Jump to content
ShadyMonto

In sfarsit ploua!

Recommended Posts

Posted

vreau caldura, 40-42 de grade, sa fiu singur pe strada, sa-mi fie cald, sa le fie tuturor cald :wub:

Tu esti pe invers? =))

Si la noi in Craiova e o racoaree(Iesii p-afar pe la 1 si ca deobicei pantaloni scurti cu tricou brwwww frigg :))) Faceti o sectiune cu Meteo doar pt shady =))

Posted

La mine a ploua putin dar in schimb a fost racoare :( anyway mai bine cand stai pana noaptea tarziu cu berea in mana tricou pe umar ... cu baietzii in fatza blocului aia`i viatza :X alea`s nopti de vara :X:X:X

Posted

Faceti o sectiune cu Meteo doar pt shady =))

here goes another one :ceuameni: .

Chiar ca pe linkmania pt libera exprimare inca mai trebuie sa te mai lupti. Wtf e subforumul Discutii Generale ce discutii oi vrea sa porti aici? despre pacea mondiala? daca da dute si concureaza la Miss World, cum am mai zis'o : multi dintre voi au reusit sa-si exprime o parere despre o schimbare in ultimele saptamani de canicula si fara pamflet .... dar alti tre' neaparat sa-si dea impresii .

Ce sa zic si despre tine UmbrA , inca un topic in care esti pe langa.

P.S : daca vreunu dintre userii astia mai brezi si cu motz in fund e in stare sa aduca niste argumente logice si bune d.p.d.v. al morafurilor morale ale subforumului "Discutii generale" , vreau sa si le expuna aci...iar daca sunt corecte un moderator sa inchida topicul.....daca nu tinetiva toate impresiile la voi pe tarla

Posted

Ce are? merge topicu' avand in vedere ca vreo saptamana daca nu mai bine numai temperaturi de peste 40 de grade..azi(ieri) toata ziua a plouat mai mult sau mai putin, dar ploaie tot timpul.

Posted

#mda si la iasi a ploat as noapte....

#intradevar fata de celelalte ploi aceasta sa facut simtita prezenta prins caderea temperaturilor...

#oricum acusa revin zilele caniculare

Posted

In ultimele zile au fost temperaturi destul de scazute, mai ales ieri. Au fost ploi foarte scurte, mai mult tunete si fulgere care anuntau potop. Oricum, cica ne asteapta luna asta temperaturi extreme :(

LE: post cu numarul 666 >:)

Guest Tsu^_^pui
Posted

Dar c dif d temp, dak acum cateva zile aveam 38 d grade in camera, acum am 19 si c bine e =P~ Long live the rain ;;)

Posted

Din pacate , din cate se vede pana acum , a revenit canicula. Not again ! m-am saturat nici macar sa nu pot sa dorm linistit , decat cu usile deschise sa ma prinda curentul :(

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...