Diabolik_01 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 3 adolescenti executati langa zidurile unei scoliTrei adolescenti americani au fost executati de o banda de necunoscuti. Crima a avut loc langa zidul unei scoli, unde victimele au fost obligate sa ingenuncheze iar apoi au fost impuscate. O tanara, colega a celor trei, a fost grav ranita de atacatori. Cei trei liceeni au fost executati chiar langa zidul scolii Newark, unde invatau. In momentul incidentului, tinerii, impreuna cu o colega, ascultau muzica intr-o parcare de langa scoala. Ei au fost atacati din senin de cativa indivizi inarmati. Agresorii au impuscat-o mai intai pe tanara si au abandonat-o pe o alee, iar apoi i-au obligat pe cei trei baieti sa ingenuncheze langa zid unde i-au impuscat in cap.“Sunt socat. Este uimitor, pentru ca acesta fata era foarte ambitioasa si stia ce vrea de la viata. Se pregatea sa mearga la colegiu”, a spus cu durere unchiul fetei, John Mcclain. Mama unuia dintre baieti a declarat ca fiul ei “voia sa fie preot. Asta voia sa faca. A luptat mereu pentru dreptate”.Atacatorii au disparut apoi fara urma. Politistii nu au, deocamdata, niciun indiciu, insa banuiesc ca ucigasii sunt membrii unei bande de traficanti de droguri.Zona din jurul scolii este cunosctuta drept una dintre cele mai rau famate din Newark.SursaDe asta sunt eu bucuros ca fac scoala in Romania.
oick Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Mai putin atunci cand arunca astia cate o grenada in curtea scolii.Dar adevarul este ca scolile americanilor sunt adevarate terenuri de lupta cate odata
TyreXel Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ce fac drogurile astea din om De asta sunt eu bucuros ca fac scoala in Romania. tare mie frica ca in vitorul apropiat o sa luam si noi acest "obicei" si o sa apara astfel de cazuri...
Gokuu Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Oameni inconstienti si nesanatosi la cap.Probabil ca,criminalu a fost un psihopat drogat si beat,va dati seama.....3 in 1.
Uzur Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Cum au oameni la noi oameni bicicleta asa au la ei arme deci la multe poti sa te astepti . :blink:
iNm Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 3 adolescenti executati langa zidurile unei scoli Trei adolescenti americani au fost executati de o banda de necunoscuti. Crima a avut loc langa zidul unei scoli, unde victimele au fost obligate sa ingenuncheze iar apoi au fost impuscate. O tanara, colega a celor trei, a fost grav ranita de atacatori. Cei trei liceeni au fost executati chiar langa zidul scolii Newark, unde invatau. In momentul incidentului, tinerii, impreuna cu o colega, ascultau muzica intr-o parcare de langa scoala. Ei au fost atacati din senin de cativa indivizi inarmati. Agresorii au impuscat-o mai intai pe tanara si au abandonat-o pe o alee, iar apoi i-au obligat pe cei trei baieti sa ingenuncheze langa zid unde i-au impuscat in cap. “Sunt socat. Este uimitor, pentru ca acesta fata era foarte ambitioasa si stia ce vrea de la viata. Se pregatea sa mearga la colegiu”, a spus cu durere unchiul fetei, John Mcclain. Mama unuia dintre baieti a declarat ca fiul ei “voia sa fie preot. Asta voia sa faca. A luptat mereu pentru dreptate”. Atacatorii au disparut apoi fara urma. Politistii nu au, deocamdata, niciun indiciu, insa banuiesc ca ucigasii sunt membrii unei bande de traficanti de droguri. Zona din jurul scolii este cunosctuta drept una dintre cele mai rau famate din Newark. Sursa De asta sunt eu bucuros ca fac scoala in Romania. omg trebuie reevaluat neaparat regimul armelor in SUA caci deja e dezastru . Probabil victimele erau pur si simplu la locul nepotrivit
THuG-Radu Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Pff, cum zice si Diabolik, ma bucur ca fac scoala in Romania. La noi vezi asa ceva. Vezi batai, sabii, alea alea, da nici chiar asa ! Probabil ceva banda de drogati care se plictiseau !
davoli Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 America=tara tuturor posibilitatilorin romania nu cred ca o sa se intample asa ceva,suntem prea saraci ;)
Lancelot Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 in ritmul asta astept prima bomba nucleara fabricata intr-o pivnita de un adolescent tembel si abuzat de parinti
TwisteR Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Si in romania se intampla multe la scoli,nu asa grav ca la americani,dar si la noi sunt cazuri de vatamare corporala grava.
mad_eye Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 In SUA e mai rau decat oriunde in lume chiar daca se zice ca e cel mai bine ! Prea multa democratie si prea multi corupti!Ce face democratia asta din om ...parerea mea este ca ar trebui sa se dea o lege ca cine vrea sa devina politician (care participa in guvern,senat) ar trebui sa treaca o evaluare psihologica si un Test de IQ .Ca altfel o sa se ajunga peste tot ca la americani cu un presedinte ca Bush care are IQ-ul mai mic decat al unei maimute!
liquidz Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 in ritmul asta astept prima bomba nucleara fabricata intr-o pivnita de un adolescent tembel si abuzat de parinti sunt destui adolescenti dinastia neo-nazisti sau anarhisti care vor sa distruga tot , si chiar s-a facut o carte despre anarhism (cum sa fabrici o bomba , o bomba cu timp) infine... astia trebuie torturati o viata intreaga...imi pare rau pt familile lor care sperau cele mai bune pt copii lor of of...
Frosty Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 America=tara tuturor posibilitatilorin romania nu cred ca o sa se intample asa ceva,suntem prea saraci ;)cum romania e tara tuturor imposibilitatilor...oricum am un tip in serie care are pistol :o... cred ca e cu gloante de cauciuc...dar primul pas a fost facut :dooh:
Az. Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 In romania nu se intampla dinastea ca nu au romanii bani de arme atata tot, ca nici cu sabiile si alte chestii de pe la noi nu m-as mandri.
Diabolik_01 Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 In America se optine si usor armele. La iei sa ai o arma in casa nu li se pare anormal.
Frosty Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 In America se optine si usor armele. La iei sa ai o arma in casa nu li se pare anormal. se obtin usor tocmai ptr ca se obtin usor. Adica au multi arme, si ar fi chiar nasol la un moment dat sa se obtina greu, ptr ca ar ramane ceilalti fara .
prince VEGETA Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 incredibil acesta este un caz cutremurator m-a socat.....si se mai spune spune ca scoala e un loc sigur :( :crybaby:
Stargate Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 O sa se ajunga ca in Australia, sa faci scoala prin scrisori si internet cu webcamu' ???E ingrozitor la ce s-a ajuns intr-o biata scoala, unde teoretic iti trimiti copilu' sa invete...si iti vine in cutie acasa.... :(
prince VEGETA Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 dar nu a vazut nimeni ma nu era nimeni prin preajma???sau e ca la noi in romania cand niste indivizi talharesc pe cineva si lumea sta si se uita ca la un film, nici macar politia nu cheama :(