Maledicere Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 poi mah un program nu ii un softwear,Ba tu esti bolnav? Da ce e un program daca nu e software? Hardware? Ador cand un destept de asta crede ca le stie pe toate 8-> uita-te in oglinda, sa vezi acolo cine e prostul. Si e software....stay in school!
gexy Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 foarte foarte interesane informatii ... la care eu as adauga o intrebare personala : de multa vreme incoace .. din 5/10/30/50(nu are numar fix) de zile incoace realizez ca imi dispare cate o melodie din calculator , ce sanse am sa fie virus?:D (de vreo 2 luni ...am observat lipsa a vreo 3-4 melodii).Sincer 3-4 melodi nu prea au legatura numai daca iti dispar de la 15-20 de melodi in sus,s-ar putea sa fie virus s-ar putea sa nu fie deci.....no ....mai intra si altcineva pe pc-ul tau........asta s-ar putea sa fie o problema :P
ShadyMonto Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Sincer 3-4 melodi nu prea au legatura numai daca iti dispar de la 15-20 de melodi in sus,s-ar putea sa fie virus s-ar putea sa nu fie deci.....no ....mai intra si altcineva pe pc-ul tau........asta s-ar putea sa fie o problema :P3-4 am observat eu aaa...+1 poza , dar pot fi mai multe....anyway , cum ziceam au aparut 2 bad-uri pe hard , asta se pare sa fie cauza.
Rat2000 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ba tu esti bolnav? Da ce e un program daca nu e software? Hardware? Ador cand un destept de asta crede ca le stie pe toate 8-> uita-te in oglinda, sa vezi acolo cine e prostul. Si e software....stay in school!mah u esti tamnpiteu am zis ca un programator face programeu ai zis ca nu ii adevarat, ai zis ca un programator face softwear si nu programeeu am zis ca softwear=programe deci programatori fac softwear=programatori fac programeMah cand am zis ca esti mai prot ca in poza, uita de asta...esti la o scoala cu program redus...ori nu sti citi ori chiar esti dus...
noghri Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 un mic off-topic: rat2000, cred ca varsta ta spune multe despre stilul tau de a raspunde...nu cred ca era nevoie de la bun inceput de atitudinea asta teribilista, in primul rand reusesti sa te pierzi in ceea ce vrei sa explici si sa argumentezi, nu stii sa scrii si poate de aceea nu esti inteles (ai incercat sa mergi si tu la scoala?..) si poate ar fi bine sa inveti ca atunci cand dai raspunsuri in care ataci oamenii,clar vei fi si tu la randul tau tratat la fel.ps: si pe bune, inainte sa ii numesti pe oameni prosti, mai bine te uiti tu in oglinda si cat despre remarca ta cu "scoala cu program redus"...mai bine te abtineai ;)
Maledicere Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 bun deci sa explic pe intelesul lui Rat, daca vrei silabisesc. AM ZIS CA PROGRAMATORUL FACE SOFTWARE, SOFTWARE = PROGRAME.Daca nu stiai asta inseamna ca nu-ti prea dau ingrijitorii ziare acolo la tine la Zoo. Tu ai zis ca programele = software? Ia uite aici, cred ca ai 90 de ani si uiti de pe o zi pe alta ce spui: poi mah un program nu ii un softwearfa-ti un serviciu si arunca-ti pc-ul pe geam. In ceea ce priveste nivelul meu de inteligenta.....nu te du acolo! te umilesti singur......iti recomand sa te intorci la nebuni de unde te-au lasat sa iesi sa vezi si tu lumea. Nu te mai uita la desene animate si citeste naibii si ce scrii tu, ca deja ma scoti din sarite, incepi sa te contrazici singur si e penibil. Du-te inapoi la CS ca ala e destul, poate chiar prea mult pt creierul tau. Orice idiot stie ca un computer e reprezentat de 2 parti majore: hardware (placa de baza, hard etc) si o parte software, reprezentata de programe dar vad ca tu nu stii nici atat. Si ai tupeu sa ma faci pe mine prost sau ce mai stiu eu. Taci din gura manelarule, nu mai posta aiurea ca n-ai o treaba cu calculatoarele, probabil ca ii rogi pe altii sa iti ia Liviu Gutzah pt ca n-ai o treaba cu dc++, torrent etc. Mai da vreo 2 ani pe la scoala, pe la ora aia, nu stiu daca o faci sau daca ai fost vreodata la scoala, ii zice "Informatica" sau "Tehnologie asistata de calculator". Si in timpul liber, cand nu pazesti oile la stana, acorda 2 minute si citeste postul din care am dat quote sa vezi ce aiurea vorbesti.PS: ce-i asta? tu cumva spui ca nu stiu sa citesc? da ia uita-te putin cum scrii u, cred ca stiam sa scriu mai bine de la gradinitza: ori nu sti citiDupa cum spuneam, e SOFTWARE butule nu softwear, eu cand am zis ca n-ai treaba cu scoala cred ca am nimerit :right:Deci eu nu am zis niciodata ca programatorii nu fac programe, dar cum tu esti rat2000 se intelege ca n-are cum sa discute omu cu tine. Am zis asa : Programatorii sunt cei care produc elemente de software ma cand am zis asta ma refeream chiar la programe si m-am gandit ca o sa pricepi ce-i aia. Greseala mea. Evident ca nu intelegi, si nu stiu de ce ma chinui sa iti explic, e un sentiment de mila cred. Nu-ti dau mai mult de 11 ani.
Rat2000 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 poi mah dc ai mai zis ca programatori fac elemente softwear? daca eu am zis cu un reply mai sus ca programatori fac programe(adica elemente softwear)?Ce ai zis u inseamna ca ii spam si deja ne departam de subiect. Si mah nu te poti lua de nivelul de invatare a unuia care scrie pe un forum daca tot ii pana acolo.Poate eu vreau sa scriu 1337 si nu literar, poate fac greseli pt ca nu is obijnuit cu tastatura sau poate mai lucrez ceva in timp ce iti scriu.Faza cu sotwear si nu software, aici am gresit, dar mah daca eu is ala care nu trece pe la scoala, dc te-ai coborat la nivelul meu de zoo ca sa te certi?pt ca u stai in cusca de langa mine, de aia...vad ca ce am zis te-a afectat rau la suflet...daca erai asa de destept precum pretiniz, nu injurai atata...