Jump to content
Guest roxyz0r

ce ar fi daca ?

Recommended Posts

Posted

Hac tot asa taica mai da o votka.

Корпорация General Satellite: спутниковое, кабельное, эфирное телевидение, спутниковый интернет, системы видеонаблюдения и контроля доступа.

Ce-ar fi daca nar fi existat lag? :D

Posted

Cu Tata sunt sigur ca n-are cum :rofl1:

Cu prietenu de banca / sau un prieten i dau cea mai rea pedeapsa : o las sa o pastreze :rofl1: Ca mai are balta peste

Ce ar fi daca ai putea opri timpul.?

Posted

l-as lua la o bere si l-as intreba: B@ de ce nu te-ai oprit cand aveam 16 ani?... vezi ca ti-am pus cianura in bautura! :-s

ce ar fi daca Basescu ar fi fotomodel?

Posted

Am putea schimba multe detine si salva multe vieti. Dar fie ca ne place sau nu noi traim acuma si datorita evenimentelor mai putin fericite.

Ce ar fi daca ai ramane ultimul om de pe pamant?

Posted

As incerca sa ajung in vreunul dintre laboratoarele secrete americane si reusesc cumva sa creez o femeie si ... inmultire ... sau suicide in cel mai rau caz ...

Ce-ar fi daca nimeni nu te-ar angaja niciunde si cu alte cuvinte ai fi renegat de societate ?

Posted

you're sick...so sick...s-ar numi incest si s-ar duce la parnaie :D si eu as ramane singur acasa sa am unde sa beu..si sa fac sweer love :D

Cum ar fi daca in ora imediat urmatoare ar cadea pentru totdeauna toate retelele de telefonie mobila si fixa? :D

Posted

Abea nu as mai face cost suplimentar :).

Cum ar fi daca s-ar da warn si pentru prostie? ;;)

Lui gexy ar trebuii =))=))

Cum ar fi ca noi sa nu fim oamenii si sa fim animale care vorbesc ? =)))))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...