noghri Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 hehe...bucuresti gather..pe 18,taman bine,apar si eu daca e rost de bere si altele..ma bag, probabil printre putinii activi de la topicul de diablo ^_^
Guest moon.spell Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 suntetzi mu-isti :unsure: ?intre 3 invazii mai jucam si camper strike ca sa ne exersam aimbotzii, in rest facem spam la sectiunea de mu cu alti muTizeni :]vin si eu la gather
iGARFiELD Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 frumos din partea unui asistent :) Jucatori MU ? asa e bine ?ps. hf :right:
<<Amar3to>> Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Jucatori MU ? asa e bine ?ps. hf :right:nu-i bai ...totul e in spirit de gluma ...si lasa cu " hf" ..ne vedem acolo la o bere ce sa mai :)
iGARFiELD Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Sunt din oradea :). Noi facem acu al vreo 10lea :unsure: ghater :P eram doar curios ce playonline :right:
<<Amar3to>> Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 fost jucator de MU si actual joc Sentintze Civile la munca :(
cycodrom Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Da de ce nu? Poate reusim sa-i scoatem din casa si pe Burn si cycon ca au devenit prea casnici in ultima vreme. neata all, numai casnic nu sunt dar daca continuati sa puneti gatherele cand plec eu la munte nu cred ca o sa ma vedeti prea curand :P distractie placuta fara mine :-<
Fallout Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Fusai in vama.. dar nu am stat la corturi :dontknow: Am stat in 2 mai... De ce drq nu mi-ai aruncat cu o piatra in cap? Fumam si noi ceva te-am zarit in timp ce eram in masina..plecam eu... haideti la Motoare. Sunt cele mai mari sanse sa fie frumos afara, e mare terasa + ca majoritatea ar sti sa ajunga :) si vine si steel :P am zis si eu mai sus! dar se pare ca nu le place la motoare. ata ete neata all, numai casnic nu sunt dar daca continuati sa puneti gatherele cand plec eu la munte nu cred ca o sa ma vedeti prea curand :P distractie placuta fara mine :-< :( pare rau ca nu vii. dai alta data berea! :D
Dani Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Eh, in cazul in care apare invizible poate trec si eu pe acolo. exact pe vinerea si sambata viitoare ajung 80% Buc cu ceva treaba iar asta daca nu intervine ceva :) @Invisible ma primesti? sau daca vin eu tu nu mai vii?
MasacruELf Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ce cum cand unde ???? MaSacRe is there probabil si evilSS incerc sa dau si de MrSinister si mniezo ....
Guest -desire- Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 uu ghater ;)) hmm :-? poate apar si eu :D ma mai gandesc :)
<<Amar3to>> Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Cu catzi mai multzi cu ata mai BINEEEEEEEEEhai cu bereaaaaa
Dani Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 n33d te-ai rusinat cand ai auzit ca poate ajung pe acolo?
Guest Invisible Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dany, Nihil novi sub soleamaru, cycon e plecat pana pe 27, burn nu se stie, so...?
Dani Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 "Nimic nou sub soare"am invatat si eu latina :) dar totusi ma primesti la gather?
cycodrom Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 abia astept sa plec :Dasta e, cum ziceam, data viitoare sa fie vineri seara ca de la o vreme nu mai sunt in bucuresti sambata/duminica
noghri Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 faceti o lista cu cei care ar veni pana acum, dar ca locatie nu recomand Motoare dupa ora 17:00 incolo,devine un chin si o chestie jenanta sa te uiti ca trantea dupa un loc. Dar,oricum,locatia sa fie o problema,ca sunt destule,ideea e sa se stranga oameni ^^.
Ghiba Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 In fata la TNB cu sticla de bere la 2 litri pe o banca ?