TaZ-ManIaku Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ' date='Aug 7 2007, 11:11' post='2152557']have funle: pe 18 voi fi la campina judo, cu alta ocazie, ca nu mi-o fi frica sa te vad face 2 face. :)si de la Campina plecam la ghater :D
bunny Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 si de la Campina plecam la ghater :DChiar, sa-mi lasi un numar de telefon, poate facem un gather la campina :D ca mai da si garcea proba sportiva, vedem noi. :Dot: make pics, have fun.
TaZ-ManIaku Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Chiar, sa-mi lasi un numar de telefon, poate facem un gather la campina :D ca mai da si garcea proba sportiva, vedem noi. :Dot: make pics, have fun.vb pe mess mai este timp pana pe 18
Carp Angler Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ash veni si eu ... dar din cei vechi nu vad pe nimenidoar amar si anty :(mi'e dor de cei vechi : kiki / wizz / Dark / Lance / CIPO / Raul / Guppy / predator / Real si etc :)
<<Amar3to>> Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Cine stie Crap ....poate se strang si ei ....ce itzi mai fac solzii? :D
bisop Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 pff ash veni si eu dar mai am de stat la mare ... h f... poate facetzi unu si in vama :right:
Carp Angler Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Distractie Placuta ala Gather asteptam poze :>de unde poze...meshterii pozelor erau : kiki si CIPO @Amar ce sa fac ... supravietzuiesc pe uscat
Invi Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Poate, poate da Domnu ....cine stie :banana: :banana: :banana: :banana: PS:de bere sa ma satur
AntIpatyK Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 de unde poze...meshterii pozelor erau : kiki si CIPO @Amar ce sa fac ... supravietzuiesc pe uscateh.. lasa k de poze se poa ocupa si cyclonu` dak vine... dak o sa fiu prin zona o sa vin si io` ... dak nu.. have fun
davoli Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 daca vine spiky sau desire poate trec si eudaca nu have fun
<<Amar3to>> Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 hai sa ne organizam putzin ....mai este o saptamana inafara de astapana la intalnire ...are dreptate invisible ....sa nu o mai dam in spam si hai sa incercam sa gasim o locatzie Hai cu propuneri de locatzie si mai ales hai sa faca cineva si o lista cu cei care s-au anuntzat ca vin ......Sa vedem pana acum catzi sunt ca sa vedem si cate locuri ar trebui sa gasim la o terasa sau unde mergem .
TaZ-ManIaku Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 pana acum :Invisibleblk-poate trece :PalexisakyalexaGabutzoick-daca nu pleaca la mare :rofl1:jhee&munte-50%eu nu se stie sigur-50 %sper ca nu am sarit pe nimeni :PPS: cam putinei poate se mai strang,pe langa alexa poate vine si pedofilu de steel :P
The-Saint Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 @Burn iti dau un indiciu Fusai in vama.. dar nu am stat la corturi :dontknow: Am stat in 2 mai... De ce drq nu mi-ai aruncat cu o piatra in cap? Fumam si noi ceva
_alexa_ Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 haideti la Motoare. Sunt cele mai mari sanse sa fie frumos afara, e mare terasa + ca majoritatea ar sti sa ajunga :)si vine si steel :P
MAD3 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 poate ma prezint si eu, nu promit.... ash vrea dar nu pot sa promit :(
Guest Invisible Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Mutat la Discutii GeneraleBurn , vii sau faci ca data trecuta?
<<Amar3to>> Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 daca se strange lumea calumea ....o sa vb de o locatzie ....dar sa se faca o lista finala sapt viitoare ....si vb de o locatzie sa intram :)
IceMan Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Până la urmă ăsta e gather mu, sau... ?le: ce de gathere în ultima perioadă... :D
<<Amar3to>> Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 mai conteaza daca este numai de MU?...toata lumea este bine venita ...distractia sa fie
Guest Invisible Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Initiatorul ghaterului e amaru dar nu vad de ce ar fi exclusiv mu peopleL-am mutat de la mu ca sa nu-l inchid ( in stilul in care se posteaza, pana maine era closed)