Jump to content
Guest Invisible

S-au prabusit in direct la televizor

Recommended Posts

Guest Invisible
Posted

S-au prabusit in direct la televizor

Imagine IPB

Cele doua elicoptere care apartineau Channel 15 si ...

Patru persoane, dintre care doi piloti si doi jurnalisti, au fost ucise vineri seara, in urma coliziunii in aer a doua elicoptere ale unor televiziuni locale, in centrul orasului american Phoenix din statul Arizona.

Coliziunea s-a produs in timp ce cele doua elicoptere inregistrau o urmarire la sol intre politie si un suspect aflat intr-o masina, pentru posturile de televiziune KNXV, supranumit Channel 15, afiliat retelei ABC, si KTVK sau Channel 3, o televiziune locala independenta. Coliziunea a fost filmata in direct de un al treilea elicopter. "O, Dumnezeule! O, Dumnezeule! «3» si «15» tocmai se ciocnesc in aer!", a strigat unul dintre pasagerii celui de-al treilea elicopter, apartinand statiei locale a retelei Fox. Imaginile infatiseaza partea finala a caderii celor doua elicoptere, care s-au prabusit in flacari, la marginea unui parc.

In alte imagini, surprinse cateva minute mai tarziu, pompierii si politistii se indreptau catre locul incidentului, in timp ce un nor de fum gros se ridica din carcasele celor doua aeronave. Channel 15 a declarat ca doi dintre angajatii sai, pilotul Craig Smith si jurnalistul Rick Krolak, se aflau la bordul elicopterului in momentul accidentului. La randul sau, Channel 3 a anuntat ca pilotul Scott Bowerbank si jurnalistul Jim Cox au decedat. "Suntem zdrobiti", a afirmat o jurnalista de la Channel 15. Mai multi jurnalisti ai celor doua posturi de televiziune, care au continuat sa transmita in direct vineri dupa-amiaza, nu si-au putut stapani lacrimile.

Click! - Duminica, 29 Iulie 2007

Posted

Am auzit ca vor sa-l acuze pe infractor si de moartea oamenilor din elicoptere ahaha we live in a crazy world, e vina lui ca a fugit de politie si s-au ciocnit elicopterele :|

Daca nu se ciocneau sunt convins ca ii dadeau si lui o parte din venituri ca deh le facea rating urmarirea :| nea, don't think so...

USA sacs

Posted

Am auzit ca vor sa-l acuze pe infractor si de moartea oamenilor din elicoptere

Asta n`ar avea sens :blink: ce sa aiba deaface infractoru` cu televiziunea? :surprised:

@Strange accident :mellow:

Guest waterfall
Posted

Am auzit ca vor sa-l acuze pe infractor si de moartea oamenilor din elicoptere

lol ce prostie... oO

pS : verry wierd accidentu

Posted

freaking' weird the accident. Da,ala e nebun care l-o dat in judecata p D-zeu,chiar nu are rost sa te pui cu el. :blink:

ps. EU akuma am aflat de accident. :(

Posted

Am vazut si eu pe PRO Tv stirea...cam ciudat accidentul, cum de nu s-au vazut pilotii ? se uitau si ei dupa suspect :blink:

Posted

Am vazut si eu pe PRO Tv stirea...cam ciudat accidentul, cum de nu s-au vazut pilotii ? se uitau si ei dupa suspect :blink:

Logic ca se uitau dupa suspect pilotii, altfel cum era sa-l urmareasca?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...