Jump to content
KooX

Credeti sau nu credeti

Recommended Posts

Posted

De`a lungul timpului s`au gasit o gramada de creaturi hidoase... acum se pune in discutie de unde provin ele .... eu zic ca experimentele stiintifice stau la baza acestor aparitii

Uitati niste exemple :

Ce parere aveti ?

Posted

anomalii ale naturii.. despre animale vorbesc..in mediul natural cele care se nasc astfel sunt eliminate prin selectie naturala... sau poate intoxicatii cu diverse substante chimice... exista explicatii numai trebuie sa ai rabdare sa le gasesti :)

Posted

In Universul asta pot sa existe fiinte mai bizare de cat ne-am inchipuit noi vreodata ... nu se stie niciodata peste ce hidosenie dai ... dar am urmarit filmuletul si sunt de parere ca majoritatea sunt trucate si asta pt. ca am vazut si alte reportaje unde spuneau ca nu exista etc, mai ales cu acea "Giant Cat" defapt este pisica unui om care a murit de obezitate si apoi a impaiat-o ... ma rog ...

In concluzie pot spune ca exista multe lucruri ciudate de care habar n-avem dar nu o sa le cred pana nu le vad cu ochii mei ...

Posted

propun infiintarea unei sectiuni intitulata: Credinta (sau "What if...")

btw: chestia aia e veche, a fost si pe discovery mai demult (celputin o parte din filmulet)

Posted

eu nu cred in asa ceva..nu cred ca sunt reale :whistle:

:) In astea nu crezi dar in extrateresti da...cum vine asta ? eu zic ca unele poze sunt adevarate ...ganditzi`va ca s`au facut o gramada de clonari deci ne putem astepta la orice

Posted

multe din pozele alea de acolo sunt false :) da prima poza pe campu ala am vazut reportaj la tv pe discovery k a`r fi imposibila de facut de un om/oameni intr-o seara + k in zona aia e un nivel scazut de radioactivitate sau ceva de genu :) k au masurat ei cu nush ce aparate, da am vazut d mult reportaju ala si nu imi mai aduc aminte.

p.s cum se num melodia de la inceputu clipului ?

Posted

in ziua de azi orice ar fi posibil....ati vazut in ziar copilul ala care s-a nascut cu ochii de musca?....eu unul cred k e facuta pe calculator iar imaginile alea dp youtube nu cred k au fost trucate..

Posted

Normal, in ziua de azi nici in poze nu mai avem incredere ^_^

O parte din creaturile alea sunt reale, altele fake

Pe linku ala unde se zice k sunt 50% reale am vazut o poza care e chiar FAKE....aia cu cainele alb....se putea ff bine sa ia un caine oarecare si sa puna langa el un catelush de jucarie si sa modifice pe calculator

Posted

Poza aia cu pisica tinuta in brate ( cea mai mare pisica din lume ) e un fals s`a dat si in ziar si la TV in filmuletz sunt unele reale si altele falsuri

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...