THuG-Radu Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Cum zice si titlul topicului, sambata, 1 septembrie, orele 18:00, pizzeria emporium !Cine vrea vine, cine nu, nu, asta este !Nu vad motive sa nu ne adunam destui. E sfarsit de vacanta, sunteti toti acasa, gata concediile. Asa ca scuze nu prea aveti ! :)Vedem cum se lasa ! :)Voi edita acest post in functie de cei care posteaza ca vin siguri, ca sa avem o lista cu cei care vin, exact in primul post.Radui_need_moneyDanigARFi3LDsefu_banciiMr.DanuVinsanity ertyUrielprUncUDeCeDaT_uSpeedManV3yR0nYurikaMaster-Fuji rbkdumiJokerRebornPsychoTeodoraSmok3SebastianKGuard
THuG-Radu Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 suna frumos vad ce zice si vudu :) Vezi ce zice vudu .. si cand stiti sigur, postati aici, ca sa va trec in primu post ! :D Suntem 3 de aici + inca vreo 7 anuntati de pe GameLink pana acuma ! :D Ne adunam incet incet ! :)
sefu_bancii Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 doar n-o sa se iubeasca money singur :wub: mai ales amu ca o ramas fara nevasta.... a mea nu-i geloasa so ma prezint si eu ....astept confirmarea lu` mortu :sef: si mi dor de o pizza a la emporium p.s. :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: fara numar
THuG-Radu Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 ii rup mufa la belial ruptz0ru vin si eu I`ll be there doar n-o sa se iubeasca money singur :wub: mai ales amu ca o ramas fara nevasta.... a mea nu-i geloasa so ma prezint si eu ....astept confirmarea lu` mortu :sef: si mi dor de o pizza a la emporium radule me in se stie :D Toti added in primul post. Ne adunam incet incet ! :) O sa iasa frumos! :D
IceMan Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Mr.Danu, mai uşor cu spamul te rog.Distracţie plăcută la gather.
Dani Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ii rup mufa la belial ruptz0ru si eu m-am suparat pe el.. mi-a facut ceva faza.. tu crezi ca va mai veni vreodata la gather? eu nu @Mishu si tu ar trebui sa lasi spamu si sa vii pana la Oradea pe 1 si te tin eu peste noapte
iGARFiELD Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 se aduna ma, nu mai spama poate nu o sa itzi mai mearga nici useru asta :rofl1:
yBFdetroit Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 de vine vans si erty , posibil sa fiu acolo :D
1/2 Man 1/2 Amazing Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 daca nu apare ceva in ultima clipa...vin si eu :)
erty Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 ..lucrez..dar fac io cumva sa ajung chiar daca intarziu .. :)