C20XE Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 începând cu luna August, nopţile, planeta Marte va fi cel mai luminos punct pe cer. Chiar şi cu ochiul liber, Marte se va vedea cât o lună plină în această perioadă. Pe 27 August, planeta Marte se va afla la 34.65 milioane de mile de Pământ şi va fi ziua în care Marte se va vedea cel mai bine. În noaptea de 27 August, la ora 00:30 urmăriţi cerul. Pe cer se va vedea ca şi cum Terra are două luni. Următoarea dată când planeta Marte va trece atât de aproape de Terra va fi în anul 2287. Spune şi altora, merită! Toţi cei care sunt acum în viaţă nu vor mai avea ocazia să vadă acest lucru!!!!
shb Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 vorba unui bun prieten "Sa traim si om vedea" poate sa fie posibil..poate sa fie doar o aberatie.. Oare se poate vedea si din spania? :dontknow:
oick Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Oare se poate vedea si din spania?Oare spania nu este pe Terra? :huh: sau doar subliniai ce deja se vedea la "from" Daca puneai si o sursa ceva era si mai convingator postul.Am auzit si eu cum ca am vedea planeta candva in august, dar nu ca 2 luni ci ca o luna si ceva mai mic langa :)
ShoX Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 vorba unui bun prieten "Sa traim si om vedea" poate sa fie posibil..poate sa fie doar o aberatie.. Oare se poate vedea si din spania? :dontknow:...sa speram k si eu sunt in Spania :beer:
-SomE- Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 #se va vedea de pe toata Terra...singura difenta e fusul orar....adik la noi e ziua no vedem la americani e noapte si o vedem... ceva de genu...in spania se va vedea noaptea la ...23:30 sau 22:30 ora Romaniei park spania are gmt+0 sau+1
Guest Bogdan Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Fals! Fenomenul a avut loc acum 3 ani de zile...si de atunci inca circula pe YM CiprianPop
alecs Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 o sa stati cu ochii pe cer pana va cad sepcile din cap , nu o sa apara nimic pe cer. s-a emis vreun comunicat sau ceva oficial? asteptati degeaba
ShadyMonto Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 începând cu luna August, nopţile, planeta Marte va fi cel mai luminos punct pe cer. Chiar şi cu ochiul liber, Marte se va vedea cât o lună plină în această perioadă. Pe 27 August, planeta Marte se va afla la 34.65 milioane de mile de Pământ şi va fi ziua în care Marte se va vedea cel mai bine. În noaptea de 27 August, la ora 00:30 urmăriţi cerul. Pe cer se va vedea ca şi cum Terra are două luni. Următoarea dată când planeta Marte va trece atât de aproape de Terra va fi în anul 2287. Spune şi altora, merită! Toţi cei care sunt acum în viaţă nu vor mai avea ocazia să vadă acest lucru!!!!Mass cretin dat pe mess.
KooX Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 O sa imi iau si eu un sus de hamei si o sa ma uit in sus poate ... poate o sa o vad pe zana maselutza sa ma ajute cu durerea de masea pe care o am si daca am timp o sa vad a doua luna :D
Guest Bogdan Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 se poate.....o sa ma uit pe susO sa imi iau si eu un sus de hamei si o sa ma uit in sus poate ... poate o sa o vad pe zana maselutza sa ma ajute cu durerea de masea pe care o am si daca am timp o sa vad a doua luna :Dvoi chiar nu cititi ce mai posteaza lumea inaintea voastra? e 100% falsa stirea...cei de la observator au spus ca acum 3 ani a avut loc fenomenul! e doar una din cele n prostii care circula pe Messenger ca massuri <_<
Ahilosu Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 de ziua mea :wub: evident ca nu o sa se vada precum luna, ci mult mai mica dar evidentiata fata de ce suntem obisnuiti. in fine, parca tin minte ca asta s-a mai intamplat o data.
Smok3 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 prostiii .... mass`uri tampite acuma o saptamana la`m primit anuntzul exact asa ;)
Eustake Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Eu auzisem de chestia asta inca de pe la inceputul lunii iulie, si stiam ca trebuia sa fie pe 27 iulie. S-a razgandit Marte ? :) Nu am vazut nimic la TV care sa anunte asta, doar barfe prin sat..
ShadyMonto Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Eu auzisem de chestia asta inca de pe la inceputul lunii iulie, si stiam ca trebuia sa fie pe 27 iulie. S-a razgandit Marte ? :) Nu am vazut nimic la TV care sa anunte asta, doar barfe prin sat..este doar un MASS IDIOT!
Guest music is my religion Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 o sa stati cu ochii pe cer pana va cad sepcile din cap , nu o sa apara nimic pe cer. s-a emis vreun comunicat sau ceva oficial? asteptati degeabaword..o sa vedem.
Frosty Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 taci ma >:P brb ma uit pe cer... sa nu pierd frumusetea
Fallout Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 va rog sa lasati chestia sa se duca dr... in josmass-uri tampite... :comp1:
iLoveCalifornia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 taci ma >:P brb ma uit pe cer... sa nu pierd frumusetea :rofl1: ce vezi spune
smig4rl Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 de ce sa`l inchida e fain fiecare zice o prostie mai mare ca celalalt