Guest Invisible Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Dupa iPhone, vine Gphone Potrivit unui articol publicat in Wall Street Journal, Google continua sa lucreze la Gphone, un nou prototip de telefon mobil c ear putea fi introdus pe piata anul viitor. Ziarul a citat “omeni familiari cu planurile” ce au declarat ca Google isi prezinta prototipul catre producatorii de telefoane mobile. Pana acum, T-Mobile si Verizon Wireless au fost singurele companii contactate de companie, pe marginea acestui subiect. Google a investit deja “sute de milioane de dolari” in cadrul acestui proiect, potrivit surselor jurnalului. Utilizatorii vor beneficia de un abonament gratuit deoarece compania planuieste sa incorporeze si publicitate in cadrul aplicatiilor incluse. Desi serviciile Google sunt disponibile deja pe mai multe telefoane, acest raport indica o dezvoltare ulterioara in lumea telefoanelor mobile. “Partea interesanta in legatura cu reclamele din cadrul telefoanelor mobile o reprezinta faptul ca sunt de doua ori mai profitabile decat restul mediilor de advertising, deoarece sunt mai personale,” a declarat Eric Schmidt, directorul executiv al Google. Raportul indica faptul ca principalul scop al companiei este acela de a captura o mare portiune din piata de advertising destinata telefoanelor mobile. Utilizatorii Gphone vor putea sa utilizeze motorul de cautare Google, e-mail-ul, Google Maps si vor beneficia de Wi-Fi, GPS si o camera de fotografiat. Google refuza sa anunte inca informatii solide despre posibilitatea lansarii unui telefon mobil, insa a declarat ca lucreaza la produse c ear putea fi utilizate in cadrul dispozitivelor mobile. Intr-o declaratie oficiala lansata de catre Google, compania nu a negat si nici nu a confirmat raporturile cu privire la GPhone. Compania a admis ca parteneriaza cu producatorii si distribuitorii de servicii de telefonie mobila, insa nu a oferit amanunte. PcWorld
{Strik3} Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Bravo celor de la Google , de la un simplu motor de cautare s-au extins in aproape toate domenile..s-a o tina tot asa :)
mad_eye Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ce porcarie lol Gphone uitativa cum arat zici ca e o caramida...sper sa fie mai ieftin de 100 de dolar k mil iau si eu poate :D
BlackDevil Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ce porcarie lol Gphone uitativa cum arat zici ca e o caramida...sper sa fie mai ieftin de 100 de dolar k mil iau si eu poate :Dnu asa va arata ... doh. poza aceea reprezinta un concept al unui grafician cam cum ar arata. nu prea are legatura reala cu aspectul real al telefonului. asta daca va fi lansat ...
Az. Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ce porcarie lol Gphone uitativa cum arat zici ca e o caramida...sper sa fie mai ieftin de 100 de dolar k mil iau si eu poate :D Telefonu tau face mancare? Ca daca nu e naspa @google nice one cat mai multe firme... cu atat mai multe locuri de unde sa alegem:D
Ahilosu Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 o sa aiba aceeasi soarta cum au avut totate imitatiile de ipoduri. worthless.
Stargate Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Probabil va avea dimensiunea unui wireless; dar nu cred ca va avea succes. :blink:
Frosty Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Va avea succes. Google nu varsa milioane de dolari aiurea niciodata. Iphone va fi un esec ptr ca s-a facut mult prea multa publicitate timpurie... ceea ce a scos la iveala si multe neajunsuri inainte ca acesta sa fie lansat pe piata. Si da, poza aia nu stiu ce e cu ea... eu ma indoiesc ca are cineva vreo idee de cum va arata inafara de cei de la google si proiectanti.
LeNaRiO*PO Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 GG Google ! Am auzit ca vor sa faca si ceva gen spatiu pe cont gmail si picasa sau ceva in genu .
Frosty Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 asta zic si eu.... cam tot ce au incercat sa faca le-a si reusit. chiar nu cred ca va fi un esec acest proiect.