Jump to content
IceMan

Examenul de admitere la liceu ar putea fi eliminat

Recommended Posts

Posted

pe vremea cand eram eu in clasa a 8-a nu se dadea capacitate... si am intrat prin examen la unul dintre cele mai bune licee din oras... mi se pare o prostie toata capacitatea lor...

Posted

Cred ca e mai bine asa cum e acu, cu capacitatea si bac-ul...daca il scoteau mai devreme era bine :P ...

@Beet spammer ^^

da stateam si yo mai mult la PC si nu ma mai tampeau ai mei cu ''invatza...ai examen....invatzaaaaaaaaa!!!!'' :rofl1: :rofl1:

pe vremea cand eram eu in clasa a 8-a nu se dadea capacitate... si am intrat prin examen la unul dintre cele mai bune licee din oras... mi se pare o prostie toata capacitatea lor...

Nici nu sti cata dreptate ai.....ye degeaba..cel putin la mine la sc la romana si mate au trecut prin clasa si ne-au dictat rezultatele.....aiurea capacitatea lor

Posted

ti-au murit laudatorii ? :))

Guest music is my religion
Posted

asa va mint in fiecare an. stati linistiti..o sa fie examen

Posted

Dar de ce sa nu fie, las sa fie cat mai multe examene.

Cine invata si stie intra unde vrea fara scuze de genu: aah mi'a luat locu unu cu bani. Nu este cazul meu, dar e adevarat.

Posted

Dar de ce sa nu fie, las sa fie cat mai multe examene.

Cine invata si stie intra unde vrea fara scuze de genu: aah mi'a luat locu unu cu bani. Nu este cazul meu, dar e adevarat.

Nu e cazul tau dar sa te informez ca ,chestia asta a patitu varmiu =)) ...a invatat....a luat note bune...iar unul cu note mai mici a platit pentru locul ala care trebea sa fie alu varmiu

Posted

Inseamna ca nu isi dorea locul ala atat de mult. Parerea mea este ca daca ai putina vointa si dovezi cum ca unul cu o nota mai mica a intrat in locul tau, nu ar treubi sa zici eh ata ete si sa mergi mai departe, ceva ceva se putea face e foarte grav daca s'a ajuns sa se faca astfel de manarii asa pe fata si sa nu fie pedepsite.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...