IceMan Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Maine e ziua cea mare. Se extrag numerele pentru cel mai mare castig din istoria Loteriei Romane: aproximativ sase milioane de euro. Pentru a ghici combinatia norocoasa, romanii apeleaza la toate mijloacele, inclusiv la ajutorul ceresc. Tina Rizea, astrologul Libertatii, a realizat o harta a norocului, in functie de zodii. Din pacate, Jupiter, Marele Benefic, va fi retrograd pana pe 6 august, asa ca ziua atat de importantei extrageri se va afla inca sub umbra unor 'datorii' astrale. Pana in decembrie, cei mai norocosi nativi vor fi cei din zodia Leu, dar pentru moment sunt total lipsiti de inspiratie, daca nu cumva fac un parteneriat de exceptie cu blandele Balante. Si Scorpionii sunt norocosi Desi castigul cel mare se va afla din punct de vedere astral sub semnul intrebarii, ziua de 5 august va avea norocosii ei: pe primul loc Balantele, apoi Leii si, cu sanse mari, nativii din Scorpion! Racii se pot bucura de castiguri cat sa le ajunga pentru achizitionarea unei masini mai de soi, iar Berbecii - cat sa mai scape din datorii ori sa calatoreasca. Taurii si Capricornii nu au incredere in 'steaua' lor norocoasa si nu-i lasa nici pe cei dragi sa-si incerce amicitia cu Fortuna. Nu e exclus ca Sagetatorii sa viseze numerele norocoase! Tina Rizea astrolog Bucurestenii nu s-au inghesuit ieri sa joace Chiar daca duminica este pus in joc cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane la 6/49, bucurestenii nu s-au inghesuit sa joace. Ieri, agentia loto de pe bd. Nicolae Titulescu, considerata una din cele mai norocoase locatii, datorita numarului foarte mare de bilete castigatoare care s-au cumparat de aici, era goala. La categoria I marele premiu este de aproximativ sase milioane de euro, iar la categoriile a II-a si a III-a se vor acorda, de asemenea, importante premii in bani . Loteria Romana va cere in scurt timp acordul Ministerului de Finante pentru a scoate la vanzare cele aproximativ 19 milioane de lozuri blocate pe stoc din anul 2006 din cauza ca au valori exprimate in lei vechi. Acestea vor fi repuse pe piata. Ogica: "Ma bag la potul cel mare!" Cu toate ca anuntase ca nu mai joaca niciodata in tara la 6/49, Stelian Ogica , barbatul care a platit cu libertatea pentru un milion de euro castigat la Loto, s-a razgandit. Atras de potul cel mare de aproape sase milioane de euro, Stelian s-a aruncat si a investit, spune el, o suta de euro intr-un bilet luat cu niste amici. 'Mai joc o data si gata. Ma bag la potul cel mare. O sa joc mai multe variante in valoare de 100 de euro. Cred ca vor iesi numai numere pare. Oricum, aici nu mai merita sa joci, afara sunt bani adevarati la jocul asta', ne-a spus Ogica. sursa
oick Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Mama e leoaica o pun neaparat sa mazgaleasca acolo niste bilete :DMoaa 6 mil euro..
Guest Blaidy Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Eu sunt Leu ... mai sunt si nascut pe 8. Poate iese ceva :D
oick Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Nu e vorba de jucat sau nu, totusi sunt o gramada de bani, un bilet nu strica.Nu am jucat la loto niciodata, dar cred ca de data asta ma risc ^_^
Guest Bogdan Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 balante..ce ? cand? maine? loto? sparg pusculita si pun o varianta simpla! daca castig cine a facut threadu asta o sa fie fericit! :)
iliescu_jr Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Pai nu se inghesuie lumea in ghereta aia de Loto ca de aia ne-am pus net. Sa apara si posibiliatea sa-ti alegi numere prin intermediul internetului. Daca as putea plati 100 de lei la LOTO si sa-i joc cand am chef completand numere pe bilete virtuale in diverse perioade ar fi alta viata.
energy Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 prea usor manipulezi omul...word :right: nu mai puneti botu la vrajaeala d'asta!
Guest Blaidy Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 prea usor manipulezi omul...Ce conteaza ? asa ne mai distram si noi cateva zile
DoX' Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Niciodata nu am avut noroc sa castig bani, am jucat la loto de fiecare data si tot nimic nu am castigat macar 3 milioane e o pierdere de timp :gives: Oricum leii si balantele multa bafta :right:
Andy. Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Cea mai mare prostie.Orice zodie esti nu conteaza deoarece totul se rezuma la noroc
TwisteR Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Nu-s balanta si nici leu,deci nu pun saptamana asta la loto.Am jucat de 5 ori si am castigat odata,ehh 4 mil dar tot e bun :D
davoli Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 deh desi sunt leu nu am avut decat 2 numere :(pana acum nu am castigat nimic
mihai91 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 eu sunt balanta.... da tot nu pun la loto..... e o mare prostie.....dc nu pun la loto astrologi astia care stiu tot ?? e chiar asa de greu sa vada 6 numere????
m4x Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Si cu loto asta, mare bataie de cap...n-am castigat niciodata ...daca zicea ca scorpionii au mari sanse puneam si eu un bilet acolo, nu se stie niciodata ^_^ p.s. mi-au iesit 6 numere odata, dar pe bilete diferite...
TyreXel Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 p.s. mi-au iesit 6 numere odata, dar pe bilete diferite... N-avem noi norocul sa fie pe acelasi bilet @ot - nu cred ca o zodie are sanse mai mari de a castiga...
Sh0b0 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 hehe io sunt balanta -_- o sa pun pe cineva sa imi puna 6 numere pe bilet poate "castig" :rofl1:
ReNuX Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Mie mi-au iesit 3 numere diferite pe variante diferite :D
Sh0b0 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 hehe mi'au iesit 2 numere am castigat fix NIMIC :rofl1:
[k1ll] Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Eu sunt Leu ... mai sunt si nascut pe 8. Poate iese ceva :D Hehe si eu is leu :D si is din 9 da oricum nu jok la loto
mad_eye Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Is balanta ..dar nu joc la loto ca nu vreau sa-mi pierd banii si sa le umplu buzunarele loteriei. ca e clar ca shansel de castig sunt foarte reduse .P.S.Horoscopul e o porcarie!Sa-mi ziceti daca ati castigat vreunu?