Jump to content
THuG-Radu

Gather Oradea - pizza, bere si distractie.

Recommended Posts

Posted

nice pozele :D ...

Nu face careva un site ( album ) si sa puna toate pozele de la gathere acolo ?

sa se numeasca gather-oradea sau ceva de genul asta ? mai bine ar face asa ceva daca chiar doriti sa faceti .

Oradea n1 :D

Posted

Wow...se vede ca a fost un gather bine organizat (credits goes to Radu :D)

pai toate gatherele oradea ies bine :D se vede ca ardelenii is oameni seriosi ( si betivi ) :>

Posted

Wow...se vede ca a fost un gather bine organizat (credits goes to Radu :D)

Multumesc frumos. :tiphat:

Majoritatea ies asa, mie imi pare rau ca nu stau la prelungire asa multi.

Aseara, spre surprinderea mea, am stat aprope 20 de oameni pana pe la 1:30, dupa care am ramas eu, dumi, joker si yurika :D noi am stat pana pe la 3 si ceva .. dar am ajuns acasa la 5 :dontknow:

pai toate gatherele oradea ies bine :D se vede ca ardelenii is oameni seriosi ( si betivi ) :>

Se stie grasule ! B)

Posted

kguard , stiu eu ce i'ai face lui ramy , oioi =))

oricum , asteptam urmatorul gather :nanana:

auzi la el B) ss-itule =) lol

urmatoru' il facem in iarna ? :D

PS: money :> vezi cine tine la tine.. ? :">

Posted

auzi la el B) ss-itule =) lol

urmatoru' il facem in iarna ? :D

PS: money :> vezi cine tine la tine.. ? :">

Vorbeste cu Radu :-"

Raduuuuuuu POPORU MAI VREA UN GATHER :D

Posted

Deci.. o fost fain asa cum ni-o obisnuit raducu mamii ( io fiind la al doilea ghedar) cu beri cu distractie ,fara femei( parte nasoala - da de fapt asta i ghedaru) cu pizza (am mancat o pitza intreaga de unu singur ) ( fac reclama la emporium ) diavola ii ecscelenta . Nextu cand il facem si data viitoare sa ma bata Dumnezo daca nu stau pana pleaca Radu!

Posted

sry numa acuma am vazut topicu ca veneam si eu

ahhh ceva imi spune ca minti ... cred ca prin toata oradea a mers vestea cu gatheru` ... dar whateve ...

de veneai iti dadeam un toma peste scafarlie :D

Posted

Nextu cand il facem si data viitoare sa ma bata Dumnezo daca nu stau pana pleaca Radu!

Nu uita ce ai scris :D

era cald :whistle:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaa, era cald. Eu dupa 65 de flotari si tot nu`mi era asa cald ! :))))

Cat despre urmatorul gather, cred ca undeva prin noiembrie o sa fie :)

Vedem ce si cum, oricum, topic voi face cu vreo 2-3 saptamani inainte, sa aiba lumea timp sa il vada.

Iara legat de partea cu femeile, bai reborn, pune`ti femeile de la bloc de la tine sa joace CS/MU sau orice alt joc pe Linkmania, sau macar sa intre pe Linkmania ... si atunci poate o sa vina la gather, ca daca, cumva ai uitat, asta e gather pt. userii forumului Linkmania ! :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...