<<Amar3to>> Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ce zicetzi ca de mult nimic de genul asta :cool2: Facem o iesire? :beer:
Guest Invisible Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Da de ce nu?Poate reusim sa-i scoatem din casa si pe Burn si cycon ca au devenit prea casnici in ultima vreme.
blk Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Eh, in cazul in care apare invizible poate trec si eu pe acolo.
<<Amar3to>> Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 cu cea mai mare placere .....berea si distractia sa existe ....
Fallout Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 pe Burn l-am vazut la mare! :Dvin si io ca altfel imi rupe amaru picioarele ! :tiphat:
<<Amar3to>> Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 pe Burn l-am vazut la mare! :Dvin si io ca altfel imi rupe amaru picioarele ! :tiphat:imi place ca sti ce ti se intampla daca nu apari ......App: sa apara si propuneri cu locatzia . :tiphat:
The-Saint Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 pe Burn l-am vazut la mare! :D vin si io ca altfel imi rupe amaru picioarele ! :tiphat: Serios? :D :D Cum asa? Detalii please macar pe PM
Crenguta Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 amare sa bei o bere si pt mine :D si daca vrei sa te sui si pe mese in locul meu sa sti ca nu ma supar :D APP..... sa ai grija cu jocul ala ... adevar sau provocare miss u all and have fun
<<Amar3to>> Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 amare sa bei o bere si pt mine :D si daca vrei sa te sui si pe mese in locul meu sa sti ca nu ma supar :DPai de ce nu apari ?...pe unde mai umbli de nu ne onorezi cu prezentza?>
Fallout Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 propun "La Motoare". E loc destul mai ales daca ne vedem pe la un 15-16. A, si sa nu fie probleme cu platitul consumatiei! Asa!@Burn iti dau un indiciu
Guest Invisible Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 E plecata creanga, cand vine stai la coada, sunt primul la facut cinste :rofl1: Si antipatik e plecat, de obicei platea el ce era in plus
DenY Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Huaaa sper sa va distrati cat mai bine :D Nush cand ajung si eu pe la buc , dar cand ajung sa faceti un gather - doua :P
Crenguta Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 amare prin noiembrie am sa va onorez cu prezentza pana atunci nu am cum :(..... o sa fac cinte alex, sa sti ca nu am uitat ce am promis :P
judo Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Hmm vin si eu daca vine si bunny ca mi dor de el cel putin sa il cunosc si eu si pe restu de pe server.
bunny Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 have funle: pe 18 voi fi la campina judo, cu alta ocazie, ca nu mi-o fi frica sa te vad face 2 face. :)
AntIpatyK Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 uhm... nice... si asa trebuia sa ajung p la juma lu aug in tzara :rofl1: poa apar si io...@ inv`... ma.. dak vin imi esti dator vandut... la cate promisiuni ai facut ...@ burn ... ce dreaq cautai u acolo`n mizerai aia... can te`am invitat io sa mergi .... n`ai vrut... @ ramurik.. ai grija ce cinste faci.. si cui faci... k poa o sa trebuiasca sa mai muncesti juma de an afara k sa`tz achiti datoriile de la beute :rofl1:
Gabuz Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 daca am numai 1 rr si nu am mai jucat de o luna (m-am mutat si astept astia de la upc sa-mi activeze odata netul) pot sa vin si je?
Crenguta Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 anti stai linistit ca nu am sa raman datoare si promit cand il prin pe invi am sa-l taxez de berile alea care ae sa ti le dea ;))
Sh0b0[Bk] Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 daca am numai 1 rr si nu am mai jucat de o luna (m-am mutat si astept astia de la upc sa-mi activeze odata netul) pot sa vin si je? la gather nu conteaza cate rr ai sau ce vechime ai pe linkmania..conteaza sa va simtiti bine.. HF guys Ps : nice sig Gabuz :right:
AntIpatyK Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 daca am numai 1 rr si nu am mai jucat de o luna (m-am mutat si astept astia de la upc sa-mi activeze odata netul) pot sa vin si je?uhm.. u n`ai mai jucat de o luna? :blink: nush ce sa zic... dar aci is mai mult aia care nu mai joace de vro juma de an.. sau mai bine :rofl1: PS ia spunetii baietzi... can he come? :rofl1: ... ma amuza intrebarile astea... dak pot veni... durerea mea... dak era sa fie un gather privat... nu se mai anunta p forum...se anunta pe mess... tel... dar odata ce a postat pe forum.. u ce crezi?POTI VENI`?
judo Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 am si eu non rr lvl 341 se poate sa vin si eu :)PS:bunny eu doar vrea sa te cunosc ca pe joc te stiu inainte prieteni akuma .... no comment.
_alexa_ Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 am si eu non rr lvl 341 se poate sa vin si eu :)PS:bunny eu doar vrea sa te cunosc ca pe joc te stiu inainte prieteni akuma .... no comment.si daca nu vine bunny nu vi? :kar: normal ca vi :D