IceMan Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Potrivit directorului general al CFR Calatori, Alexandru Noaptes, compania va inainta Ministerului Transporturilor, cel mai probabil in septembrie, o noua propunere de majorare a tarifelor la biletele de tren. Deocamdata, insa, nu se stie nivelul scumpirilor. Ultima majorare a avut loc in luna iunie si a fost de 7%.Sursa: Ziarul
BlackDevil Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 pe elevi teoreti nu ii afecteaza de loc. si asa au reducere :Pio am bilete gratis la CFR :D
Ayana Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 pe langa faptul ca conditiile sunt cum sunt.. mai pun si cine stie ce preturi... oricum scumpirile nu vor sta in calea "plimbarilor" mele ;))
Frosty Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 da... mai bine fac buc-cta cu migu` din buc pana in kogalniceanu si apoi cu bicicleta :rofl1:@bny: lasa lasa ca tu poti sa si alergi ca alergi rpd...da` altii... :-<
bunny Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Lol mai, acum 2-3 luni s-au scumpit, acum se scumpesc iar? Bai ce oameni
Silvinho Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 pe elevi teoreti nu ii afecteaza de loc. si asa au reducere :Pio am bilete gratis la CFR :Dsi ai tai lucreaza la cfr? :)
m4x Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 naspa ca se scumpesc....mai rar cu plimbarile pe la iasi :(
TwisteR Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Merg cu trenul odata la 2 ani,nu sunt afectat,cei mai afectati sunt navetistii :)
Az. Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Asta a fost ultimu an cand m`am dus cu trenu la mare.De acuma numa avionu care e un pic mai scump dar macar isi merita banii cfr NU.
Frosty Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 pai... nici eu nu prea merg cu trenul... merg cu microbuzul/autocarul... dar va dati seama ca daca au scumpit astia trenul, cei cu microbuzele au mana libera sa creasca si eu preturile... :whistle:
oick Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Navetisti rar platesc biletul..poate si dasta se mai fac scumpiri, prefer un maxi taxi :D
Frosty Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 da ma, dar o sa creasca preturile si la maxi-taxi -_-