Jump to content
THuG-Radu

Gather Oradea - pizza, bere si distractie.

Recommended Posts

Posted

Cum zice si titlul topicului, sambata, 1 septembrie, orele 18:00, pizzeria emporium !

Cine vrea vine, cine nu, nu, asta este !

Nu vad motive sa nu ne adunam destui. E sfarsit de vacanta, sunteti toti acasa, gata concediile. Asa ca scuze nu prea aveti ! :)

Vedem cum se lasa ! :)

Voi edita acest post in functie de cei care posteaza ca vin siguri, ca sa avem o lista cu cei care vin, exact in primul post.

Radu

i_need_money

Dani

gARFi3LD

sefu_bancii

Mr.Danu

Vinsanity

erty

Uriel

prUncU

DeCeDaT_u

SpeedMan

V3yR0n

Yurika

Master-Fuji

rbk

dumi

Joker

Reborn

Psycho

Teodora

Smok3

Sebastian

KGuard

Posted

suna frumos ;;) vad ce zice si vudu :)

Vezi ce zice vudu .. si cand stiti sigur, postati aici, ca sa va trec in primu post ! :D

Suntem 3 de aici + inca vreo 7 anuntati de pe GameLink pana acuma ! :D

Ne adunam incet incet ! :)

Posted

doar n-o sa se iubeasca money singur :wub: mai ales amu ca o ramas fara nevasta.... a mea nu-i geloasa =))

so ma prezint si eu ....astept confirmarea lu` mortu :sef: si mi dor de o pizza a la emporium

p.s. :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: fara numar

Posted

ii rup mufa la belial ruptz0ru

vin si eu

I`ll be there

doar n-o sa se iubeasca money singur :wub: mai ales amu ca o ramas fara nevasta.... a mea nu-i geloasa =))

so ma prezint si eu ....astept confirmarea lu` mortu :sef: si mi dor de o pizza a la emporium

radule me in se stie :D

Toti added in primul post. Ne adunam incet incet ! :) O sa iasa frumos! :D

Posted

ii rup mufa la belial ruptz0ru

si eu m-am suparat pe el.. mi-a facut ceva faza.. tu crezi ca va mai veni vreodata la gather? eu nu

@Mishu si tu ar trebui sa lasi spamu si sa vii pana la Oradea pe 1 si te tin eu peste noapte =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...