Mehico Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 uhm... nu. Pe platou, apoi mergem in centrul vechi. Nu strica nimanui o plimbare :whistle:
ScreaM91 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 uhm... nu. Pe platou, apoi mergem in centrul vechi. Nu strica nimanui o plimbare :whistle: eu va astept in centru vechi , nu ma duc pe jos vin cu masina cu saku si von o juma de ora va ia pana acolo? :o ca in juma de ora ma plimb in tot orasul )) MISCare breeee luam masa knd ajungeti :D
Mehico Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Ok atunci in jur de 19:00 sa fiti in centrul vechi. Chez Philip, alegeti o masa afara :)
Ayana Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 sau inauntru ca probabil se va face frig? :-s daca nu va cunoaste nimeni dintre ceilalti sunt sanse sa nici nu ne recunoastem
Ayana Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 am ajuns acasa... nice gather... nu ma apuc de cs. ever!
sylv Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 am ajuns acasa... nice gather... nu ma apuc de cs. ever!:rofl1:saku cu von ne tot explicau care e treaba cu cs-ul :Dpoze ceva il vreau pe mehino pics , facem maine cu radu A fost tare , ptr cei care au postat ca vin si n-au venit ..
Mehico Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Din pacate nu s-au facut poze, ne-am lungit in vorbe & altele. Facem maine cand ne intalnim cu Radu.Pacat ca nu au putut ajunge toti, a fost frumos.
Guest OhRilLy?x_X Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 bla bla bla .. here SiLv3R ps: new user 4 spam
Casp3r Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 :rofl1: saku cu von ne tot explicau care e treaba cu cs-ul :D no pics , facem maine cu radu A fost tare , ptr cei care au postat ca vin si n-au venit .. si ce indicatii dadeau von si sake ??? :nanana:
iNm Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 am ajuns acasa... nice gather... nu ma apuc de cs. ever! ahahahaha damn :( :rofl1: saku cu von ne tot explicau care e treaba cu cs-ul :D no pics , facem maine cu radu A fost tare , ptr cei care au postat ca vin si n-au venit .. va ziceau ca bulanul si campatul fac casa buna? :D si ce indicatii dadeau von si sake ??? :nanana: le ziceau de noi locuri de campat pe d2
ScreaM91 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 si ce indicatii dadeau von si sake ??? :nanana: cate n-au dat? )) incerc sa refac o discutie intre von si saku: s@kura : camper ce esti , niciodata nu mergi la bomba von : tu sa taci ca numai ma enervezi cu scrisul ala , tu n-ai vazut ca bomba era pusa? s@kura : bla bla bla von : tu sa joci de akuma la politisti , ca la tero esti varza , joci numai cu arma aia stupida 4-1 (galil) s@kura : pai si daca nu-mi place kalashu von : ce sa-ti placa ? nu stii tu trage cu el , apasaci , de cat timp joci cs nu ai invatat sa joc cu kalashu , joci cu arbaleta aia s@kura : orkm eu joc mai bine ca tine )))))))))))))))))))))))
Casp3r Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 s@kura : orkm eu joc mai bine ca tine ))))))))))))))))))))))) asta a fost cea mai tare pacat ca nu ati facut poze :(
THuG-Radu Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Multumesc lui Scream, Reconnect, Mehico si nu in ultimul rand lui Sakura ca au venit ieri (Duminica) la 2 veverite sa ne intalnim si live.Super baietii, am discutat, ne`am simtit bine, am ras.Sunteti de nota 11 baieti ! Ms frumos ca ati venit pana acolo ! :beer:
Mehico Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 A fost placerea noastra. Ma bucur ca te-am cunoscut, esti un baiat super de treaba. Sper sa ne mai revedem :)
sylv Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Multumesc lui Scream, Reconnect, Mehico si nu in ultimul rand lui Sakura ca au venit ieri (Duminica) la 2 veverite sa ne intalnim si live. Super baietii, am discutat, ne`am simtit bine, am ras. Sunteti de nota 11 baieti ! Ms frumos ca ati venit pana acolo ! :beer: :wub: manci ca un porc weekendu asta is si eu la felix , poate ne mai vedem :D
Dani Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 weekendu asta is si eu la felix , poate ne mai vedem :Dvin sa-ti dau slap live :) inainte sa pleci striga pe mess
iGARFiELD Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Ma barfit Radu asai ? Nu tot vb pe acolo de seful lui din oradea? :rofl1: bine ca vatzi distrat. Si va asteptam la Oradea.
ShoX Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Radu da ti-o dat de baut mult de ii faci de nota 11?
THuG-Radu Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Radu da ti-o dat de baut mult de ii faci de nota 11? Eu eram la nunta la "2 veverite", ei au venit acolo :D Eu le`am dat de baut (suc, ca is minori si saku era cu masina :D ). @Garf Te`am barfit, recunosc. Le`am zis de fraierii din Oradea ! :<