Jump to content
LeNaRiO*PO

Ultima oră: Patriarhul Teoctist a decedat

Recommended Posts

Fac pariu ca majoritatea care zic ca a fost un sfant nu s-au sinchisit macar sa citeasca postul lui Invisible cu mini-bibiografia lui. Sa stiti ca nu impresionati decat telenovelistele cu posturile voastre lacrimogene.

In postul ala putea sa scrie Invisible ca a fost criminal in serie si comunist convins ca voi oricum tot sfant l-ati fi considerat.. Stati voi calmi ca sunt oameni mult mai "curati" decat el.. mai uitati-va pe la televizor si mai cititi un ziar..

Daca e sa ne luam dupa ce a scris Invisible in postul ala suntem siguri ca a fost comunist si homosexual, dar avand in vedere ca nu intodeauna ce scriu ziarele este si adevarat, prefer sa'l numesc sfant si sa privesc lucrurile bune pe care le'a facut..enumerate si in postul lui Invisible.

a trait destul , 92 de ani ... i-a ajuns . atata mediatizare , extraordinar , toate televiziunile transmisii live , buletine de stiri ocupate 90 % cu acest subiect. mi-e scarba deja

Ti-e scarba?dar de tine nu ti scarba cand afirmi asa ceva? :blink:

Odihneasca-se in pace ! :crybaby: :(

Sfant? Ma faci sa rad ..... Inainte de a afirma ca cineva a fost un sfant, spune-mi ce calitati trebuie sa aiba cineva pentru a fi sfant...

Ca intotdeauna pui punctul pe I...ma tem ca nu a fost nici pe de parte un sfant acest "domn".Am tot respectul pentru biserica ortodoxa dar sa nu sanctificam tot ce face parte din inalta preotime.Daca nu ma insel a cam colaborat cu vechiul regim si asta nu cred ca-l face automat Mesia.Oricum..sunt sigur ca peste cativa ani o sa-i gaseasca trupul neputrezit si apoi va fi facut sfant cu adevarat si iar se calca in picioare toate babele ca sa-l atinga si iar se lasa cu bataie pentru apa sfintita si iar...mai bine ma opresc ca ma plictisesc sa enumar toate canoanele pe care le suporta oamenii in speranta unei minuni.

a trait destul , 92 de ani ... i-a ajuns . atata mediatizare , extraordinar , toate televiziunile transmisii live , buletine de stiri ocupate 90 % cu acest subiect. mi-e scarba deja

idem

nush ce vedeti sfant la el....

defapt d c numiti voi un om sfant, e tot organism biologic precum toti locuitorii planetei; faptul ca e conducatorul unei institutii numita biserica nu inseamna ca e superior restul oamenilor

Lasa mai ca asa au facut si cand a murit Papa de la roma!

92 de ani hmm mi se pare absurd sa ni se para mult.Considerand ca aceasta varsta este mult oare nu creem o limita la viata?Probabil ca de asta sunt oamenii muritori .

bine ca s-a terminat odata si cu inmormantarea ... trafic blocat in centru lume venita din toata tara , penibil .

mie nu mi se pare penibil ca oamenii cred in ceva!

penbil este faptul ca tu nu crezi in nimic!

Mai gandeste-te totusi!

Odihneascase in pace!

penbil este faptul ca tu nu crezi in nimic!

Mai gandeste-te totusi!

Odihneascase in pace!

penibil esti tu ca crezi in ceva ce nu exista (adica nimic), iti faci iluzii in van si iti pana la urma te lasi in soarta nimicului

explica-mi si mie enuntul: "nu crezi in nimic"; eu nu vad nicio logica in el

@ striker: s-a spus ca ar mai trai vreo 4-5 luni fara probleme daca nu s-ar fi operat, nu ani

penibil esti tu ca crezi in ceva ce nu exista (adica nimic), iti faci iluzii in van si iti pana la urma te lasi in soarta nimicului

explica-mi si mie enuntul: "nu crezi in nimic"; eu nu vad nicio logica in el

hmm frumos citat de unde l-ai luat dintr-o carte de poezii ???LOL

Mai bine te intorci la CS-ul tau.

"nu crezi in nimic " e foarte simplu dar daca nu lai inteles ..mai gandestete

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...