Guest deadbodysilvu Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Sincer nu mai tin minte daca am voie sa postez asa ceva dar imi asum acest risc. :D www.xpango.com Daca va faceti cont pe acest site trimiteti niste mailuri sau va puneti un banner pe siteul propriu puteti castiga lucruri de circa 400 euro.Iata cum functioneaza:1.Va faceti 1 cont.2.Castigati credite(trimiteti mail ...si alte modalitati care le vedeti pe site)3.Va treziti cu I-poduri I-phone-uri sau PS3 si multe altele.NU ESTE PACALEALA !!! Va rog daca va faceti cont scrieti la refferal id 90587060.ATENTIE:Daca trimiteti mail la un prieten primiti creditul abia cand prietenul respectiv isi activeaza contul.Si de obicei creditele se raporteaza dupa aprox. o saptamana.INREGISTRARE GRATIS
udvaritibor92 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 da si cei care imi *** **** ,,au sanse`` sa ia un milion de dolari :P
trayan1989 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 da da o sa primesti tu ps3, iphone si alte chestii in 2-3 ani. ca sa primesti 1 credit de la fiecare refferal acesta trebuie sa si cumpere produse de pe acest site, sau sa se inregistreze si sa plateasca pe alte siteuri afiliate cu xpango. deci slabe sanse sa gasesti pe cineva care sa se inregistreze si sa te trecea ca refferal mai ales sa si plateasca pe site-urile acelea afiliate ( toate cu plata). deci i-ati gandu de la ps3,xbox 360 sau ce vrei tu ca nu e asa de usor sa gasesti 30-40 de oameni (in functie de cate credite costa produsul) care sa-si cheltuie banii pe siteul asta. mai bine te duci la tatica si-i ceri bani sa-ti iei un ps3 decat sa ai incredere in siteul asta
BlackDevil Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 alt site de scam :lol: puneti prea multa incredere in tot felul de "afaceri" pe internet ...LE: in caz ca nu e , my bad :P
The Connection Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 nu e scam..au dat la BBC si CNN ...am un prieten care a luat un xbox360..
trayan1989 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 inseamna ca a fost norocos si a gasit oameni dispusi sa plateasca pe siteul ala, sau a avut incredere si a investit chiar el.
davoli Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 daca era asa toata lumea era milionara acum... o gramada de minciuni