BlackDevil Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 În oraşul american Minneapolis s-a prăbuşit un pod rutier peste râul Mississippi. Cel puţin şapte persoane au fost ucise. Departamentul american al Securităţii a exclus ipoteza unui atac terorist.Podul face parte dintr-o autostradă importantă, care la ora locală 18 era extrem de circulată. În zona podului care s-a prăbuşit aveau loc lucrări de consolidare.Numeroase maşini au căzut în apă iar serviciile de urgenţă au intervenit pentru salvarea a zeci de persoane. Activitatea echipelor de salvare e îngreunată de blocurile de beton de zeci de tone care au ajuns în apa râului.Martorii oculari spun că au auzit un zgomot puternic în momentul în care structura podului s-a rupt.Spitalele din zonă au anunţat că primesc numeroşi răniţi, unii dintre aceştia fiind în stare critică.Sursa
Uzur Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Am vazut la Tv pe CNN doamne cum sa se prabuseasca asa deodata ? :blink:
oick Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Daca aveau loc lucrari de consolidare inseamna ca ceva era slabit peacolo. Nu a cazut asa deodata
Zym3r Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 na ca se intampla si la case mai mari :P pacat de oamenii aia
TwisteR Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Incredibil,am vazut si la Tv,cum este posibil ca intr-o tara asa dezvoltata cu echipe politice competente,sa lase circulatia libera in conditiile in care podul era in consolidare.Inaceptabil!
SaD^MaN Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 OMG.Eu care ma asteptam la asa ceva la poduri noastre nu in alte tari foarte puternic dezoltate ca si S.U.A. :blink:
mihai91 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 eu tot nu inteleg cum sa cada un pod asa de nebun.... doar nu e din bete de chibrit... ceva sigur s-a intamplat .... daca nu un atac terorist..niste lucrari sau nusu.....
Gokuu Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Podu era construit de 40 de ani,cred ca oricum se prabusea la vechimea lui.
DoX' Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Da dar gandestete ca SUA nui Romania ca sa spuie ca face un pod maine si il lasa asa inca vreo 20 de ani.Ma mir cum de nu au facut aia in atatia ani alt pod sau macar sal faca mai rezistent.
Gokuu Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Da,macar sa fi vazut ca saracu este ruginit si vai de mama lui.Incepeau si il refaceau sa corectau eventuale greseli.