Jump to content
Guest deadbodysilvu

INTERESANT

Recommended Posts

Guest deadbodysilvu
Posted

Cateva intrebari ptr voi:

Cati megapixeli are ochiul uman?Are zoom optic?Dar digital?Care este valoarea maxima de decibeli data de un om(de preferat prin strigat =)) Chiar nu stiu sa raspund la aceste intrebari care mi se par interesante :cool2: Voi?E ciudat ...par cam prost dar totusi e interesant...

Posted

valoare maxima de decibeli data de un om? nu cred ca e inregistrat asa ceva pe nicaieri, in plus e inutil sa stii asemenea chestie. nu vad rostul topicului.

Posted

Cati megapixeli are ochiul uman?

Nu s-a masurat niciodata cu exactitate, dar s-a estimat la 120 megapixeli, cifra discutabila si discutata.

Are zoom optic?

Da, daca consideri ca fiind "zoom" capacitatea ochilui uman de a focaliza.

Dar digital?

Nu, atata timp cat activitatea ochiului este strans legata de creier, care creier este analogic.

Posted

Nu s-a masurat niciodata cu exactitate, dar s-a estimat la 120 megapixeli, cifra discutabila si discutata.

omfg... brb sa fac poze B)

super tare. habar n`aveam :D cat despre faza cu zoom, nu are zoom =)) focalizarea e altceva :P

Posted

cica in jur de 250 decibeli

cat despre zoom..nu cred ca are asa ceva

la 160 DB surzesti =)) nu ai cum sa produci mai mult decat suporti.

eu cred ca undeva pe la 100 db (cand incepe sa doara)

Posted

la 160 DB surzesti =)) nu ai cum sa produci mai mult decat suporti.

eu cred ca undeva pe la 100 db (cand incepe sa doara)

un bebelush scoate 120..e testat stintiific :D

Posted

are 15 mp 17 x zoom optic ( nu poate avea zoom digital :doh: ) si rezista pana la osutatreizecisicinci decibeli

ps. daca vroiai sa fi poi o intrebare pe marginea careia sa se poate filiozofa puteai intreba si tu unde e capatul universului sau ascultai cleopatra stratan si in ultimul hit are cateva intrebari si ne chinuiam sa gasim o solutie

Posted

nu ma prind cum vine asta cu zoom digital...adica eu nu pot sa fac zoom =)) sa ma uit la ceva si sa maresc ca si cum as avea un binoclu ;;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...