Stef Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 acum cateva zile vad vad a am primit un mail pe yahoo si la subiect scria :Dear stefan, Congratulations on your recent FreeLotto WIN! apoi primesc tot un mail cu o chitanta unde scria ca eu trebuie sa primesc $1000.000 si apoi imi spunea sa dau click to claim ce sa fac daca e vrajeala?
Mehico Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Te mai intrebi daca e vrajeala?le > sunt sigur ca nu ai facut nimic, pentru a intra in vreun concurs.
prince VEGETA Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 chestii dastea apar cam pe toate siturile cred ca daca accesezi o sa iei cativa calutzi "troian"
DoX' Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Si eu am castigat =)) Am primit si eu vreo 3 mailuri :rofl1: E vrajeala ;)
Gokuu Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 sau poate cativa zeci de troiani...sau programe spion;)))=)))
Whiplash Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 spam jalnicsi acum cand ai vorbit tu ce a fost ;) scz de offtopicpostul meu se referea strict la subiectul acestui thread, asa ca cel offtopic esti tu, prietene :)
prince VEGETA Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 spam jalnicsi acum cand ai vorbit tu ce a fost ;) scz de offtopic
napstar77 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 acum cateva zile vad vad a am primit un mail pe yahoo si la subiect scria :Dear stefan, Congratulations on your recent FreeLotto WIN! apoi primesc tot un mail cu o chitanta unde scria ca eu trebuie sa primesc $1000.000 si apoi imi spunea sa dau click to claim ce sa fac daca e vrajeala? slab .. yo numa azi am castigat un iPod de 80 de Gb, un bax de apa minerala, un cupon de 100 $ pentru produse Loreal, o vacanta la Disney Land si una in Cancun, un tv Samsung si un laptop ( pink cica ) Ma cand scoti banii ne iei si noua cate un Ferrari, macar unu la fiecare .. asa .. numa pentru ca am fost alaturi de tine .
uzzylicious_ Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 culmea ca io nu castig nimica mah >:P ce ciuda mi pe voi :(
prince VEGETA Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 culmea ca io nu castig nimica mah >:P ce ciuda mi pe voi :(castiga ma da nu bani ci virusi sau programe spion cum a zis gokuu hai sa fim seriosi cum naiba sa castigi fara a participa duh ;)
zetulescu Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 primesc cate 10 mailuri d-astea zilnic....daca ar fi adevarate acum numai eram aici :)
IceMan Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Sunt 100% mail-uri de reclama si spam. Nu-ti recomand sa-ti bati capul cu ele, nu se merita.