ShadyMonto Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 YeY , pt prima oara dupa mult timp am simtit din nou sentimentul de a-mi trage tricou pe mine cand stau la calculator, care apropo acum are doar 51 de grade!!! Afara ploua ! Am fost pana afara juma de ora , m-am udat fleasca , am luat o tranta pe scari ...ma doare si acu picioru' .... dar ce conteaza , in sfarsit racoare!Ahh..dear mai fi asa inca cateva zile. :DBtw la voi a plouat?
Guest neverlast Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 de 2 zile ploua razlet... acum sunt vreo 24 grade afara
SYNDROM3 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Dap,a plouat si la mine de 2 zile si e tot mai recaoare...trebuie sa ne bucuram de aceste zile ca iara incepe nebunia :crybaby:
c3nz0r Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 si asta e motiv sa faci topic ? glumesti, nu ?! :blink: trebuie facut pinned si bagat la stiri foarte foarte importante it's time for celebration :bananadance2: bine ca e ploaie mocaneasca, fara descarcari electrice ps: la Braila e destul de frig, blugi + bluza :cool2:
Fane Spoitoru Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 in craiova a inceput azdim pe la 4 si tinu ceva ploaia :D acu e frig e de maneca lunga :D
ShadyMonto Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 si asta e motiv sa faci topic ?si ma rog .. de ce nu?Parca aci e "Discutii generale" .am facut topic topic nou , fiindca daca postam altundeva iesea cearta ca m-am bagat degeaba..mama ce topic! vrei sa faci meteo aici ?nu dc? ti-as fi furat ideea?it's time for celebration :dance: :dance: :dance:
Irina Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 NU va convine nu postati...dar nah +1 post :> OT : ahamz..si la Buc e tare racoare..park ar fii toamna :-s
uzzylicious_ Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 pfff la mine ii frig zici cai toamna,o plouat, o fo si furtuni :o btw, e stas aici :D
m4x Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 La Vaslui a plouat si ieri si azi :banana: ..ce racoare e si bine :P
bunny Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 doamne ce topic...btw cand se inventeaza guma din zmoala? auzi si tu faci topic pe motiv ca ploua :rofl1:
ShadyMonto Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 auzi si tu faci topic pe motiv ca ploua :rofl1: auzi sti ce e si mai tare , sa postezi intr-un topic si sa te lauzi ca tu nu esti de acord ca tu si alti sa posteze in el. Fuck off! Sunt destui care au reusit sa posteze si fara sa faca pamflet.
bunny Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Trebuie sa ai si minte sa faci un asemenea topic, serios. La cat mai multe topice de genu asta, hai liberare! :tiphat:ot: uite la mine nu mai ploua, fac si eu topic? :blink:
ShadyMonto Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 ot: uite la mine nu mai ploua, fac si eu topic? :blink:Daca te descurci cu gandirea logica , la fel de bine cum te descurci sa fi game master Mu online .. faci topic nou. Daca te duce capu un pic mai mult postezi aci.
TwisteR Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 La mine nu a fost bine venita ploaie pentru ca am avut conducere :D.Oricume e bine,dar nu deajuns pentru seceta din tara.
POLAND Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 a plouat ieri si alaltaieri aici X(X(X(azi e clad :X Sper ca va veni canicula
dev Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 La mine nu a fost bine venita ploaie pentru ca am avut conducere :D.Oricume e bine,dar nu deajuns pentru seceta din tara.Vreau sa te vad pe ninsoare :P [atunci inveti :D]OT: La noi iar incepe asa umpic ... sauna! :dooh: Ziua-i destul de ... sauna la soare, spre seara ... mai racoare!
TwisteR Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Vreau sa te vad pe ninsoare :P [atunci inveti :D]OT: La noi iar incepe asa umpic ... sauna! :dooh: Ziua-i destul de ... sauna la soare, spre seara ... mai racoare!Pe ninsoare,frana de motor angro,nee lasa ca e bine acum am timp si de iarnA :D ]@gandindu-va la canicula,incercati sa va ganditi si la celalalte clase sociale(taranii) care anul acesta in proportie de 70% nu au ce pune pe masa,pretul legumelor triplandu-se pentru aceasta perioada a anului.
Ahilosu Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 vreau caldura, 40-42 de grade, sa fiu singur pe strada, sa-mi fie cald, sa le fie tuturor cald :wub:
Guest Bogdan Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 doamne ce topic...btw cand se inventeaza guma din zmoala? auzi si tu faci topic pe motiv ca ploua :rofl1: au fost topicuri mult mai tampite si fara rost...asta e ok..parerea mea... La targu mures de 2 zile de cand am revenit in oras...a plouat...a fost racoare...nu-mi place...oricum...si inainte sa plec...era cald ziua (35 grade) si seara sau noaptea ploua...parca mai mult imi place sa fie cald decat ploaie si frig :(
The Wizard Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 acum ar fi tare sa vina inundatiile...btw floarea soarelui/porumbul/alea alea etc. care nu au fost udate s-au distrus de pomana mai ploua ca nu mai cresc. e buna totusi ca mai curata din praf si mai racoreste aerul
westy8998 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 he he ....sa fac ciulinii baraganului cu ploaia asta...... :banana: ..La iarba mancam paine din ciulini ;))