DenY Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 nice pozele :D ...Nu face careva un site ( album ) si sa puna toate pozele de la gathere acolo ? sa se numeasca gather-oradea sau ceva de genul asta ? mai bine ar face asa ceva daca chiar doriti sa faceti . Oradea n1 :D
vudu Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Si cine plateste , ca ai free doar 100MB facem pe picasa sau facem un cont pe lx.ro si le uploadam acolo :) solutii sunt :photo:
POLAND Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 chiar grozave pozele B) mai vreau :Dps: ramy ii cel mai "bland" dintre toti =)ps2: ar trebui un site cu toate pozele de la gather B) ..
yBFdetroit Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 ps: ramy ii cel mai "bland" dintre toti =) kguard , stiu eu ce i'ai face lui ramy , oioi oricum , asteptam urmatorul gather :nanana: gabore basti :wub:
Tybork Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 http://www.flickr.com/photos/oradeanul/set...57601823569209/aici.. le-am dat rename la majoritatea.. ca sa stiti cine sunt in poze..Wow...se vede ca a fost un gather bine organizat (credits goes to Radu :D)
iNm Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Wow...se vede ca a fost un gather bine organizat (credits goes to Radu :D)pai toate gatherele oradea ies bine :D se vede ca ardelenii is oameni seriosi ( si betivi ) :>
Dani Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 pana la urma v-ati gandit? incepem licitatia sau nu? de la 50 RON in sus.. pt pozele in chiloti? si pt cea nud
THuG-Radu Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Wow...se vede ca a fost un gather bine organizat (credits goes to Radu :D)Multumesc frumos. :tiphat:Majoritatea ies asa, mie imi pare rau ca nu stau la prelungire asa multi.Aseara, spre surprinderea mea, am stat aprope 20 de oameni pana pe la 1:30, dupa care am ramas eu, dumi, joker si yurika :D noi am stat pana pe la 3 si ceva .. dar am ajuns acasa la 5 :dontknow:pai toate gatherele oradea ies bine :D se vede ca ardelenii is oameni seriosi ( si betivi ) :>Se stie grasule ! B)
Fane Spoitoru Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 prea tari pozele se pare k v-ati distrat :)
deuse Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 felicitari voua k ati reusit ;)) .. incerc shy eu sa fac in constanta dar .. nush dak vin astia
POLAND Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 kguard , stiu eu ce i'ai face lui ramy , oioi oricum , asteptam urmatorul gather :nanana: auzi la el B) ss-itule =) lol urmatoru' il facem in iarna ? :D PS: money :> vezi cine tine la tine.. ? :">
Smok3 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 auzi la el B) ss-itule =) lolurmatoru' il facem in iarna ? :DPS: money :> vezi cine tine la tine.. ? :">Vorbeste cu Radu :-" Raduuuuuuu POPORU MAI VREA UN GATHER :D
gBr Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 decedat era in pijamale sa moara cici )) faine pozele oricum, se vede ca v'ati distrat. ps: ybf :baby: :D
Ahilosu Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 vinsanity are un fetish cu dezbracatul in public :D
RebornPS Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Deci.. o fost fain asa cum ni-o obisnuit raducu mamii ( io fiind la al doilea ghedar) cu beri cu distractie ,fara femei( parte nasoala - da de fapt asta i ghedaru) cu pizza (am mancat o pitza intreaga de unu singur ) ( fac reclama la emporium ) diavola ii ecscelenta . Nextu cand il facem si data viitoare sa ma bata Dumnezo daca nu stau pana pleaca Radu!
1/2 Man 1/2 Amazing Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 vinsanity are un fetish cu dezbracatul in public :Dera cald :whistle:
Dani Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 vinsanity are un fetish cu dezbracatul in public :D dumi l-a dezbracat
DenY Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 dumi l-a dezbracat :rofl1: cum sa`l dezbrace ?
CrAzYaL3X Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 sry numa acuma am vazut topicu ca veneam si eu
DenY Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 sry numa acuma am vazut topicu ca veneam si euahhh ceva imi spune ca minti ... cred ca prin toata oradea a mers vestea cu gatheru` ... dar whateve ... de veneai iti dadeam un toma peste scafarlie :D
THuG-Radu Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Nextu cand il facem si data viitoare sa ma bata Dumnezo daca nu stau pana pleaca Radu! Nu uita ce ai scris :D era cald :whistle: Daaaaaaaaaaaaaaaaaa, era cald. Eu dupa 65 de flotari si tot nu`mi era asa cald ! )) Cat despre urmatorul gather, cred ca undeva prin noiembrie o sa fie :) Vedem ce si cum, oricum, topic voi face cu vreo 2-3 saptamani inainte, sa aiba lumea timp sa il vada. Iara legat de partea cu femeile, bai reborn, pune`ti femeile de la bloc de la tine sa joace CS/MU sau orice alt joc pe Linkmania, sau macar sa intre pe Linkmania ... si atunci poate o sa vina la gather, ca daca, cumva ai uitat, asta e gather pt. userii forumului Linkmania ! :D
Dani Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 :rofl1: cum sa`l dezbrace ? bine.. ia intreaba-l pe pe Dacian si o sa vezi ce-ti raspunde :)
RebornPS Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 da radu ai dreptate... userii linkmania ...Reborn :violent: radu
DenY Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 da radu ai dreptate... userii linkmania ...Reborn :violent: radu :rofl1: abia astept next gather :D