Jump to content
Guest Invisible

Cerbul de Aur nu se va organiza în acest an

Recommended Posts

Guest Invisible
Posted

Cerbul de Aur nu se va organiza în acest an

TVR nu a trimis Primăriei Braşov niciun raspuns legat de organizarea ediţiei 2007 a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur, ceea ce înseamnă că Festivalul nu se va organiza în acest an, a declarat George Scripcaru, primarul Braşovului.

"Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare. Nu mi-au trimis niciun răspuns, deci nu cred că se va organiza Cerbul de Aur anul acesta", a declarat primarul oraşului Braşov.

Într-o conferinţă de presă organizată la 10 iulie, primarul braşovean a declarat că aşteaptă un răspuns de la TVR în termen de zece zile, termen care a expirat pe 20 iulie. Răspunsul ar fi trebuit să se refere la obţinerea de către TVR a sumelor necesare pentru organizarea festivalului în 2007.

George Scripcaru a mai spus că, chiar dacă TVR va face rost de fondurile necesare organizării evenimentului, Cerbul de Aur tot nu s-ar putea organiza, pentru că nu mai este suficient timp. "Nu putem să îl facem în două luni de zile (Festivalul Cerbul de Aur, n.r.), de-asta stabilisem termenul de zece zile", a precizat Scripcaru.

Acesta este de părere că TVR nu a obţinut sumele necesare pentru organizarea ediţiei 2007 a festivalului.

Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 30.07.2007 la ora 12:24

Posted

Pacat, oricum in ultimii ani Cerbul de Aur nu mai era ce a fost odata.

Inainte se inghesuiau nume mari ale muzici sa vina sa cante la Cerb.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...