ZaMatzaupdate Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 daca e de kko atunci tu de ce dai replay ? :)k boss,putzi a inteligent :whistle: ce-ar fi daca maine s0ar lua curentu in toata romania ? :-?nu ai mai putea da u reply-uri de'astea cu greseli de ortografie #-oNe-am intalni cu tine la bar si ti-am da bataie pentru ca esti tupeistCe-ar fi daca ZaMatzaupdate ar avea CREIER?Ziua de nastere 12 Decembrie 1990 -->mare bataus esti u la 16 ani
LeX LuTHoR Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 nu ai mai putea da u reply-uri de'astea cu greseli de ortografie #-oHeh ... e fain sa-ti faci user ca sa critici nu ? ;)OT :Ar fi nasol ... toti am umbla cu lumanarile pe stradaCe-ar fi daca Linkmania ar fi desfiintata ? :(
ZaMatzaupdate Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Heh ... e fain sa-ti faci user ca sa critici nu ? ;)nu am postat prima oara cu intentii rele,numai ca anumiti "destepti" au sarit cu insulte asupra mea :whistle:
elusion Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 k boss,putzi a inteligent :whistle: nu ai mai putea da u reply-uri de'astea cu greseli de ortografie #-o Ziua de nastere 12 Decembrie 1990 -->mare bataus esti u la 16 ani deci tu esti chiar mirobolant am gresit ca am scris repede ... ma grabeam sa fac baie ... dar cum nu te poti stapani sa nu sari cu gura te-ai luat de micutu elusion :crybaby: edit: si ca sa nu ramana fara intrebare ce-ar fi daca peste 10 minute ar ateriza aliens pe pamant ?
LittleG Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 le-as fura nava si as fugi in spatiu sau ar ateriza si predator cu ei :PCe ar fi daca nu ar exista net??
luci13bg Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 am sta fara :crybaby: ce ar fi daca s-ar inchide topicu ??
elusion Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 am face altul presupun :D ce-ar fi daca ar pica cerul pe noi?
Guest Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 am privi cum cades-ar imbogati ZaMatzaupdate daca si-ar vinde prostia?
elusion Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 nu .. fiindca din prostie se naste luciditatea ... o sa o multiplice si o sa fie mai bogat ca bill gate so matza keep it comin` :beer:
ZaMatzaupdate Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 am privi cum cades-ar imbogati ZaMatzaupdate daca si-ar vinde prostia?ce ar fi daca ti-ai da o palma?
Stalk3r Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 nimic interesant ...ce`ar fii daca te`ar viola o pisica ?
LeX LuTHoR Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ar fi naspa ... si l-as chema pe ZaMatza in ajutor :> ... evident asa ceva nu o sa intample never ... Ce-ar fi daca Stalk3r ar deveni presedinte ? :> o mare tragedie,ar fi prezent acest aer de "rapper" prafuit cu ochelari din piata LOL Bag de seama ca asta a ajuns topic de cearta
ZaMatzaupdate Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 nimic interesant ...ce`ar fii daca te`ar viola o pisica ?ce ar fi daca ai termina cu insultele?Ar fi naspa ... si l-as chema pe ZaMatza in ajutor :> ... evident asa ceva nu o sa intample never ...Ce-ar fi daca Stalk3r ar deveni presedinte ? :>o mare tragedie,ar fi prezent acest aer de "rapper" prafuit cu ochelari din piata
elusion Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 matza .. deja te intinzi prea mult in off ;)
luci13bg Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 ar fi pliktisitor :crazy: ce-ar fi dak ati posta de 2 ori pe zi cum se cere ??
Guest Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 ce ar fi daca ti-ai da o palma?nimic(pt ca nu am de ce)ce ar fi daca te-ai duce sa te joci cu cercu in coontinuare #-o
never Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 mi se rupe de warnul lor (si al meu)ce ar fi sa ai o fractura de mandibula?
ZaMatzaupdate Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 nimic(pt ca nu am de ce)ce ar fi daca te-ai duce sa te joci cu cercu in coontinuare #-o #-o
elusion Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 mi se rupe de warnul lor (si al meu)ce ar fi sa ai o fractura de mandibula?as urla mamiiiiiiii :rofl1: :rofl1: :rofl1: ce-ar fi daca maine te-ai trezi de dimineatza si ai vedea o cometa venind spre pamant (last 5 minutes from life)
Stalk3r Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 @zamatzaupdate ... sory pt tine da n`am nici o legatura cu aere de rapper , nu ma dau in vant dupa asa cva :P .. .. sii daca stam si ne uitam bine .. , eu nu am avut nik cu u .. , doar asa ti`a procesat tie creieru ca te`am injurat eu.. :P ontopic: habar nu am ce as face .. , as merge intr`un magazin ceva .. as manca tot felu de chestii pana as plesnii , pana la Biserica nu as ajunge in 5 min :P Ce`ar fii daca de maine s'ar interzice manelele ?
ZaMatzaupdate Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 @zamatzaupdate ... sory pt tine da n`am nici o legatura cu aere de rapper , nu ma dau in vant dupa asa cva :P .. .. sii daca stam si ne uitam bine .. , eu nu am avut nik cu u .. , doar asa ti`a procesat tie creieru ca te`am injurat eu.. :P ontopic: habar nu am ce as face .. , as merge intr`un magazin ceva .. as manca tot felu de chestii pana as plesnii , pana la Biserica nu as ajunge in 5 min :P Ce`ar fii daca de maine s'ar interzice manelele ? Serios? Cine detinea inainte nick-ul Eazye? #-o
Stalk3r Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Serios?Cine detinea inainte nick-ul Eazye? doh.gifimi placea mai demult melodiile lui .. , noa in fine , si tu puti a inteligent rau de tot .. :P nu inteleg care ar fii problema ta in legatura cu asta.. , amu te rog bea un ceai si calmeaza`te si lasa`ma in durerea mea de rapper cu aere de inteligent , ok ? :)
ZaMatzaupdate Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 imi placea mai demult melodiile lui .. , noa in fine , si tu puti a inteligent rau de tot .. :P nu inteleg care ar fii problema ta in legatura cu asta.. , amu te rog bea un ceai si calmeaza`te si lasa`ma in durerea mea de manelist cu aere de rapper , ok ? :)k :whistle:
elusion Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 @zamatzaupdate ... sory pt tine da n`am nici o legatura cu aere de rapper , nu ma dau in vant dupa asa cva :P .. .. sii daca stam si ne uitam bine .. , eu nu am avut nik cu u .. , doar asa ti`a procesat tie creieru ca te`am injurat eu.. :P ontopic: habar nu am ce as face .. , as merge intr`un magazin ceva .. as manca tot felu de chestii pana as plesnii , pana la Biserica nu as ajunge in 5 min :P Ce`ar fii daca de maine s'ar interzice manelele ? am asculta rock toata ziua ce-ar fi daca stalker ar primi un bmw ?