Guest qqqqqq Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 cum fac si eu forum??? vreau si eu u7n forum unde sa am competitii de fifa si cs dar cum se face???? ce fisiere cum il creez?? nu cunosc prea multe si as vrea sa stiu sper sami zica cineva am incercat dar degeaba nu pot :dontknow: nush ce tre sa fac
LeNaRiO*PO Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ok..Un tutorial...Google? http://phpbb.ro pt inceput .
Frosty Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 si eu recomand phpbb... mi se pare super simplu de instalat, plus ca gasesti o groaza de add-on`uri ptr el. dar ai nevoie de hosting ptr el..
davoli Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 phpbb e cel mai sigur si cam cel mai usor de intretinut/utilizat
Guest Leutzcs Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 si eu recomand phpbb... mi se pare super simplu de instalat, plus ca gasesti o groaza de add-on`uri ptr el. dar ai nevoie de hosting ptr el..Host se gaseste .. da mai sunt oameni care nu stiu sa instaleze (stiu cativa care nici sa-l puna pe host nu stiu) pentru cei care nu stiu sa instaleze phpbb www.myofum.ro si sunt mai multe siteuri unde poti sa-ti faci forum doar trebuie sa scrii pe Google...
iLoveCalifornia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 si eu recomand phpbb... mi se pare super simplu de instalat, plus ca gasesti o groaza de add-on`uri ptr el. dar ai nevoie de hosting ptr el..word phpbb rullz :rofl1:
Guest 12345 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 am si eu o problema cu microfonu nul am in calculator imi trebe un codecceva nush... ce sa fac cinemi spune si mie ce saac va rog frumos :( f cam ce pot face nu stiti sami spuneti si mie va rog frumos va rod spunetimi si mie va rog frumos
ReneGade Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 asa ..si pentru ce ai postat aici ? <_<sectiunea de hard era mai jos o.Oprima oara mai invata putina gramatica si dupa foloseste microfon :dooh: