AntIpatyK Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 incerc sa dau si de MrSinister si mniezo ....se bronzeaza... dar pana la gather revin in bucuresti`...PS have fun... si take some pics
r0b3r70 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Mai e valabil asta? Si daca da... gather fara mine?
MasacruELf Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 asta vroiam si eu sa intreb ce se mai aude ???
noghri Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 pai mai propun inca odata initiatorului topicului sa faca o lista cu cei disponibili pana acum si sa cadem de acord asupra unui loc ;). oameni sunt,locuri cu bere sunt, sambata va fi...^^
kazmo Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Hmm gather. Ia sa vin shi io ca mi-a promis darknub bere. Nu-i asha dark?
Guest moon.spell Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Hmm gather. Ia sa vin shi io ca mi-a promis darknub bere. Nu-i asha dark? stie cineva unde pot cumpara bere noroc la halba si sa fie si calda?! :lol:
kazmo Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 stie cineva unde pot cumpara bere noroc la halba si sa fie si calda?! :lol: din pacate am auzit ca n-au decat tuborg si rece
Guest moon.spell Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 din pacate am auzit ca n-au decat tuborg si rece daca are 10 ani vechime cumpar tot stocul pt kaz :] pt tine platesc 10 graficieni sa il modifice, sa iasa holograma chiar :] , pt restul ... paintul de windows ... :lol: PS:I am 49% addicted to Counterstrike. What about you? kaz ... cum ai raspuns la intrebarea despre cutit, il scoti sau nu cand faci jogging ca sa alergi mai rpd?! :lol:
kazmo Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 daca are 10 ani vechime cumpar tot stocul pt kaz :] daca gasesti asha veche, iti fac io cinste daca nu, ramane cum am stabilit. Da vezi but nu lua sticla sa-i modifici termenu de garantzie in photoshop ca te ginesc :D EDIT: falsificare de screenuri - 99 behehehehe.
_alexa_ Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 pana la urma a ramas ceva stabilit? :dontknow: Invisible, se poate muta topicul la loc?
jhee2000 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 se pare ca a ramas in pom toata discutia.sper sa redeschideti un topic la diverse ca sa vada toata lumea, asta pana nu e prea tarziu, se apropie 18...
<<Amar3to>> Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 YO ASTEPT LISTA CA SA VAD CE POT FACE ...SI ASA A INTERVENIT CEVA URGENT LA MINE SI S-AR PUTEA SA NU MAI APAR ...DESI FAC TOT POSIBILUL SA ARANJEZ MACAR SAU CHIAR SA FIU ACOLO ...ASTEPT TOTUSI O LISTA
Guest Invisible Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 daca amaru se face ca ploua, cycon nu poate veni, burn nu vrea sa fie vazut cu mine :rofl1:, the chel one (anti) nush ce face prin londra, crenguta vine in octombrie. ma indoiesc ca o sa mai ajung
_alexa_ Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 c`mon people! :( ar fi fost fun... p.s. invi imi raspunzi si mie la pm?
Guest moon.spell Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 dark, iar bem doar noi doi noi nu bem kaz, noi facem yoga, si ne testam concentrarea sub influentza alcoolului :lol: PS:nu ai mai zis, mergi sau nu cu cutitul cand faci jogging ca sa fugi mai rpd? :D
kazmo Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 noi nu bem kaz, noi facem yoga, si ne testam concentrarea sub influentza alcoolului :lol: PS:nu ai mai zis, mergi sau nu cu cutitul cand faci jogging ca sa fugi mai rpd? :D Clar, o punem de-o spirala din sticle de bere 2: Ofc...don't you?
Guest moon.spell Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Clar, o punem de-o spirala din sticle de bere 2: Ofc...don't you? da, dupa ce facem spirale, piramide si ce constructii ne mai trec noua prin cap propun sa ne facem our own theme song :lol: si sa ne jucam de-a bat-man & spider-man.tu kaz,poti fi prietena lui spider-man :D jane
kazmo Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 da, dupa ce facem spirale, piramide si ce constructii ne mai trec noua prin cap propun sa ne facem our own theme song :lol: si sa ne jucam de-a bat-man & spider-man.tu kaz,poti fi prietena lui spider-man :D jane Ok, eu o sa fiu prietena lu' spiderman daca tu o sa fii prietena lu' Hulk. Da, ala verde. Deal?
Guest moon.spell Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Ok, eu o sa fiu prietena lu' spiderman daca tu o sa fii prietena lu' Hulk. Da, ala verde. Deal? hmmmm ... hai sa ramanem doar cu theme songul si atat :lol:
AntIpatyK Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 daca amaru se face ca ploua, cycon nu poate veni, burn nu vrea sa fie vazut cu mine :rofl1:, the chel one (anti) nush ce face prin londra, crenguta vine in octombrie. ma indoiesc ca o sa mai ajunguhm... am ajuns si io prin tzara... dak o sa mai fiu prin bucuresti o sa vin si eu... si cred k`l corup si p burn... cyclonu` dak nu`i plecat si el la facut :photo: creq apare... erm.. inv... park ` si u erai dator cu niste bere... :nanana:
<<Amar3to>> Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 daca amaru se face ca ploua, cycon nu poate veni, burn nu vrea sa fie vazut cu mine :rofl1:, the chel one (anti) nush ce face prin londra, crenguta vine in octombrie. ma indoiesc ca o sa mai ajungNu ma fac ca ploua ...a intervenit ceva la mine ....daca nu mai plec o sa fiu primul prezent nici nu se pune problema asta ....oricum daca vretzi si va hotaratzi ...imi spunetzi sa incercsa va aranjez undeva pe la un local :)Cate o data sunt lucruri care intervin neasteptat ...si nu tzine de noi sa le amanam sau nu .Chiar imi pare rau daca nu voi putea ajunge ...daca stiam nu mai deschideam topic cu gathernumai de dragul de a deschide ....
Invi Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 stie cineva unde pot cumpara bere noroc la halba si sa fie si calda?! :lol:Ce rasfatz Domle ce rasfatz...noroc ...calda...Da ce robema fiarta nu-i mai place? :nanana: