KooX Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 De`a lungul timpului s`au gasit o gramada de creaturi hidoase... acum se pune in discutie de unde provin ele .... eu zic ca experimentele stiintifice stau la baza acestor aparitii Uitati niste exemple : Ce parere aveti ?
shb Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 eu nu cred in asa ceva..nu cred ca sunt reale :whistle:
<Pupak> Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Uuu doamne ce creatiidrq stie,poate din cauza lui cernobil si prostii dinastea :rofl1:
Ayana Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 anomalii ale naturii.. despre animale vorbesc..in mediul natural cele care se nasc astfel sunt eliminate prin selectie naturala... sau poate intoxicatii cu diverse substante chimice... exista explicatii numai trebuie sa ai rabdare sa le gasesti :)
LeX LuTHoR Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 In Universul asta pot sa existe fiinte mai bizare de cat ne-am inchipuit noi vreodata ... nu se stie niciodata peste ce hidosenie dai ... dar am urmarit filmuletul si sunt de parere ca majoritatea sunt trucate si asta pt. ca am vazut si alte reportaje unde spuneau ca nu exista etc, mai ales cu acea "Giant Cat" defapt este pisica unui om care a murit de obezitate si apoi a impaiat-o ... ma rog ...In concluzie pot spune ca exista multe lucruri ciudate de care habar n-avem dar nu o sa le cred pana nu le vad cu ochii mei ...
never Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 propun infiintarea unei sectiuni intitulata: Credinta (sau "What if...")btw: chestia aia e veche, a fost si pe discovery mai demult (celputin o parte din filmulet)
SYNDROM3 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Orice e posibil in acest UNIVERS...Oricum am ramas "miscat" dupa ce am vazut filmuletu :)
KooX Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 eu nu cred in asa ceva..nu cred ca sunt reale :whistle: :) In astea nu crezi dar in extrateresti da...cum vine asta ? eu zic ca unele poze sunt adevarate ...ganditzi`va ca s`au facut o gramada de clonari deci ne putem astepta la orice
shb Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 unele chestii chiar sunt adevarate , dar unele nu si chiar sunt si exagerate pe langa asta.. :error:
TwisteR Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Se pot intampla multe,mutatii genetice,etc.,am vazut cazuri cu ochii mei.
KooX Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Cainele asta chiar exista : http://img529.imageshack.us/my.php?image=untitledik6.jpg
_alexa_ Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 creaturile subacvatice sunt reale, inafara de sirene. in rest... traiasca photoshop-ul
Fane Spoitoru Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 multe din pozele alea de acolo sunt false :) da prima poza pe campu ala am vazut reportaj la tv pe discovery k a`r fi imposibila de facut de un om/oameni intr-o seara + k in zona aia e un nivel scazut de radioactivitate sau ceva de genu :) k au masurat ei cu nush ce aparate, da am vazut d mult reportaju ala si nu imi mai aduc aminte.p.s cum se num melodia de la inceputu clipului ?
Ahilosu Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 asa cum se nasc oameni cu diferite malformatii genetice, asa se nasc si animalele. nimic deosebit in asta :dontknow:
[k1ll] Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 asa cum se nasc oameni cu diferite malformatii genetice, asa se nasc si animalele. nimic deosebit in asta :dontknow: word :right:
Lancelot Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 heh..cateva mutatii si transformari din cauza poluarii..cateva experimente esuate..da..dar si mult fake in lucrurile astea
Gokuu Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 in ziua de azi orice ar fi posibil....ati vazut in ziar copilul ala care s-a nascut cu ochii de musca?....eu unul cred k e facuta pe calculator iar imaginile alea dp youtube nu cred k au fost trucate..
Gokuu Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 nu stiu ce sa zic....par destul de reale din poze.....pozele nu sunt super clare sa zici k sunt modificate
oick Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Normal, in ziua de azi nici in poze nu mai avem incredere ^_^O parte din creaturile alea sunt reale, altele fake
Gokuu Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Normal, in ziua de azi nici in poze nu mai avem incredere ^_^O parte din creaturile alea sunt reale, altele fakePe linku ala unde se zice k sunt 50% reale am vazut o poza care e chiar FAKE....aia cu cainele alb....se putea ff bine sa ia un caine oarecare si sa puna langa el un catelush de jucarie si sa modifice pe calculator
KooX Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Poza aia cu pisica tinuta in brate ( cea mai mare pisica din lume ) e un fals s`a dat si in ziar si la TV in filmuletz sunt unele reale si altele falsuri
smig4rl Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 eu nu cred chestiile astea..pozele cu fantome mi se par posibile dar unele sunt doar coincidente..cum ar fi cu apa, fumu` sau focu`...