IceMan Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Inca un producator traditional ar putea disparea de pe piata interna. O treime dintre angajatii Plafar Bucuresti urmeaza sa fie disponibilizati, daca executivul va aproba un proiect de hotarare elaborat de AVAS. Compania se afla pe lista celor 28 de firme la care procedurile de insolventa au fost amanate, in luna februarie, pe o perioada de sase luni. La inceputul anului, AVAS a preluat 41 de companii, inclusiv Plafar, in baza unei ordonante de urgenta, care nu a fost aprobata de Parlament. sursa
iLoveCalifornia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 chiar erau bune ceaurile de la plafar , foarte buna firma , era calitatea a I a
oick Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Nu stiam ca plafar e si o companie, singura data cand am cumparat de la plafar ceva a fost cand s'a simtit mama rau si m'a trimis sa'i cumpar niste frunze de acolo
jackass Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ceaiul de "sunatoare" e cel mai bun i miss Plafar already :(
_alexa_ Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ceaiul de "sunatoare" e cel mai bun i miss Plafar already :( nashpa... eu cred foarte mult in medicina naturista
Ayana Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 asa e cu toate lucrurile bune din romania.. nu avea cum sa dureze... btw planta din poza nu e sunatoare... eu cred ca e castan salbatic nu ma prea pricep dar sigur sunatoare nu e :D
Beethoven Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 btw planta din poza nu e sunatoare... eu cred ca e castan salbatic nu ma prea pricep dar sigur sunatoare nu e :D incearca canepa ... indiana. Sincer, nu mi se pare amuzant sa prezinti poze de acest gen. LE e planta din care se obtine marihuana
Guest Bogdan Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 of ce pacat... :( dar totusi...wtf is aia plafar?!
oick Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Nu e drog e planta si unde'i legatura cu plafaru'.Plafarele erau niste buticuri unde se vindeau tot felul de plante.
smuggster Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ar trebui sa se vanda si "sunatoare de a lui jackass"
Stargate Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Probabil vor mai disparea si altele, oricum pe pta romaneasca se va gasi doar ce dicteaza altii sa se vanda. Si asta e economie de piata...