Jump to content
Stef

oare sa fie vrajeala

Recommended Posts

Posted

acum cateva zile vad vad a am primit un mail pe yahoo si la subiect scria :Dear stefan,

Congratulations on your recent FreeLotto WIN! apoi primesc tot un mail cu o chitanta unde scria ca eu trebuie sa primesc $1000.000 si apoi imi spunea sa dau click to claim ce sa fac daca e vrajeala?

Posted

spam jalnic

si acum cand ai vorbit tu ce a fost ;) scz de offtopic

postul meu se referea strict la subiectul acestui thread, asa ca cel offtopic esti tu, prietene :)

Posted

acum cateva zile vad vad a am primit un mail pe yahoo si la subiect scria :Dear stefan,

Congratulations on your recent FreeLotto WIN! apoi primesc tot un mail cu o chitanta unde scria ca eu trebuie sa primesc $1000.000 si apoi imi spunea sa dau click to claim ce sa fac daca e vrajeala?

slab .. yo numa azi am castigat un iPod de 80 de Gb, un bax de apa minerala, un cupon de 100 $ pentru produse Loreal, o vacanta la Disney Land si una in Cancun, un tv Samsung si un laptop ( pink cica ) :happy1:

Ma cand scoti banii ne iei si noua cate un Ferrari, macar unu la fiecare .. asa .. numa pentru ca am fost alaturi de tine .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...