Guest Invisible Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Topul vedetelor care au îmbătrânit cel mai frumos LOS ANGELES / 17:42, 7.08.2007Actorul american George Clooney şi actriţa britanică Helen Mirren sunt lideri într-un top al vedetelor care au îmbătrânit cel mai frumos, potrivit unui sondaj realizat în Marea Britanie cu ocazia unui festival de film în aer liber care se desfăşoară la Londra, informează femalefirst.co.uk.O treime dintre participanţii la acest sondaj l-au ales pe starul hollywoodian George Clooney în topul actorilor care au îmbătrânit cel mai frumos.În acelaşi timp, britanica Helen Mirren, câştigătoarea de anul acesta a premiului Oscar pentru rol principal feminin, a fost încoronată "Regina" frumuseţii în urma voturilor a 34% dintre respondenţi. Studiul realizat de unul dintre sponsorii festivalului, Campo Veijo, a mai scos la iveală faptul că Johnny Depp şi Jennifer Aniston sunt actorii preferaţi de oamenii obişnuiţi ca tovarăşi de pahar. În acest top, Jennifer Aniston a primit de două ori mai multe voturi decât Angelina Jolie, actuala iubită a fostului său soţ Brad Pitt.Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 7.08.2007 la ora 17:27
oick Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ce aiurea suna asta "Johnny Depp şi Jennifer Aniston sunt actorii preferaţi de oamenii obişnuiţi ca tovarăşi de pahar. "Eu o consider pe Angelina mai frumoasa decat Aniston
blk Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ce aiurea suna asta "Johnny Depp şi Jennifer Aniston sunt actorii preferaţi de oamenii obişnuiţi ca tovarăşi de pahar. "Eu o consider pe Angelina mai frumoasa decat AnistonWho gives a fvck cine e mai frumoasa?E vorba de cupluri vedeta care au imbatranit frumos, fara scandaluri, amante, droguri si alte prostii tipice vedetelor hollywoodiene. Nu are NICIO legatura cu cine e mai frumos/frumoasa.
oick Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Who gives a fvck cine e mai "curat" ? Eu unul nu!Daca nu ma intereseaza de "vedetele" noastre care au avut legaturi cu prafuri si alte nebunii de ce mi'ar pasa de ale lor. Atata timp cat mai apar printr'un film si imi place, e tot ce conteaza pt mine
blk Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Despre asta e vorba in topic/top. E ca si cum ai veni pe un topic despre Lord of the Rings si ai vorbi despre Ferrari F60. Nu are nici un sens ce zici tu si nu-si are rostul aici.
BlackDevil Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Madona :rofl1:ON: nu prea conteaza cum imbatranesc, ci cate filme ii mai accepta pentru roluri / cati bani mai reusesc sa faca.
blk Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 De fapt ideea e sa ramana oameni desi devin vedete. Il respect pe clooney pentru cum joaca si acum si mai multe pentru ca e in topul asta :)
Burne Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 trebuiau sa iasa pe locuri fruntase Sean Connery sau Hopkins Anthony ... sunt si batrani si frumosi
iLoveCalifornia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Madonna ;) Silvester Stalone , Mario Cipolini , Michael Jackson ( nu , operatii estetica )