sa moara de oftica .... pe dusmani ias face sa ma uite si mi-as bate joc de iei ... si la familie le as lua tot ce le-ar trece prin minte .... si tot raman bani si pt neamuri =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...