Jump to content
Al3xutzu

Magnet

Recommended Posts

Posted

Cine stie un Magazin De Cumparat Magneti mari mici in Iasi plz ajutatima thxxx :whistle:

Ia un hard-disk si desfa-l \:D/

o sa fi uimit de cat de puternici sunt magnetii \:d/

Posted

Ia un hard-disk si desfa-l \:D/

o sa fi uimit de cat de puternici sunt magnetii \:d/

o sa fie uimit, cand n-o sa-i mai mearga hdd-u :D

ot: n-ai niste boxe vechi? sau un casetofon? that should do it. :) btw, daca tot iti trebuiesc magneti, putem intreba si pentru ce anume? faci perpetuu mobil? :D

Guest Bogdan
Posted

Cine stie un Magazin De Cumparat Magneti mari mici in Iasi plz ajutatima thxxx :whistle:

la ce ce s-a ajuns...imediat cautam hartie igienica si batiste de hartie pe forumu asta...ia si tu paginile aurii/albastre in brate si cauta la litera M ... sti... de la ... magnet ... sau scrie pe google ... M A G N E T I VANZARE ...

ca sa nu comentati ca sunt pe langa subiect...am scris rapid pe google: magneti vanzare si ca sa vezi ... minune dom'le cate stie tipu asta gugăl : culmea ca a aparut primu rezultat exact din iasi

Posted

btw, daca tot iti trebuiesc magneti, putem intreba si pentru ce anume? faci perpetuu mobil? :D

ii pune la apometre sa nu-i mai contorizeze apa :lol:

Posted

merge metoda? Ete ca pe asta nu am incercat-o :)) ...serios merge?

Merge daca e facut ceasul din metal pe interior, gen ace, rotite...dar majoritatea sunt din plastic acum :)

Posted

Daca sunt din plastic, se pot incetini, presand cumva pe cutiuta aia, cum ar fi un lemn intepenit intre perete si contoar :)

Bogdan daca nu vrea sa'si mute masina cu magnetu nu prea are ce face cu siteu ala ^_^

Guest Bogdan
Posted

a spus mari si mici..eu i-am dat idee sigura pentru...cei mari...dar sigur firma produce si mici..teoretic :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...