Guest deadbodysilvu Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Cateva intrebari ptr voi: Cati megapixeli are ochiul uman?Are zoom optic?Dar digital?Care este valoarea maxima de decibeli data de un om(de preferat prin strigat Chiar nu stiu sa raspund la aceste intrebari care mi se par interesante :cool2: Voi?E ciudat ...par cam prost dar totusi e interesant...
frankie Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 ochiul uman ? multi multi megapixeli right ? cat despre zoom , nu are..
Zym3r Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 valoare maxima de decibeli data de un om? nu cred ca e inregistrat asa ceva pe nicaieri, in plus e inutil sa stii asemenea chestie. nu vad rostul topicului.
Thora! Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Cati megapixeli are ochiul uman?Nu s-a masurat niciodata cu exactitate, dar s-a estimat la 120 megapixeli, cifra discutabila si discutata.Are zoom optic?Da, daca consideri ca fiind "zoom" capacitatea ochilui uman de a focaliza.Dar digital?Nu, atata timp cat activitatea ochiului este strans legata de creier, care creier este analogic.
Frosty Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Nu s-a masurat niciodata cu exactitate, dar s-a estimat la 120 megapixeli, cifra discutabila si discutata. omfg... brb sa fac poze B) super tare. habar n`aveam :D cat despre faza cu zoom, nu are zoom focalizarea e altceva :P
davoli Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 cica in jur de 250 decibelicat despre zoom..nu cred ca are asa ceva
BlackDevil Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 cica in jur de 250 decibeli cat despre zoom..nu cred ca are asa ceva la 160 DB surzesti nu ai cum sa produci mai mult decat suporti. eu cred ca undeva pe la 100 db (cand incepe sa doara)
Frosty Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 cand tip eu zici ca decoleaza migu :rofl1: glumesc :P
davoli Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 la 160 DB surzesti nu ai cum sa produci mai mult decat suporti. eu cred ca undeva pe la 100 db (cand incepe sa doara) un bebelush scoate 120..e testat stintiific :D
Stargate Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Eu am zoom k am ochelari :nanana: ...nu stiam k se poate masura acuitatea vizuala in MP :D tare ideea :cool2:
Frosty Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 pacat ca uita tot pana ajungi sa-l interoghezi :( daca nu`i baga un card de memorie la nastere
Burne Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 are 15 mp 17 x zoom optic ( nu poate avea zoom digital :doh: ) si rezista pana la osutatreizecisicinci decibelips. daca vroiai sa fi poi o intrebare pe marginea careia sa se poate filiozofa puteai intreba si tu unde e capatul universului sau ascultai cleopatra stratan si in ultimul hit are cateva intrebari si ne chinuiam sa gasim o solutie
Frosty Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 nu ma prind cum vine asta cu zoom digital...adica eu nu pot sa fac zoom sa ma uit la ceva si sa maresc ca si cum as avea un binoclu